egle jk aciu
QUOTE(rasyte_ @ 2009 05 03, 20:17)
sveikos mergaites,ziuriu,visos virtuozes,net geda klausti turiu receptuka,2indeliai Maskarpones,
100g cukraus pudros
2kiausiniu tryniai
viska sudeti i inda ir gerai mikseriu isplakti,siuloma pertepti biskvitus,klausimas butu toks,kiek ilgai plakti,ar turi gautis,standu,ar kaip,nesu niekad darius tortu,o sy sestadieni privalau, ir ar galima imaisyti braskiu,ar kitu uou i krema,ar butina paciai kepti biskvita,ar tiks ir krautuvinis padekit,
P.S,ir is viso,ar ormalus cia receptas siam petepimui,nenoriu apsijuokti,nes mano mergvakaris,ir privalau irodyti,kad esu tinkama,seimininke
Help,-aciu....
QUOTE(Nastulia @ 2009 05 06, 18:31)
sveikos mergaites,ziuriu,visos virtuozes,net geda klausti turiu receptuka,2indeliai Maskarpones,
100g cukraus pudros
2kiausiniu tryniai
viska sudeti i inda ir gerai mikseriu isplakti,siuloma pertepti biskvitus,klausimas butu toks,kiek ilgai plakti,ar turi gautis,standu,ar kaip,nesu niekad darius tortu,o sy sestadieni privalau, ir ar galima imaisyti braskiu,ar kitu uou i krema,ar butina paciai kepti biskvita,ar tiks ir krautuvinis padekit,
P.S,ir is viso,ar ormalus cia receptas siam petepimui,nenoriu apsijuokti,nes mano mergvakaris,ir privalau irodyti,kad esu tinkama,seimininke
Help,-aciu....
100g cukraus pudros
2kiausiniu tryniai
Help,-aciu....
nesu as didele kepeja, bet gal galesiu patarti
manau paprasciausias budas butu nusipirkti biskvitu, o pertepimui isplakti grietinele su cukrumi ir keliais grudeliais citrinos rugsteles, del sventos ramybes galima ideti grietineles standiklio(isplakti iki standumo). I si pertepima galima deti ir vaisiu ir uogu, kas tik patinka
Stai mano berbyte placiau tortu temoj
QUOTE(eglejk @ 2009 05 06, 18:36)
nesu as didele kepeja, bet gal galesiu patarti
manau paprasciausias budas butu nusipirkti biskvitu, o pertepimui isplakti grietinele su cukrumi ir keliais grudeliais citrinos rugsteles, del sventos ramybes galima ideti grietineles standiklio(isplakti iki standumo). I si pertepima galima deti ir vaisiu ir uogu, kas tik patinka
mmm,aciuu,mat esu ne Lt,nerasiu to standiklio o buna,kad neissiplaka,gerai,ar kodel reiketu deti,jo?o cukraus pudra tinka,vietoj cukraus,ir ar nieko nenutiks,jei paliksiu,taip sutepta per nakti,ar nesutis biskvitas per ilga laika tai nepatariat su ta maskarpone tepti ania
QUOTE(Nastulia @ 2009 05 06, 18:42)
mmm,aciuu,mat esu ne Lt,nerasiu to standiklio o buna,kad neissiplaka,gerai,ar kodel reiketu deti,jo?o cukraus pudra tinka,vietoj cukraus,ir ar nieko nenutiks,jei paliksiu,taip sutepta per nakti,ar nesutis biskvitas per ilga laika tai nepatariat su ta maskarpone tepti ania
O tu visai nenri kepti pati biskvito? Na zinai, as tokiu atveju nusipirkciau sokoladiniu biskvitu. Ir daryciau krema su mascarpone. Pagal SI recepta bus labai skanus tortas
sita maciau receptuka,turbut per sudetingas man o tai kur parasiau ta maskarpones krema su sukraus pudra ir tryniais,nenormalus as is tv kazkada rasiausi
QUOTE(Nastulia @ 2009 05 06, 18:56)
sita maciau receptuka,turbut per sudetingas man o tai kur parasiau ta maskarpones krema su sukraus pudra ir tryniais,nenormalus as is tv kazkada rasiausi
nesu niekada dariusi jokio torto su maskarpone, tai del sio kremo nieko negaliu patarti
o jei grietinele riebi, tai turi issiplakti. Drauge Islandijoj grietine plake su cukrum ir rugstele, tai issiplake ir nepatizo ten nera grietineles pirkti. o cukru cukraus pudra tikrai galima keisti
QUOTE(Nastulia @ 2009 05 06, 18:56)
Del to, tai as nezinau, niekad nebandziau daryti tokio. Bet jei per TV taip rode, tai reiskia galimas variantas. Bet zinok tik gal atrodo sudetingai tas tortas, is tikro nesunku ji padaryti. Tiesa, virsu gali tiesiog aptepti kremu ir siaip kaip nors papuosti. Pabandyk paklaust Cipciuko receptu temoj, ji tikrai kazka patartu
sirdingai dekoju
QUOTE(Nastulia @ 2009 05 06, 17:56)
as tai jau vien del trynių žalių nedaryčiau (man šlykštu)...
o šiaip tai deduosi prie rugiagėlės rekomendacijų. Nera ten nieko sunkaus, o skonis tikrai nerealus... manau nepasigailesi.