Vakar vakare su dukryte kepem keksa
labai skaniai atrodo keksas ,o kur receptukas
Nu man si tema visiskai nereikalinga... vistiek dauguma reikalauja recepto.. ir gaunasi, kad paskui skanestai pasimeta kazkur... saldziuose manau visa sita det galima.. vistiek visur bardakas
http://www.supermama...howtopic=446705
cia bus nauja tema.
cia bus nauja tema.
Nesuprantu kam taip greit kurt nauja tema, kai dar senos like nemazai zinuciu parasyt...
Juolab kad mano (ir ne tik mano) nuomone, si tema beprasme..
pasirodau vakar keptą bandymą rababarbarų pyragas su bezė
bijojau,kad bus nekoks, nes nešiau kolegoms prieš "atostogas", tačiau skonis buvo pasakiškas
bijojau,kad bus nekoks, nes nešiau kolegoms prieš "atostogas", tačiau skonis buvo pasakiškas
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 14, 18:38)
Nesuprantu kam taip greit kurt nauja tema, kai dar senos like nemazai zinuciu parasyt...
Nesinervuok tu taip
Tema naują sukūrė, nes ši jau baigiasi, 50 puslapių prisirinko, liko va, tik kelias žinutes parašyti... Pati, kiek prisimenu, jau būni sukūrus temą nors iki jos pabaigos tikrai ne viena ir ne dvi žinutės lieka
O mano nuomone - tema reikalinga, nes tikrai dabar daug geriau, kai medučo temoje nėra kasdien po naują eilinį medaus tortą, Cipiciuko receptuose vėl su Cipciuko tortais visos... Kaltinti ne temą reikia, o merginas kurios nesilaiko taisyklių!
nu va ir baiges tema
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.