Įkraunama...
Įkraunama...

Globėju paplepėjimai 3

Andro, bet jis kaip tik ir nori švelnumo, meilės apsikabinimo, mamyte ir tėveliu ką nors pavadinti. aš nežinau kodėl jūsų šeimoj yra taip, apie tai ir nesvarstysiu, bet ...nežinau, atstumiantis, nemielas, visosks kitoks. Jis mylimas nori būti. Čia su lytiniais iškrypimais, kaip tau Andro pasakyt- jie nuo to ir atsiranda, nuo baimės, kada būna peržengiama ta riba, kada baimė patirti bausmę, kažką baisaus išskiria ardenalino daugiau, su trikdo neuromediatorių veiklą, sutrinka pusiausvyra, kada mpulsus smegenys pradeda gauti klaidingai- t.y. kaip apsisaugojimą patrti- skausmą, gauna signalą- patirti malonumą.Sunkiai papasakojamas yra tas kelias, bet dažniausia lytinis iškrypimas atsiranda tokiu būdu , ir užprogramuoja vaikystėje, ankstyvoje.
Saulė labai teisingai yra parašius kiek anksčiau kokių priemonių reikia imtis. Aš tik noriu pasakyti- kad mes, tie kurie auginam vaikelius, globalių nelaimių krizių ir net didelių sveikatos sutrikimų autoriai ir jokie genai čia nė prie ko.
Atsakyti
Mano dukrai tikriausiai didžiausia bausmė būtų su ja nesimyluoti, nesibučiuoti, neapsikabinėti, kas dvi minutės. Jai labai skauda dėl to. Gal tai jau tapo ne tik būtinybe, bet ir įpročiu. Aš pamažu stengiuosi atpratinti, neatstumti, bet atpratinti nuo tokių dažnų apsikabinimų, tačiau jai tai reikalinga kaip oras, kaip vanduo. Manau visas tas jos baimes, keistą elgesį, sutrikimus aš tuo ir išgydžiau. Mylavau ir mylavau, glosčiau, kutenau. Bandė kelis kartus prisisioti, tik kelis kartus, mačiau kad specialiai, pasakiau, kad viskas mergina tikrai smirda,ir bučiuot nenoriu, paskui graužė nagus, pasakiau, kad fui lūpos kurios graužia purvinus nagus, tikrai nesibučiuosiu, o dar tėtis suraukė nosį, ir viskas baigėsi, nagai augo, kelnės sausos ,o mes mylavomės, nu gi švari ir kvepianti mergaitė biggrin.gif . O dar mano nagai ilgoki, palakuoti, tai kaip gi jos bus nugraužti, kokia pana bus su nugraužtais nagais biggrin.gif
Ir paauglio nebijau apkabint, ir jis glaudžiasi ne tik prie manęs, bet ir prie tėčio, na mes iš tų kur vis myluojamės biggrin.gif Dukrai labai svarbu jausti artumą, ypač mano, štai dabar aš turiu jos skarelę kuri yra ant kaklo jai , kurią iš manęs nudžiovė nes jai labai ji patiko, pakvėpinti karts nuo karto savo kvėpalais, kad ir darželyje skarelė mama kvepėtų. Sako pakvėpink, jau nejaučiu tavo kvapo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dar: 16 balandžio 2009 - 09:59
Man irgi keista, kad Andro sakai, kad švelnybių pas jus nėr švelnybių unsure.gif Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2009 04 16, 10:54)
Mano dukrai tikriausiai didžiausia bausmė būtų su ja nesimyluoti, nesibučiuoti, neapsikabinėti, kas dvi minutės. Jai labai skauda dėl to. Gal tai jau tapo ne tik būtinybe, bet ir įpročiu. Aš pamažu stengiuosi atpratinti, neatstumti, bet atpratinti nuo tokių dažnų apsikabinimų, tačiau jai tai reikalinga kaip oras, kaip vanduo. Manau visas tas jos baimes, keistą elgesį, sutrikimus aš tuo ir išgydžiau. Mylavau ir mylavau, glosčiau, kutenau. Bandė kelis kartus prisisioti, tik kelis kartus, mačiau kad specialiai, pasakiau, kad viskas mergina tikrai smirda,ir bučiuot nenoriu, paskui graužė nagus, pasakiau, kad fui lūpos kurios graužia purvinus nagus, tikrai nesibučiuosiu, o dar tėtis suraukė nosį, ir viskas baigėsi, nagai augo, kelnės sausos ,o mes mylavomės, nu gi švari ir kvepianti mergaitė  biggrin.gif . O dar mano nagai ilgoki, palakuoti, tai kaip gi jos bus nugraužti, kokia pana bus su nugraužtais nagais  biggrin.gif
Ir paauglio nebijau apkabint, ir jis glaudžiasi ne tik prie manęs, bet ir prie tėčio, na mes iš tų kur vis myluojamės  biggrin.gif Dukrai labai svarbu jausti artumą, ypač mano, štai dabar aš turiu jos skarelę kuri yra ant kaklo jai , kurią iš manęs nudžiovė nes jai labai ji patiko, pakvėpinti karts nuo karto savo kvėpalais, kad ir darželyje skarelė mama kvepėtų. Sako pakvėpink, jau nejaučiu tavo kvapo.  4u.gif

