Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis Ūsas

Aciu,Dile!
Tikrai pasinaudosiu tavo receptuku ir darysiu bandymus su mama.
Atsakyti
Maniškis ūsas prileido ūsų mirksiukas.gif Jei kam nors reikai galiu nuskinti.. .. mes Kaune.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulis @ 2007 08 03, 18:42)
Maniškis ūsas prileido ūsų  mirksiukas.gif  Jei kam nors reikai galiu nuskinti.. .. mes Kaune..  4u.gif

kodel tu juos isskainiot nori? man tai taip grazu..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 08 05, 22:03)
kodel tu juos isskainiot nori? man tai taip grazu..

Gražu kai yra vietos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulis @ 2007 08 10, 15:45)
Gražu kai yra vietos..  ax.gif

nu tai yra ir kitokiu geliu, sios ir yra esme usuose mirksiukas.gif
Atsakyti
ir as turiu 2 isisaknyjusius usiukus, kitam forume nieks nenorejo pirkti, gal cia atsiras norinciu? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2007 08 13, 19:02)
ir as turiu 2 isisaknyjusius usiukus, kitam forume nieks nenorejo pirkti, gal cia atsiras norinciu?  4u.gif  blush2.gif

Sveikos 4u.gif aš irgi pradejau auginti auksini usa mirksiukas.gif ,labai gražiai kolkas auga,usu jau yra 5,ir vienas pats ilgiausia iki 10 stulpeliu,ar kaip jų ten pavadint yra,o kai jau bus 14 jau galima bus daryt iš lapų ir usų vaista thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif labai noriu isigyti šį vaistinį augalą ,gal kas parduodate Kaune nebrangiai,gali buti ir nesodintas ,girdėjau ,kad šitas augalas labai sveika žarnynui ,gydo skrandžio opas,valo žarnyną,kepenys inkstus ,mano kaimynė pirko iš pažystamos kažkokius lašus iš šio augalo ,jį serga kažkokia žarnyno liga :sakė pagėrė dvi savaites labai gerai jaučiasi dabar ,pagalvojau ,kad ir man reikia šitos gėlės,labai lauksiu pardavėju iš kauno ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimulinka @ 2007 09 18, 21:31)
4u.gif labai noriu isigyti šį vaistinį augalą ,gal kas parduodate Kaune nebrangiai,gali buti ir nesodintas ,girdėjau ,kad šitas augalas labai sveika žarnynui ,gydo skrandžio opas,valo žarnyną,kepenys inkstus ,mano kaimynė pirko iš pažystamos kažkokius lašus iš šio augalo ,jį serga kažkokia žarnyno liga :sakė pagėrė dvi savaites labai gerai jaučiasi dabar ,pagalvojau ,kad ir man reikia šitos gėlės,labai lauksiu pardavėju iš kauno  ax.gif  4u.gif

Parašykit mamytei Ingule,ji iš Kauno yra,paskaityk pradžioi.,lapo mirksiukas.gif
Atsakyti
Kvapioji kalizija (liaudiškai vadinama auksiniu ūsu).
Geras augalas, bet visos tos populistinės knygelės dažnai rašomos... na kaip čia švelniau išsireiškus? neatsakingai. Kad tik daugiau puslapiukų "prikepti" ir didesnį honorarą "išspausti".

Vieną medicinos profesorės rusės straipsnį skaičiau apie tokias knygeles. Brrr.... Pasirodo laikantis tų receptų, kartais tiesiog yra pavojus NUSUNUODYTI, nes autoriai, nebūdami farmakologinių augal savybių žinovai, būna, kad "netyčia" (iš nežinojimo) proporcijas sumaišo arba ne tokiu pavadinimu augaliuką užrašo, ir galime pasigaminti dinamitinio stiprumo... nuodą.

Apie kaliziją paskaitykite kažkiek atsargumo duosiančios informacijos čia:
http://www.rojaussod...nis.php?id=1447

Aš nesakau, kad visos knygelės apie auksinį ūsą nesąmones rašo - jokiu būdu ne! Bet su vaistiniais augalais reikia būti atsargiems.

Mano draugė beje neatsidžiaugia pasidariusi kremo su kalizijos sultimis. Reikės recepeto paklausti. Bet į kremą dedama labai mažai tų jos sulčių, reiškia konentracija išties maža, t.y. matomai ... nepavojinga. wink.gif

Pati auginu diiidžiulį ūsą, jis mano namuose irgi tik į apačią svyra, nors kitas, kurį alimis išdalinau visoms norinčioms draugėms - tas skėtojosi ir apačion, ir viršun. Čia nuo apšvietimo priklauso - tamsiau jam, jis žemyn svyra. Kai daug šviesos arba jam taip pasirodo - stiepiasi aukštyn.

Merginos, jis iki tam tikro laiko auga lėtai, paskui laikykitės! Beje naudojimui tinka tik labai dideli lapai, mažiukai kaip ir neturi dar tiek gydomųjų savybių...
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 09 30, 12:14)
Kvapioji kalizija (liaudiškai vadinama auksiniu ūsu).
Geras augalas, bet visos tos populistinės knygelės dažnai rašomos... na kaip čia švelniau išsireiškus? neatsakingai. Kad tik daugiau puslapiukų "prikepti" ir didesnį honorarą "išspausti".

Vieną medicinos profesorės rusės straipsnį skaičiau apie tokias knygeles. Brrr.... Pasirodo laikantis tų receptų, kartais tiesiog yra pavojus NUSUNUODYTI, nes autoriai, nebūdami farmakologinių augal savybių žinovai, būna, kad "netyčia" (iš nežinojimo) proporcijas sumaišo arba ne tokiu pavadinimu augaliuką užrašo, ir galime pasigaminti dinamitinio stiprumo... nuodą.

Apie kaliziją paskaitykite  kažkiek atsargumo duosiančios informacijos čia:
http://www.rojaussod...nis.php?id=1447

Aš nesakau, kad visos knygelės apie auksinį ūsą nesąmones rašo - jokiu būdu ne! Bet su vaistiniais augalais reikia būti atsargiems.

Mano draugė beje neatsidžiaugia pasidariusi kremo su kalizijos sultimis. Reikės recepeto paklausti. Bet į kremą dedama labai mažai tų jos sulčių, reiškia konentracija išties maža, t.y. matomai ... nepavojinga. wink.gif

Pati auginu diiidžiulį ūsą, jis mano namuose irgi tik į apačią svyra, nors kitas, kurį alimis išdalinau visoms norinčioms draugėms - tas skėtojosi ir apačion, ir viršun. Čia nuo apšvietimo priklauso - tamsiau jam, jis žemyn svyra. Kai daug šviesos arba jam taip pasirodo - stiepiasi aukštyn.

Merginos, jis iki tam tikro laiko auga lėtai, paskui laikykitės! Beje naudojimui tinka tik labai dideli lapai, mažiukai kaip ir neturi dar tiek gydomųjų savybių...

Ačiu už idomia informacija drinks_cheers.gif ,bet aš vistek padariau užpila ,tai yra iš auksinio uso su degtine,mamai labais kauda sanariai,tai geras bus vasistas,sušildimui smile.gif
Atsakyti
Achiu uzh nuoroda. Manishki reikes persodinti pavasari, bet nelabai isivaizdavau, kokios zhemes jam reikia...
Atsakyti