Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

QUOTE(aguonele @ 2009 05 10, 14:10)
noriu recepto  4u.gif
jau ir pati radau sausainiuose  lotuliukas.gif

thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(valdele @ 2009 05 10, 16:19)
na,o as  iekau ieskau kokios vaisiu puosimo temeles,bet kadangi nerandu ,tai i  pagyru puoda rodausi.  Vaisine puokste .Cia  vietoj geliu ,o tuo paciu  ir dar valgoma

waw....... bigsmile.gif kaip gražiai ir skaniai atrodo thumbup.gif
šaunuolė! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valdele @ 2009 05 10, 15:19)

Vaisine puokste .Cia  vietoj geliu ,o tuo paciu  ir dar valgoma

Kokia puiki ideja bigsmile.gif thumbup.gif ypač tos gėlytės iš ananaso ir braškės kaip gražu ir tikroviška bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Vakar uosvio gimtadieniui dariau torta pagal mmergytes "svaiginancio" torto recepta. Tik i krema nedejau kaiusinio(as su zaliais kiausais nedraugauju biggrin.gif ) . Bet znokit kaip lengva su ta sokoladine mase dirbt, kaip plastelinas ir nedziuva kaip cukrine thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 05 10, 16:03)
Vistik, manau, kad chrizantemos yra iš kremo, išspaustos per antgalį rolleyes.gif Ir netgi Inočkos papuošimų temoje-konspekte radau nuorodą, kaip daryti  ax.gif žiūrėkit čia. Tik kokiu antgaliu tai daroma  g.gif

Jo, cia kremines chrizantemos. As jau net zinau koks ten antgalis. Eisiu paieskot, kur toki rast
Atsakyti
sigitawhatever.grazus tortukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 05 11, 00:49)
sigitawhatever.grazus tortukas wub.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
tortukas is tiesu vertas pagyru Sigitawhatever o rozytes kokios grazios,nieko sau,o as kazkaip neisdrystu daryti is sokolado man vis atrodo kad bus sunku g.gif ,o tu sakai kaip plastelinas,reiks gal ir pabandyti,dar karta sakau tortukas nuostabus...
Atsakyti
nu klausykit, pribaigsit mane su tom šokoladinėm rožėm, vis bijau bijau, bet turbūt reikės išbandyti jei jau taip sakot, be jokių abejonių, tortukas uošviui su meile, gražiai, labai gražiai padarytas thumbup.gif nu reikės prisiruošti rožėms, tik reikia eiti susirankioti info visą nuo...iki...reikės bandyti...
Meian specialiai musėt man formelių nesiunčia, nori priversti mane išmokti šokoladines rožes daryti topsecret.gif aciuks.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
puikus tortas uosviui,o jau roziu fainumas wub.gif
Atsakyti
labai grazus tortukas, kruopstus tvarkingas, rozytes kaip tikros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 10, 09:25)
Labas rytas, ateinu padėkoti Zebrai už nuostabaus šokoladinio torto receptą, tikrai labai skanus tortas essen.gif
[receptą turiu nusikopijavus, o nuorodos tai neberandu, gal dar į saldžius neįkelta, žinau, kad kepė Velykoms toks ryškai geltonas su daug šokolado ant viršaus wub.gif

kaip malonu,kad patiko bigsmile.gif norėčiau gabalėlio g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 05 10, 22:50)
Vakar uosvio gimtadieniui dariau torta pagal mmergytes "svaiginancio" torto recepta. Tik i krema nedejau kaiusinio(as su zaliais kiausais nedraugauju  biggrin.gif  ) . Bet znokit kaip lengva su ta sokoladine mase dirbt, kaip plastelinas ir nedziuva kaip cukrine  thumbup.gif

labai puikus tortukas, tikrai grazus thumbup.gif
Atsakyti