Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

QUOTE(Olesta @ 2009 04 04, 09:54)
Meškutis miške, kaip faina bigsmile.gif , o kas meškiuko viduje ax.gif

keksas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 04 04, 00:34)
mergaites na ir groziu pridejot  wub.gif o as va toki juodaji miska padariau  ax.gif

Neramuole, tavo torčiukas labai fainutis.

Kaip suprantu, jis puoštas beze. O kokį antgalį tu naudoji? Man įdomu pamatyti, kaip jis atrodo, nes su tais antgalių numeriais aš nieko nesuprantu. Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 04 balandžio 2009 - 10:48
QUOTE(neramuole @ 2009 04 04, 09:50)

Labai labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 04 04, 11:48)
Neramuole, tavo torčiukas labai fainutis.

Kaip suprantu, jis puoštas beze. O kokį antgalį tu naudoji? Man įdomu pamatyti, kaip jis atrodo, nes su tais antgalių numeriais aš nieko nesuprantu. Ačiū.

aciu uz pagyras 4u.gif tortukas ir meskutis puosti grietinele, ryt galesiu imest foto kaip atrodo antgaliai, nes dabar darbe sedziu, o tik gryzus truputi isleksim ax.gif
Atsakyti
Antgaliai
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 03, 17:14)

labai gražu 4u.gif
gal galit man smulkiau nupasakoti kaip ir su kuo apdengėt taip lyfiai ir gražiai tortuko paviršių 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 04 04, 12:05)
aciu uz pagyras  4u.gif tortukas ir meskutis puosti grietinele, ryt galesiu imest foto kaip atrodo antgaliai, nes dabar darbe sedziu, o tik gryzus truputi isleksim  ax.gif

Ačiū, lauksiu.

QUOTE(aistuzele @ 2009 04 04, 12:16)

Ačiū, mačiau Inočkos įdėtus antgalių tipus. Bet mane domina su kokiu būtent antgaliu puoštas neramuolės tortukas.
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 04 03, 16:34)
mergaites na ir groziu pridejot  wub.gif o as va toki juodaji miska padariau  ax.gif

thumbup.gif super grazutis .
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 04 04, 11:59)
labai gražu 4u.gif
gal galit man smulkiau nupasakoti kaip ir su kuo apdengėt taip lyfiai ir gražiai tortuko paviršių 4u.gif  blush2.gif

juodo sokolado plytele ir sauksta svieso istirpinau,dar ipyliau 2 saukstus grietineles,gerai ismaisiau ir uzpyliau ant torto,tada sulyginau su saukstu.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 05, 22:49)
juodo sokolado plytele ir sauksta svieso istirpinau,dar ipyliau 2 saukstus grietineles,gerai ismaisiau ir uzpyliau ant torto,tada sulyginau su saukstu.

aciuks.gif
Atsakyti
stai mano Juodojo miesko vidus smile.gif
cia tai kasliko ir dar sparciai mazeja lotuliukas.gif
vakar organizavom torto ragavima, tai visiem laaaabai patiko, tik sokoladinio sluoksnio norejosi minkstesnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 04 06, 08:59)
stai mano Juodojo miesko vidus smile.gif
cia tai kasliko ir dar sparciai mazeja  lotuliukas.gif
vakar organizavom torto ragavima, tai visiem laaaabai patiko, tik sokoladinio sluoksnio norejosi minkstesnio  smile.gif

jei į šokoladą pilsi grietinėlę, o ne pieną, tai šokoladas bus idealus mirksiukas.gif
Atsakyti