QUOTE(Andro @ 2009 04 14, 20:15)
Manau Dainiui tai padejo Lego.pasiseke kai as uz 1o litu visa kibira labdarkej detaliu nupirkau. Tai jau pries du metus.Dabar statyt jau normaliai pradejo,stengiausi tai tikrai palikti jam paciam. Pirkau PUZLE pacia lengviausia -kur 3-4-i7 metu vaikams.Tai sudedavo viena,apatine ar virsutine linija. Tai buvo apie Naujus metus. Dabar jau sudeda. Darzeli tai Puzles nemegsta,aukletojos juokiasi-matosi ,kad namuose vargsta. Po to dar kankinu ir su raidem-ant duru plakatas su abecele.Dabar palikau ramybej kuriam laikui. Varginu klausdama kiek pirstu,kiek ko yra.Irgi nepasiduoda.Bet po kurio laiko noredamas man itikti-pats sako. Uzduotis duodu kur 4-u metu vaikams(jam greit 6).labai tikiuosi kad nereiks adaptuotos programos....
o siaip tai matosi-auga musu vaikeliai ir auga vargeliai...Buvau su saviskiu pas drauge pas kuria jis nebuvo buves. Tikejosi ,kad vaziuosim pas kita drauge kur jau subendravo su jos vaiku.Zodziu buvo ne pagal ji,tai sugebejo taip pavaizduoti kad jam skauda pilva,kad beveik patikejau kad koks apendicitas pakilo. Drauge is sono komentavo- jo toks pavydejimas taves ,kad negali pakesti kaip as bendrauju su kuo nors .Siaip tai as ji retokai kur taip i zmones veduosi,o tai kitai draugei tai manes nepavydi,nes jos sunus jos pavydi dar labiau,tai kazkaip jam normaliai jauciasi.Su savo dickiais as nesymyluoju,o dukra-ji mokine,smuikininke,mergaite-nu cia kazkaip jam irgi dar nieko,nu bet pasirodo kitiems
Man atrodo jiems tokia zala padar
tai-kad ka bedarytum-neuzgydysi zaizdu...
o siaip tai matosi-auga musu vaikeliai ir auga vargeliai...Buvau su saviskiu pas drauge pas kuria jis nebuvo buves. Tikejosi ,kad vaziuosim pas kita drauge kur jau subendravo su jos vaiku.Zodziu buvo ne pagal ji,tai sugebejo taip pavaizduoti kad jam skauda pilva,kad beveik patikejau kad koks apendicitas pakilo. Drauge is sono komentavo- jo toks pavydejimas taves ,kad negali pakesti kaip as bendrauju su kuo nors .Siaip tai as ji retokai kur taip i zmones veduosi,o tai kitai draugei tai manes nepavydi,nes jos sunus jos pavydi dar labiau,tai kazkaip jam normaliai jauciasi.Su savo dickiais as nesymyluoju,o dukra-ji mokine,smuikininke,mergaite-nu cia kazkaip jam irgi dar nieko,nu bet pasirodo kitiems

Žiūriu mūsų panašaus amžiaus, mano tuoj bus šeši. Nu gudri, tikrai skaičiuot moka net nežinau tiksliai iki kiek, iki 20 gal, skaityt neskaito, bet parašyt savo vardą, mama, tėtė, moka, raides beveik pažysta, labai yra krapštukė, labai gražiai piešia, lipdo, sudeda įvairias figūras, labai gražiai iš puzlių dėsto, sumaišytos yra trys nedidelės puslės į vieną maišą, tai tik pažeria ir per kelias minues sudeda jas. Labai gražiai iš kaladėlių sudeda visokius namus, sodus, mašinas, ornamentus. Va tokia jos raida. Labai turi gerą vaizduotę, kai sukurs ką nors , tai gražu žiūrėt. Dar turi tokią savybę, ji prisimena tokius dalykus, arba tiksliau jai tai matyt užsifiksuoja, kad ji bet kur bet kada matytus žmones, paveikslėlius, kažkokį vaizdą, piešinuką, prisimins kažkokiu netu, kaip pamatys panašų arba tokį patį. Sakykim aš gal nekreipiu dėmesio kokios spalvos servietėlės stovėjo kavinėje ant stalo kai buvom prie jūros, o ji prisimins, ji parduotuvėje pasakys, kad va tokia spalva kaip prie jūros buvom. Ir paskui kai primena tikraipagalvoji,kad okia spalva buvo. Turim kitokių ,,kvailysčių,, , manau iš to išaugs.