Šaunuoliai visu jūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 04 16, 10:30)
Andro, bet jis kaip tik ir nori švelnumo, meilės apsikabinimo, mamyte ir tėveliu ką nors pavadinti. aš nežinau kodėl jūsų šeimoj yra taip, apie tai ir nesvarstysiu, bet ...nežinau, atstumiantis, nemielas, visosks kitoks. Jis mylimas nori būti. Čia su lytiniais iškrypimais, kaip tau Andro pasakyt- jie nuo to ir atsiranda, nuo baimės, kada būna peržengiama ta riba, kada baimė patirti bausmę, kažką baisaus išskiria ardenalino daugiau, su trikdo neuromediatorių veiklą, sutrinka pusiausvyra, kada mpulsus smegenys pradeda gauti klaidingai- t.y. kaip apsisaugojimą patrti- skausmą, gauna signalą- patirti malonumą.Sunkiai papasakojamas yra tas kelias, bet dažniausia lytinis iškrypimas atsiranda tokiu būdu , ir užprogramuoja vaikystėje, ankstyvoje.
Saulė labai teisingai yra parašius kiek anksčiau kokių priemonių reikia imtis. Aš tik noriu pasakyti- kad mes, tie kurie auginam vaikelius, globalių nelaimių krizių ir net didelių sveikatos sutrikimų autoriai ir jokie genai čia nė prie ko.

Na, truputį papasakosiu, nes trumpai neišeis... smile.gif
Andro... Aš tikrai nežinau daugelio teisingų dalykų. Kas yra tiesa, apskritai nesvarstau, tik mąstau. Atleisk, mieloji, tu esi labai atvira - ir man nesinori tuo naudotis. Bet.. dovanok, tačiau man užkliuvo ta nuolatinė rykštelė. Aš nevertinu, tačiau man kaip tai šiuo atveju atsiliepia vaiko poreikiai ir skausmas. Vienatvė... Šiandien kaip tyčia bendravau su viena įvaikinusia mama apie jos įvaikinto vaiko valgymo ir tuštinimosi problemas. Mano sūnus irgi tuštinosi sunkiai. Jam iki šiol užkietėję viduriai. Man atrodo, jog jam buvo svarbu, kad mes nepalikom jo vieno..

Šiaip sūnus niekada neskatino mūsų ypatingo dalyvavimo arba aš to nepajaučiau. tačiau jam buvo sunku tuštintis ir atsitiko taip, kad jis ėmė tuštintis su krauju... Dėl vidurių užkietėjimo mudu gulėjom ligoninėj, patyrėm asmeninius išgyvenimus... keliolika klizmų, kurios jam buvo didysis siaubas, rektoskopiją.. Aš patyriau ligos baimę. Po to sūnus ėmė noriai valgyt sriubą, košes ir pan...

Tada jam buvo 9 metai. Kai gulėm į Santariškes - į mane kažkodėl žiūrėjo kaip į ufonautę, kad aš žadu gulėti su tokiu dideliu vaiku vienoj lovoj. Matyt, dažniausiai taip nebūdavo. Paguldė, nes, matyt, mano didelė nuostaba, kaip vaikas galėtų tokioj situacijoj likti vienas, jiems irgi buvo įtikinanti...

