Tos chrizantemos darytos su situo antgaliu
tik as dariau ne nuo viduriuko,o nuo isores,pirmiausia didziausius ziedlapius,tada eini i vidu ir darai mazesnius,reikia dar pasitreniruoti,nes pas mane gavosi baisios.
QUOTE(daividija @ 2009 05 11, 10:54)
Tos chrizantemos darytos su situo antgaliu
Daividija, oi kaip ačiū už šitą nuotraukytę - dabar žinosiu kokio ieškotis pirkt
QUOTE(RiMami @ 2009 05 11, 13:25)
Daividija, oi kaip ačiū už šitą nuotraukytę - dabar žinosiu kokio ieškotis pirkt
Tik paziurek dydzius,ju yra gal trys,kuo didesnis tuo stambesne chrizantema.
o rooooožių grooožis Neramuole, meistriukas šaunuma lygiai padengti tai su glazūra ir tortą sukioti žemyn aukštyn ir nubėga, arba su karštu peiliu
kokios rozes
neramuole labai gražus tortukas aš irgi norėčiau gabalėlio
neramuole,kaip matau,tortas isejo nuostabus ,o rozes cia is saldainiu labai jau grazios
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 11, 21:50)
neramuole,kaip matau,tortas isejo nuostabus ,o rozes cia is saldainiu labai jau grazios
aciu mergaites taip rozes darytos is saldainiu mases, su cukrine kol kas nesusidraugauju
QUOTE(neramuole @ 2009 05 11, 19:02)
aciu mergaites taip rozes darytos is saldainiu mases, su cukrine kol kas nesusidraugauju
Bet uztai is saldainiu gaunasi puikios!!!!
[quote=neramuole,2009 05 11, 20:02]
As irgi nedraugavau kol neatradau man labiausiai tinkancio receptuko
,o dabar lipdau ir dziaugiuos kad pabandziau cukrine geliu mase,nes is saldainiu mases man nedziuvo o pastovejus 2-3 sav.pradejo slapiuoti,o cukrines va stovi kaip kareivukai
As irgi nedraugavau kol neatradau man labiausiai tinkancio receptuko
,o dabar lipdau ir dziaugiuos kad pabandziau cukrine geliu mase,nes is saldainiu mases man nedziuvo o pastovejus 2-3 sav.pradejo slapiuoti,o cukrines va stovi kaip kareivukai