Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

ssanta tokia rimta masina thumbup.gif
neramuole, labai grazios rozes

Daividija, gal gali parodyt, kokiu antgaliu darei gelytes ir remeli. As net alpstu, kaip man patinka kremu papuosti tortai
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 05 09, 22:43)
ssanta tokia rimta masina thumbup.gif
neramuole, labai grazios rozes

Daividija, gal gali parodyt, kokiu antgaliu darei gelytes ir remeli. As net alpstu, kaip man patinka kremu papuosti tortai

Ačiū, man irgi patinka puošti grietinėle tik niekaip neišeina lygiai jos padengt pusę jos velniop nueina doh.gif
Davidijos torto taip dabar norėčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 05 09, 22:43)

Inočka, paalpėkim abi, a drinks_cheers.gif čia kur sakiau paieškosiu torto fotkės, tik gal nelabai į šią temą tinka, bet kad jau čia kalba užėjo apie jas, tai tegul bus čia ax.gif Nu kaip gražu, negaliu wub.gif Kaip išmokt tokias gėles padaryt doh.gif

ČIA NE MANO FOTKĖS, IR NE MANO TORTAS - tai pavyzdys blush2.gif
(beje, labai įdomu, kad šitas fotkes radau rusiškam forume, o viduje mūsų Glacee tortas šitas, aš jį nekartą esu darius - labai skanulis, rekomenduoju paragaut mirksiukas.gif )
user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 09 gegužės 2009 - 23:57
QUOTE(neramuole @ 2009 05 09, 00:08)
mergaites labai simpatiski tortukai  bigsmile.gif , as si vakara irgi nenuobodziavau, stai mano medutis, puostas meian mase, nera labai dailu, mokaus tik  ax.gif
user posted image

wow, superinis tortelis thumbup.gif man tai tobulai atrodo, nesikuklink thumbup.gif labaiiii gaaaazuuuu.
ar daug vargo su ta mase? reix kada pabandyt
Atsakyti
Labas rytas, ateinu padėkoti Zebrai už nuostabaus šokoladinio torto receptą, tikrai labai skanus tortas essen.gif
user posted image
receptą turiu nusikopijavus, o nuorodos tai neberandu, gal dar į saldžius neįkelta, žinau, kad kepė Velykoms toks ryškai geltonas su daug šokolado ant viršaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lexx @ 2009 05 10, 01:35)
wow, superinis tortelis  thumbup.gif  man tai tobulai atrodo, nesikuklink  thumbup.gif  labaiiii gaaaazuuuu.
ar daug vargo su ta mase? reix kada pabandyt

aciu mergaites 4u.gif su sia mase labai malonu ir nesudetinga dirbti, tikrai ja naudosiu dar daug kartu rolleyes.gif
Rimami kokiu graziu gelyciu cia uzrodei wub.gif noreciau tokias ismokt daryt unsure.gif
Olesta labai labai noriu tavo torto gabaliuko, o tai siandien vel namie nieko saldaus nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 05 09, 23:41)
Inočka, paalpėkim abi, a  drinks_cheers.gif čia kur sakiau paieškosiu torto fotkės, tik gal nelabai į šią temą tinka, bet kad jau čia kalba užėjo apie jas, tai tegul bus čia ax.gif Nu kaip gražu, negaliu wub.gif Kaip išmokt tokias gėles padaryt doh.gif

ČIA NE MANO FOTKĖS, IR NE MANO TORTAS - tai pavyzdys blush2.gif
(beje, labai įdomu, kad šitas fotkes radau rusiškam forume, o viduje mūsų Glacee tortas šitas, aš jį nekartą esu darius - labai skanulis, rekomenduoju paragaut mirksiukas.gif )
user posted image

user posted image  user posted image

kazkur interneto platybese buvau radusi , kaip padaryti tokias geles , cia labai paprasta , tiesiog reikia specialaus lenkto peiliuko. O paskui viskas labai paprasta paemi gabaleli cukrines ar marcipanines mases ir su peiliuku ipjaustai lapelius. Tiesiog per televizoriu reklamuoja panasu rinkini , tik agurkams ,pomidorams ir visokiems kitokiems papuosimams is darzoviu daryti , labai sauniai gaunasi. O gal tik atrodo ,kad lengva , bet is tiesu reikia igudziu
nuotraukoje darzoves , as manau kad technika ta pati
user posted image
Atsakyti
Dar šiltutėliai kaimiški sausainukai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 05 10, 14:02)
Dar šiltutėliai kaimiški sausainukai 4u.gif

noriu recepto 4u.gif
jau ir pati radau sausainiuose lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 10 gegužės 2009 - 13:12
QUOTE(amorosa @ 2009 05 10, 13:58)
kazkur interneto platybese buvau radusi , kaip padaryti tokias geles , cia labai paprasta , tiesiog reikia specialaus lenkto peiliuko.

Vistik, manau, kad chrizantemos yra iš kremo, išspaustos per antgalį rolleyes.gif Ir netgi Inočkos papuošimų temoje-konspekte radau nuorodą, kaip daryti ax.gif žiūrėkit čia. Tik kokiu antgaliu tai daroma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 10 gegužės 2009 - 15:04
QUOTE(ssanta @ 2009 05 08, 14:15)
bandžiau gaisrinę padaryt  lotuliukas.gif

Tai ir gavosi gaisrine thumbup.gif . Jubiliatas manau liko patenkintas smile.gif
Na ,mergaites ,vel sausainiu ,pyragu ,tortu prikepet thumbup.gif ....oi niam niam niam kaip noreciau prie kavytes.

na,o as iekau ieskau kokios vaisiu puosimo temeles,bet kadangi nerandu ,tai i pagyru puoda rodausi. Vaisine puokste .Cia vietoj geliu ,o tuo paciu ir dar valgoma
user posted image

Atsakyti
valdele kokia puiki idėją bigsmile.gif kažkaip iš pradžių pagalvojau, kad sausainiai čia blush2.gif
Atsakyti