Su mumis palatoj gulėjo dar penki vaikai. Vienas, kūdikis su mama, kiti vieni... Vienas vaikutis, (apie 9 metų) mokslininkų sūnus, gulėdavo kas keli mėnesiai, nes pats sunkiai tuštindavosi ir tėvai jį vis paguldydavo pravalyti žarnyną. Jam keletą dienų darydavo klizmas ir po to paleisddavo namo. Iki kito karto. Vaikas nuolat pirštukais vėlė savo plaukus... Tai pastebėjo ne tėvai, o seselės, kurios prieš vizitacijas turėdavo šukuoti ir pešioti suveltus berniuko plaukus. Jos ir atkreipė dėmesį į problemą.

Manau, kad tai tikrai problema. Jei gali - skirk tam didesnį dėmesį. Net jei manai, kad negali - atkreipk dėmesį į šią problemą. Ji pas jumi jau didesnė nei galiu numanyti. Jaučiu, kad tikrai Dainiui to tavo dėmesio reikia.

Neseniai dar kartą varčiau knygą "Vaikai smaragdo akimis". Ten galima paskaityti, apie kakojantį paauglį, kuris po to puikiai adaptavosi visuomenėje. Nesiimu svarstyti, apie knygos psichologinę ir kitokią kokybę. Bet. Mano noras, ko gera, yra perteikti asmeninę patirtį, o ne žinias.
Atsakyti
CIA SU Tais uzkietejusiais viduriais kas per epidemija, nes saviske tai kiekviena diena as matinu jogurtu su bifido bakterijomis ir profilaktiskai kas kelis menesius vartojame bakterijas ,kad prasikakotu ,bet iki siol tai suversdavau ant antibiotiku kuriuos ji vartojo dideliais kiekiais kai neturejo metuku , kazkaip vis galvodavau kad mazei antibiotikai serti puse metu suvare zarnyna .
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 04 17, 12:35)
CIA SU Tais uzkietejusiais viduriais kas per epidemija, nes saviske tai kiekviena diena as matinu jogurtu  su bifido bakterijomis ir profilaktiskai kas kelis menesius vartojame bakterijas ,kad prasikakotu ,bet iki siol tai suversdavau ant antibiotiku kuriuos ji vartojo dideliais kiekiais kai neturejo metuku , kazkaip vis galvodavau kad mazei antibiotikai serti puse metu suvare zarnyna .

Zaika, tavo "zaikai" ne bifidum bakterijų reikia, jei lakto bakterijų trūksta. Ji gi vaikas, o ne koks suaugęs žmogus. Bifidum,, čia jau paskui po lakto yra sėjamo.
s smile.gif

Duok gerti rytais juodų slyvų nuoviro, makštelę pilvo gali padaryt, ant kamuolio tegu pasisupa, ir pilvo presui bus sveika taip pat. Anibiotikai antibiotikais, labai ilgam žarnyno bakterijų pusiausvyros jie negali iš esmės, nes tai kultūros kurios auga ir dauginasi i naujo ir iaujo. Ilgai pasakot reiktų. Jei labai nori persėti biokultūras, užsėt iš naujo- vaistinėj paklausk kas jai en tiktų, bet geriausia yra pasidaryti imatų tyrimus ir tada tiksliai pasakys ko per daug, o ko trūksta. Jogurtai su bakterijom biggrin.gif , Zaika, viskas kas yra vaistas yra parduodama vaistinėje, visa kita tėre reklaminis triukas. Rūgusių peino produktų be bifidum bakterijų nebūna iš esmės. Bifidum bakterijos pieną suraugina į jogurtą, lakto bakkterijos į rūgpienį, kefyrą raugina grybelis, bet jame yra ir lakto ir bifidum bakterijų. Jei jų nėra, reiškia tai apskritai ne pieno produktas ir ne pienas smile.gif niekas nieko atskirai nieko nededa.
Atsakyti
Aš savo mažiulį nuolatiniais užkietėjusiais viduriukais išgydžiau šaukštu aliejaus rytais ant tuščio skranduko mirksiukas.gif Pats primena-duok aliejaus, kad dupa neskaudėtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 04 17, 14:29)
Aš savo mažiulį nuolatiniais užkietėjusiais viduriukais išgydžiau šaukštu aliejaus rytais ant tuščio skranduko  mirksiukas.gif  Pats primena-duok aliejaus, kad dupa neskaudėtu  biggrin.gif

