Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

egluten,labai grazu ir neiprasta,saunuole thumbup.gif
Atsakyti
ai as tik mazmoziu pasigirsiu,ka jau cia tortai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

varskinis varsuvos pyragas su vysniom wub.gif 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dieve kaip seiles tysta, mmergyte. Kaip skanu varskiniai pyragai, o dar su vysniom wub.gif O receptas kur nors buvo, ar ne? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 02 balandžio 2009 - 13:34
NU žadėjau sau nieko nesakyti...smile.gif
BEt kad ir ką galvotum, man jis atrodo ir gražus ir skanus.
Na matau pirmoj foto gabaliuka atkinusi, bet man tai netrukdo, o lekste papudruota labai viliojanciai atrodo...

KAžkaip vakar prieš užmigdama pagalvojau, kad jaučiu tavo zodiakas Šaulys, atpuoliau iš ryto įlindau į gimtadienisu, ogi kaip pirštu į akį... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 04 02, 14:35)
NU žadėjau sau nieko nesakyti...smile.gif
BEt kad ir ką galvotum, man jis atrodo ir gražus ir skanus.
Na matau pirmoj foto gabaliuka atkinusi, bet man tai netrukdo, o lekste papudruota labai viliojanciai atrodo...

KAžkaip vakar prieš užmigdama pagalvojau, kad jaučiu tavo zodiakas Šaulys, atpuoliau iš ryto įlindau į gimtadienisu, ogi kaip pirštu į akį... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

prie sito gabaliuko nesikabinek,tycia palikau,be jo negraziau atrode lotuliukas.gif lotuliukas.gif o recepto,tai nebuvau rasius jauciu blush2.gif ai tingiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 04 02, 14:38)
prie sito gabaliuko nesikabinek,tycia palikau,be jo negraziau atrode lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o recepto,tai nebuvau rasius jauciu blush2.gif  ai tingiu lotuliukas.gif

ne tu net neabejju ,kad čia pagrindinis akcentas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū visom už gerą žodį 4u.gif

[quote=inetum,2009 04 01, 23:40]
NA O MAN GAL APGELBES TOS EMRGINOS KURIOS JAU BANDE DARYTI LIEMENELE TORTA KOKI JUS DAROTE PERTEPIMA AR YRA SPECIALUS KAZKOKS BISKVITAS SU PERTEPIMU. ACIU

Nežinau, ar yra specialus koks receptas papukam, pati dariau pagal savo mėgiamą receptą smile.gif
[quote=ingriduska,2009 04 02, 10:50]
MAn irgi labai graži liemenėlė - nėriniuota:)
Papuliai tai juodaaodės smile.gif
MAn dar tunfrai pasakykite, tuos papulius dovanojant vyrui kaip juos padaryti kai jis nemato?

Dariau naktį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 04 02, 14:44)
ne tu net neabejju ,kad čia pagrindinis akcentas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o ka tu galvoji?gi tas gabalelis ta vysnia atkibuisa prilaiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif paziurek antroj foto is kitos puses lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei rimtai,tai peili koki turiu,toki jau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 04 02, 14:46)
o ka tu galvoji?gi tas gabalelis ta vysnia atkibuisa prilaiko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  paziurek antroj foto is kitos puses  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o jei rimtai,tai peili koki turiu,toki jau doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu kokiu groziu pridejot blink.gif
papai tai is vis grazus,ypac liemenele,gal sau pasidaryt tokia is sokolado,jauciu apsidziaugtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 04 02, 15:55)
Nu kokiu groziu pridejot blink.gif
papai tai is vis grazus,ypac liemenele,gal sau pasidaryt tokia is sokolado,jauciu apsidziaugtu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Atnešu pavaišint sausainukų čia Sonatinos "Varškinės kriauklelės". Aš tik nedėjau citrinos žievelių, o formuodama sausainukus juos dažiau į cukrų sumaišytą su cinamonu. Laaaabai skanu su kakava wub.gif Čia mano mylimi sausainiai, kepu nebe pirmą kartą, tik rodau pirmą kart blush2.gif

user posted image
Atsakyti