Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

QUOTE(jurguliux @ 2009 05 02, 19:29)
Mano ale Plykyti pyragaičiai doh.gif  lotuliukas.gif

ojei kaip skaniai atrodo thumbup.gif labai fainai ir nuoraukos padarytos wub.gif wub.gif
P.S. as isbandziau Daividijos plikytus pyragelius. Nu tikrai apsivalgymas kokie skanus gaunas, kaip tie tarybiniai .Aciu tau Daividija uz recepteli 4u.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 05 02, 23:34)
Dar kepiau Glacee pyragą/varškėtį "Izaura"

va sita butinai isbandysiu thumbup.gif nu kaip skaniai atrodo ......... blink.gif gerai kad as jau issikepus savo aguonini pyraga pagal Rugiageles recepta...laukiu kada atves ir ziuresiu kas gavos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 03 gegužės 2009 - 14:46
Sveikutes

Noriu pagirti visu kepinius, saunuoles 4u.gif O as ateinu su Sroves "Ministerijos tortuku", keptu mamos dienos proga. Tik nenusiseke su papuosimais, nelygiai apsitepe sokoladas, paskui lapeliu spalva nepasiskirste tolygiai, net nzn kodel, bet... kaip sakant skonio nepagadino ax.gif Siaip man patiko, tik sakyciau mazokai sulaisciau biskvitus smile.gif Ir pertepima pirma karta dariau, bet gavosi, nors labiausiai del jo ir bijojau smile.gif . Sekantis tortas bus Snikersas ax.gif Sorry, bet pjuvio nebus, nes neperkeltas dar i kompa(prie progos idesiu)

user posted image
Atsakyti
sveikutes,
Ateinu ne pasigyrt bet labiau pasidziaugt, RiMami tortu su mascarpones suriu ir bananais. Be galo skanus, gardumas neispasakytas iki paskutinio trupinelio thumbup.gif Antras ismegintas tortas po meducio. Puosiau pirma kart, todel "broko" neisvengiau.
user posted image
ir gabalelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanetyte: 03 gegužės 2009 - 18:57
Mascarponinis-bananinis tortas Mamai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Oi kaip girsiuos pasigirsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pagaliau išbandžiau bigsmile.gif

Juodojo sezamo ledai - japoniškas skanėstas (receptukas)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 gegužės 2009 - 21:12
rasyte,tortas nuostabus,tikiu,kad tikrai pradziuginai savo mama smile.gif
Atsakyti
Rasyte, man tortą pamačius taip ir suskambo mintyse: „aš širdyje labai myliu savo mamą“ wub.gif
Atsakyti
bandžiau cituoti jūsų gardumynus...bet jau nebeimanoma doh.gif
tiek grožybių, tiek skanybių doh.gif
na esat visos super kepijėlės!!! thumbup.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 05 02, 23:34)
Oi kiek čia skanėstų bigsmile.gif
Jurguliux, prašom receptėlį "iš galvos" juodu ant balto surašyt ir su mumis pasidalint, nes jau taip skaniai atrodo ir  braškių sezonas artėja ax.gif

va ikeliu gal taip receptuką, kad neužimt eterio blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
rasyte_
LAbai isvaizdus tavo tortas. Sakyk, kaip tie sonai su rastais, ir jie nera sausi valgant, ar tu sulaistei kuo nors?
Atsakyti
Aciu mergytes uz grazius zodzius blush2.gif 4u.gif
Mamai labai patiko wub.gif ir pries gimine pasikeliau lotuliukas.gif
Inocka, tie sonai man nebuvo sausi schmoll.gif jie gana gerai sudreko nuo pertepimu mirksiukas.gif tik as ta balta mase dariau pagal kursenu vyniotini, nes pirmuoju bandymu su tikraja mase man nepavyko, nes perkepiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bandymai gražiau patiekti gaminius iš mielinės tešlos ax.gif

user posted image

user posted image

O čia dukrytės pabandymai hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2009 05 04, 09:39)
Bandymai gražiau patiekti gaminius iš mielinės tešlos ax.gif

user posted image

nu net neturiu zodziu, kaip graziai atrodo, neabejoju kad ir skanu.
Atsakyti