yra ir toks pagalbos b8das, bet tada tas aliejus turėtų būti arba moliūgų sėklų arba linų sėmenų. Visais kitais atvejais nėra labai gerai. O ir šiaip nelebai gerai, nes čia tokia mikroklizma gaunasi, tai viena, antra gali bet kada pakenkti kasą didelis reibalų kiekis suvartotas vienu ypu ir dar tuščiam skrandyje. Skrandis gi riebalų nevirškina, jie nepakitę keiauja į dvylikapirštę, į kurią jau atsiveria ir tulžis ir kasos fermentas pankretinas. Mažam vaikui ir arbatinis šaukšelis yra didelis riebalų kiekis. Po to suvalgyta košė, ar kas riebalų jau nebepaveja, nes krakmolą pirmiausia apdoroja skrandyje.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 04 17, 14:37)
yra ir toks pagalbos b8das, bet tada tas aliejus turėtų būti arba moliūgų sėklų arba linų sėmenų. Visais kitais atvejais nėra labai gerai. O ir šiaip nelebai gerai, nes čia tokia mikroklizma gaunasi, tai viena, antra gali bet kada pakenkti kasą didelis reibalų kiekis suvartotas vienu ypu ir dar tuščiam skrandyje. Skrandis gi riebalų nevirškina, jie nepakitę keiauja į dvylikapirštę, į kurią jau atsiveria ir tulžis ir kasos fermentas pankretinas. Mažam vaikui ir arbatinis šaukšelis yra didelis riebalų kiekis. Po to suvalgyta košė, ar kas riebalų jau nebepaveja, nes krakmolą pirmiausia apdoroja skrandyje.

Oba blink.gif unsure.gif Ot višta, maniau gerą darau doh.gif Ačiū už info Alfija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 04 17, 15:09)
Oba  blink.gif  unsure.gif  Ot višta, maniau gerą darau  doh.gif  Ačiū už info Alfija  4u.gif

tikiu, ne apie tai kalba, čia sakykim ir greitoji pagalba irgi patartų reiškia tų aliejų išgerti, bet prieš tai jie paprastai paklausia o kiek parų nekakojo. Labai ypatingai pergyventi dėl vidurių užkietėjimo ar nesitutinimo dėl jų užkietėjimo kas parą neverta, tikrai nieko nenutiks. Paprastai reiktų daugiau šiltų gėrimų gerti, šiaip viduriai, jei nėra kitų sutrikimų virškinamajam trakte , būna dėl skysčių trūkumų. O tai būtų sriuba, sultinys, košė, skaidulų trukumų- žodžiu nuo sausainių ir bandelių, sumuštinių ir kitokių panašių dalykų tos žarnos kišasi Nėra kas skatina peristaltiką. Geriau yra rupi duona, o moterims tai ir iš vis- natūralus E vitamino šaltinis.
Žodžiu greitas maistas neįnaudą, bet deja ir mano tokios išmanančios viską vaikas mieliau ryja sumuštinius negu košę ar sriubą biggrin.gif , o paskui atitinkamai sėdi pusvalandį tualete. Žodžiu nieko naujo, kaip pas visus taip ir pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Va, kad berods maistas tai tas tinkamas pas jį, kasdieną darželyje viskas tvarkingai, vakare tik košės ar sriubos, savaitgaliai nebent su nusižengimais. Skauda jam tuštintis, kelias dienas pradeda ir vėl sutraukia-tik ant glaudžių patepliota ir sukasi ratais aplink wc be rezultato-du kartai savaitėn paskutiniu metu doh.gif Įsigudrinau kai jau procesas prasideda kriauklėn po šilto vandens srove sodinti, lyg ir lengviau, bet nu ne visada juk tokia galimybė, o ir bijau, kad refleksu netaptu, kas bus jei be vandens negalės unsure.gif Dėl vandens tik galiu pasitaisyt, popiet ribojam, kad naktį nereiktu žvejot, dabar įvesim privalomąją arbatėlę vakarinė į programą biggrin.gif
Atsakyti