Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

QUOTE(Domi95 @ 2009 05 08, 23:12)
ssanta- Labai, grazus samgus ir vaikiskas tortoas- masina.  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

bandžiau gaisrinę padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
ssanta, grazus tortukas. Itariu jubiliatui patiko thumbup.gif
Atsakyti
mergaites labai simpatiski tortukai bigsmile.gif , as si vakara irgi nenuobodziavau, stai mano medutis, puostas meian mase, nera labai dailu, mokaus tik ax.gif
user posted image
Atsakyti
IR DAR KAIP DAILU!! SAUNUOLE thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 05 09, 00:08)
mergaites labai simpatiski tortukai  bigsmile.gif , as si vakara irgi nenuobodziavau, stai mano medutis, puostas meian mase, nera labai dailu, mokaus tik  ax.gif

Neramuole, tobulėji ne dienom, o valandom bigsmile.gif Labai gražiai tau gavosi, tikrai wub.gif sakau nuoširdžiai blush2.gif

Daividija, labai šiltas tavo torčiukas wub.gif Labai lauksiu gėlyčių fotoreportažo blush2.gif Ir kur aš mačiau tortą puoštą tokiom gėlėm - labai gražiai atrodo wub.gif Jei rasiu - duosiu nuorodą ax.gif

Ssanta, gaisrinė kaip tikra bigsmile.gif
Atsakyti
Neramuole, aplodismentai ir ovacijos clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif labai gražus darbelis, o jau rožės, rožės wub.gif labai labai dailus medutis thumbup.gif nešk į papuošimus tik greitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 05 08, 18:47)
kaip aš dabar norėčiau Daividijos bučinio biggrin.gif
ups... doh.gif negro bučinio lotuliukas.gif

mastau.gif ups...negro b ucinio,sakai, noretum lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ssanta @ 2009 05 08, 20:09)
mmmm kiek čia skanėstų kaip tik baigiau tortą šiandien suvalgyt kaip norėčiau negriuko  blush2.gif
Papildyta:
atnešu šiokį tokį savo kūrinį  blush2.gif  biškį paskubėjau daryt nes laiko mažai likę buvo, o svečiai jau rinkosi

Grazus masiniukas!!!!

QUOTE(neramuole @ 2009 05 08, 21:08)
mergaites labai simpatiski tortukai  bigsmile.gif , as si vakara irgi nenuobodziavau, stai mano medutis, puostas meian mase, nera labai dailu, mokaus tik  ax.gif

Labai grazus,toks lygus,svelnus tortukas!!!! thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Labai dailus ir labai grazus,viena is mano svajoniu taip pasipuosti tortuka kada 4u.gif
Atsakyti
Kepiau siandien pyraga Germana/Hermana/Oliziuka su obuoliais biggrin.gif Gavosi nepaprastai skanus, buvo verta 10 dienu ji auginti, jis dar siltutis, purus kaip debeselis thumbup.gif

Cia virsus
user posted image
Taip atrodo vidus (visi obuoliukai i virsu sukilo, nors dejau dviem sluoksniais viduje teslos)
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 05 09, 14:26)
Labai dailus ir labai grazus,viena is mano svajoniu taip pasipuosti tortuka kada 4u.gif

truputis kamtrybes ir dar geriau manau pavyks mirksiukas.gif

sveikatele labai skanutis atrodo bigsmile.gif

as vakar nakti turejau ant greicio juodaji miska sumeistraut, stai kas gavos, papuosimas is likuciu 4u.gif jau kilo ideja kaip galima graziau padaryt cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 05 08, 23:15)
bandžiau gaisrinę padaryt  lotuliukas.gif

kadangi MB gaisrininkas, tai sakyčiau mašyna visai panašį į gaisrine mirksiukas.gif thumbup.gif

as si vakara irgi nenuobodziavau, stai mano medutis, puostas meian mase, nera labai dailu, mokaus tik  ax.gif

wub.gif toks atrodo švelnutis tortukas..

QUOTE(daividija @ 2009 05 09, 11:12)
mastau.gif ups...negro b ucinio,sakai, noretum lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na ta prasme tavo kūrinio norėjau doh.gif lotuliukas.gif
negro gal nereikia schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 05 09, 19:48)
kadangi MB gaisrininkas, tai sakyčiau mašyna visai panašį į gaisrine mirksiukas.gif  thumbup.gif
wub.gif  toks atrodo švelnutis tortukas..
na ta prasme tavo kūrinio norėjau doh.gif  lotuliukas.gif
negro gal nereikia schmoll.gif  lotuliukas.gif

ačiū mergaites smile.gif
Atsakyti