Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

Tos chrizantemos darytos su situo antgaliuuser posted image
tik as dariau ne nuo viduriuko,o nuo isores,pirmiausia didziausius ziedlapius,tada eini i vidu ir darai mazesnius,reikia dar pasitreniruoti,nes pas mane gavosi baisios.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 05 11, 10:54)
Tos chrizantemos darytos su situo antgaliu

Daividija, oi kaip ačiū už šitą nuotraukytę notworthy.gif notworthy.gif - dabar žinosiu kokio ieškotis pirkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 05 11, 13:25)
Daividija, oi kaip ačiū už šitą nuotraukytę notworthy.gif notworthy.gif - dabar žinosiu kokio ieškotis pirkt ax.gif

Tik paziurek dydzius,ju yra gal trys,kuo didesnis tuo stambesne chrizantema.
Atsakyti
DAIVIDIJA aciu uz antgalio foto, ieskosim kur gaut dabar unsure.gif
siandien tetai stai toki juoda miska sulipinau, bet kaip neiseina lygiai virsaus padengt doh.gif
user posted image
Atsakyti
o rooooožių grooožis blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif thumbup.gif Neramuole, meistriukas first.gif šaunuma bigsmile.gif lygiai padengti tai su glazūra ir tortą sukioti žemyn aukštyn ir nubėga, arba su karštu peiliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 05 11, 20:34)

Nu grazumynas, rozes ir spalva prie sokolado wub.gif
Atsakyti
blink.gif wub.gif kokios rozes
Atsakyti
neramuole labai gražus tortukas aš irgi norėčiau gabalėlio blush2.gif
Atsakyti
neramuole,kaip matau,tortas isejo nuostabus thumbup.gif ,o rozes cia is saldainiu g.gif labai jau grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 11, 21:50)
neramuole,kaip matau,tortas isejo nuostabus thumbup.gif ,o rozes cia is saldainiu g.gif labai jau grazios wub.gif

aciu mergaites ax.gif taip rozes darytos is saldainiu mases, su cukrine kol kas nesusidraugauju schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 05 11, 19:02)
aciu mergaites  ax.gif  taip rozes darytos is saldainiu mases, su cukrine kol kas nesusidraugauju  schmoll.gif  blush2.gif

thumbup.gif Bet uztai is saldainiu gaunasi puikios!!!! thumbup.gif
Atsakyti
[quote=neramuole,2009 05 11, 20:02]
aciu mergaites ax.gif taip rozes darytos is saldainiu mases, su cukrine kol kas nesusidraugauju schmoll.gif blush2.gif
As irgi nedraugavau kol neatradau man labiausiai tinkancio receptuko
,o dabar lipdau ir dziaugiuos kad pabandziau cukrine geliu mase,nes is saldainiu mases man nedziuvo o pastovejus 2-3 sav.pradejo slapiuoti,o cukrines va stovi kaip kareivukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apple tree: 11 gegužės 2009 - 22:37