ssanta tokia rimta masina
neramuole, labai grazios rozes
Daividija, gal gali parodyt, kokiu antgaliu darei gelytes ir remeli. As net alpstu, kaip man patinka kremu papuosti tortai
QUOTE(Inočka @ 2009 05 09, 22:43)
ssanta tokia rimta masina
Daividija, gal gali parodyt, kokiu antgaliu darei gelytes ir remeli. As net alpstu, kaip man patinka kremu papuosti tortai
Ačiū, man irgi patinka puošti grietinėle tik niekaip neišeina lygiai jos padengt pusę jos velniop nueina
Davidijos torto taip dabar norėčiau
QUOTE(Inočka @ 2009 05 09, 22:43)
Inočka, paalpėkim abi, a čia kur sakiau paieškosiu torto fotkės, tik gal nelabai į šią temą tinka, bet kad jau čia kalba užėjo apie jas, tai tegul bus čia Nu kaip gražu, negaliu Kaip išmokt tokias gėles padaryt
ČIA NE MANO FOTKĖS, IR NE MANO TORTAS - tai pavyzdys
(beje, labai įdomu, kad šitas fotkes radau rusiškam forume, o viduje mūsų Glacee tortas šitas, aš jį nekartą esu darius - labai skanulis, rekomenduoju paragaut )
QUOTE(neramuole @ 2009 05 09, 00:08)
mergaites labai simpatiski tortukai , as si vakara irgi nenuobodziavau, stai mano medutis, puostas meian mase, nera labai dailu, mokaus tik
wow, superinis tortelis man tai tobulai atrodo, nesikuklink labaiiii gaaaazuuuu.
ar daug vargo su ta mase? reix kada pabandyt
QUOTE(lexx @ 2009 05 10, 01:35)
wow, superinis tortelis man tai tobulai atrodo, nesikuklink labaiiii gaaaazuuuu.
aciu mergaites su sia mase labai malonu ir nesudetinga dirbti, tikrai ja naudosiu dar daug kartu
Rimami kokiu graziu gelyciu cia uzrodei noreciau tokias ismokt daryt
Olesta labai labai noriu tavo torto gabaliuko, o tai siandien vel namie nieko saldaus nera
QUOTE(RiMami @ 2009 05 09, 23:41)
Inočka, paalpėkim abi, a čia kur sakiau paieškosiu torto fotkės, tik gal nelabai į šią temą tinka, bet kad jau čia kalba užėjo apie jas, tai tegul bus čia Nu kaip gražu, negaliu Kaip išmokt tokias gėles padaryt
(beje, labai įdomu, kad šitas fotkes radau rusiškam forume, o viduje mūsų Glacee tortas šitas, aš jį nekartą esu darius - labai skanulis, rekomenduoju paragaut )
kazkur interneto platybese buvau radusi , kaip padaryti tokias geles , cia labai paprasta , tiesiog reikia specialaus lenkto peiliuko. O paskui viskas labai paprasta paemi gabaleli cukrines ar marcipanines mases ir su peiliuku ipjaustai lapelius. Tiesiog per televizoriu reklamuoja panasu rinkini , tik agurkams ,pomidorams ir visokiems kitokiems papuosimams is darzoviu daryti , labai sauniai gaunasi. O gal tik atrodo ,kad lengva , bet is tiesu reikia igudziu
nuotraukoje darzoves , as manau kad technika ta pati
Dar šiltutėliai kaimiški sausainukai
QUOTE(jurguliux @ 2009 05 10, 14:02)
noriu recepto
jau ir pati radau sausainiuose
QUOTE(amorosa @ 2009 05 10, 13:58)
kazkur interneto platybese buvau radusi , kaip padaryti tokias geles , cia labai paprasta , tiesiog reikia specialaus lenkto peiliuko.
Vistik, manau, kad chrizantemos yra iš kremo, išspaustos per antgalį Ir netgi Inočkos papuošimų temoje-konspekte radau nuorodą, kaip daryti žiūrėkit čia. Tik kokiu antgaliu tai daroma
QUOTE(ssanta @ 2009 05 08, 14:15)
bandžiau gaisrinę padaryt
Tai ir gavosi gaisrine . Jubiliatas manau liko patenkintas
Na ,mergaites ,vel sausainiu ,pyragu ,tortu prikepet ....oi niam niam niam kaip noreciau prie kavytes.
na,o as iekau ieskau kokios vaisiu puosimo temeles,bet kadangi nerandu ,tai i pagyru puoda rodausi. Vaisine puokste .Cia vietoj geliu ,o tuo paciu ir dar valgoma
valdele kokia puiki idėją kažkaip iš pradžių pagalvojau, kad sausainiai čia