Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

egle jk aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 05 06, 17:13)
egle jk aciu 4u.gif

nera uz ka, kad tik patiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 05 03, 20:17)
Mascarponinis-bananinis tortas Mamai wub.gif
user posted image

sveikos mergaites,ziuriu,visos virtuozes,net geda klausti blush2.gif turiu receptuka,2indeliai Maskarpones,
100g cukraus pudros
2kiausiniu tryniai
viska sudeti i inda ir gerai mikseriu isplakti,siuloma pertepti biskvitus,klausimas butu toks,kiek ilgai plakti,ar turi gautis,standu,ar kaip,nesu niekad darius tortu,o sy sestadieni privalau, doh.gif doh.gif ir ar galima imaisyti braskiu,ar kitu uou i krema,ar butina paciai kepti biskvita,ar tiks ir krautuvinis ax.gif padekit, 4u.gif
P.S,ir is viso,ar ormalus cia receptas siam petepimui,nenoriu apsijuokti,nes mano mergvakaris,ir privalau irodyti,kad esu tinkama,seimininke blush2.gif biggrin.gif
Help,-aciu....
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 05 06, 18:31)
sveikos mergaites,ziuriu,visos virtuozes,net geda klausti blush2.gif turiu receptuka,2indeliai Maskarpones,
              100g cukraus pudros
                2kiausiniu tryniai
viska sudeti i inda ir gerai mikseriu isplakti,siuloma pertepti biskvitus,klausimas butu toks,kiek ilgai plakti,ar turi gautis,standu,ar kaip,nesu niekad darius tortu,o sy sestadieni privalau, doh.gif  doh.gif ir ar galima imaisyti braskiu,ar kitu uou i krema,ar butina paciai kepti biskvita,ar tiks ir krautuvinis ax.gif padekit, 4u.gif
P.S,ir is viso,ar ormalus cia receptas siam petepimui,nenoriu apsijuokti,nes mano mergvakaris,ir privalau irodyti,kad esu tinkama,seimininke blush2.gif  biggrin.gif
Help,-aciu....

nesu as didele kepeja, bet gal galesiu patarti smile.gif
manau paprasciausias budas butu nusipirkti biskvitu, o pertepimui isplakti grietinele su cukrumi ir keliais grudeliais citrinos rugsteles, del sventos ramybes galima ideti grietineles standiklio(isplakti iki standumo). I si pertepima galima deti ir vaisiu ir uogu, kas tik patinka wink.gif
Atsakyti
Stai mano berbyte 4u.gif placiau tortu temoj smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 05 06, 18:36)
nesu as didele kepeja, bet gal galesiu patarti smile.gif
manau paprasciausias budas butu nusipirkti biskvitu, o pertepimui isplakti grietinele su cukrumi ir keliais grudeliais citrinos rugsteles, del sventos ramybes galima ideti grietineles standiklio(isplakti iki standumo). I si pertepima galima deti ir vaisiu ir uogu, kas tik patinka wink.gif

mmm,aciuu,mat esu ne Lt,nerasiu to standiklio unsure.gif o buna,kad neissiplaka,gerai,ar kodel reiketu deti,jo?o cukraus pudra tinka,vietoj cukraus,ir ar nieko nenutiks,jei paliksiu,taip sutepta per nakti,ar nesutis biskvitas per ilga laika ax.gif tai nepatariat su ta maskarpone tepti ania blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 05 06, 18:42)
mmm,aciuu,mat esu ne Lt,nerasiu to standiklio unsure.gif o buna,kad neissiplaka,gerai,ar kodel reiketu deti,jo?o cukraus pudra tinka,vietoj cukraus,ir ar nieko nenutiks,jei paliksiu,taip sutepta per nakti,ar nesutis biskvitas per ilga laika ax.gif tai nepatariat su ta maskarpone tepti ania blink.gif

O tu visai nenri kepti pati biskvito? Na zinai, as tokiu atveju nusipirkciau sokoladiniu biskvitu. Ir daryciau krema su mascarpone. Pagal SI recepta smile.gif bus labai skanus tortas rolleyes.gif
Atsakyti
sita maciau receptuka,turbut per sudetingas man blush2.gif o tai kur parasiau ta maskarpones krema su sukraus pudra ir tryniais,nenormalus blink.gif as is tv kazkada rasiausi
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 05 06, 18:56)
sita maciau receptuka,turbut per sudetingas man blush2.gif o tai kur parasiau ta maskarpones krema su sukraus pudra ir tryniais,nenormalus blink.gif as is tv kazkada rasiausi

nesu niekada dariusi jokio torto su maskarpone, tai del sio kremo nieko negaliu patarti unsure.gif
o jei grietinele riebi, tai turi issiplakti. Drauge Islandijoj grietine plake su cukrum ir rugstele, tai issiplake ir nepatizo smile.gif ten nera grietineles pirkti. o cukru cukraus pudra tikrai galima keisti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 05 06, 18:56)

Del to, tai as nezinau, niekad nebandziau daryti tokio. Bet jei per TV taip rode, tai reiskia galimas variantas. Bet zinok tik gal atrodo sudetingai tas tortas, is tikro nesunku ji padaryti. Tiesa, virsu gali tiesiog aptepti kremu ir siaip kaip nors papuosti. Pabandyk paklaust Cipciuko receptu temoj, ji tikrai kazka patartu rolleyes.gif
Atsakyti
sirdingai dekoju oro_buckis.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 05 06, 17:56)

as tai jau vien del trynių žalių nedaryčiau (man šlykštu)...
o šiaip tai deduosi prie rugiagėlės rekomendacijų. Nera ten nieko sunkaus, o skonis tikrai nerealus... manau nepasigailesi.
Atsakyti