[quote=Povila$,2009 04 28, 22:35]
Gaunasi visai skanus pyragas...
Tai jau neabejoju o kaip ta gliukoze parudavo?kaip karamele atrodo
QUOTE(Renata123 @ 2009 04 29, 10:10)
Mmmmmm...... kaip uzsimaniau leduuuu!!!! Jau daugiau nei puse metu nevalgiau, o naminiu tai is vis neteko ragaut Nu saunole, ideja superine! O gal galetum papasakoti, kaip pagaminti be ledu aparato? Gal visa ta mase tiesiog su mikseriu reikia ilgiau plakti?
neeee visa esmė yra maisyme tuo paciu metu šaldant šią funkciją atlieka ledų aparatas, o jei jo nėra, tada maišai ledų masę rankomis kas 15-20 min ją vis ištraukiant iš šaldymo kameros ir taip kokias 3-4 valandas tada ledai puikiai sušąla (nesušoka į kristaliukus ir jei yra viduje kokie riešutai, tai jie tolygiai pasiskirsto visoje masėje ir nesukrenta į dugną - žodžiu, galima suktis ir be ledų aparato, bet iš praktinės pusės galiu pasakyti ,kad dabar jį turėdama džiaugiuosi suinvestavusi tik ~100 lt ir sutaupydama labai daug laiko daugiau apie tai galima rasti mano blog'e
QUOTE(irmulia @ 2009 04 29, 16:35)
Aciu uz issamu paaiskinima!
QUOTE
sutaupydama labai daug laiko
pritariu. Bet yra vienas BET pas mane jau tos technikos namuose!......ooj! Visokios duonkepes, virtuviniai kombainai, mikseriai, indaploves itt. Jei dabar MB prasitarciau apie ledu gaminimo aparata, tai net (ne)isivaizduoju jo reakcijos, greiciausiai pirstu pasuktu prie smegeneliu... Bet mes gi moterys...mums taip visko norisi O tavo bloga jau seniai skaitau, labai meniskas; o darbeliai kooookie...!
Dėkui visoms už pagyras
Pyragas, galima sakyti, nusižiūrėtas nuo mūsų vienos vietinės kepėjos firmelės... Mums tai patinka, skanu. Aš naudojau šįkart tokį "lengvesnį" - paprastą plikytą kremą sumaišiau su grietinėle. Tačiau originale turėtų būti sviestinis plikytas kremas ir rome mirkytos razinos. Aš šį kartą viską dėjau "iš akies", tai tikslių proporcijų negaliu pasakyti
Na lakštai nėra iš mikštųjų, griečiau jie ir lieka tokie "guminiai" kaip ir plikyti sausainiai
Lakštai, tiesiog, kai iškepė parudavo, tai todėl taip atrodo, gliukozė yra bespalvė. Bet galima daryti ir skyta karamelę, aplieti tortų užpilu ar pan.
Pyragas, galima sakyti, nusižiūrėtas nuo mūsų vienos vietinės kepėjos firmelės... Mums tai patinka, skanu. Aš naudojau šįkart tokį "lengvesnį" - paprastą plikytą kremą sumaišiau su grietinėle. Tačiau originale turėtų būti sviestinis plikytas kremas ir rome mirkytos razinos. Aš šį kartą viską dėjau "iš akies", tai tikslių proporcijų negaliu pasakyti
Na lakštai nėra iš mikštųjų, griečiau jie ir lieka tokie "guminiai" kaip ir plikyti sausainiai
Lakštai, tiesiog, kai iškepė parudavo, tai todėl taip atrodo, gliukozė yra bespalvė. Bet galima daryti ir skyta karamelę, aplieti tortų užpilu ar pan.
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 28, 21:35)
Čia jau tikrai kataloginis pyragas Labai norėčiau paragauti nors gabalėlį, jaučiu saknuuuuuuulis
QUOTE(irmulia @ 2009 04 29, 08:02)
NORIU ledų gaminimo aparato!
QUOTE(Renata123 @ 2009 04 29, 17:12)
Aciu uz issamu paaiskinima!
[/b] pritariu. Bet yra vienas [b]BET pas mane jau tos technikos namuose!......ooj! Visokios duonkepes, virtuviniai kombainai, mikseriai, indaploves itt. Jei dabar MB prasitarciau apie ledu gaminimo aparata, tai net (ne)isivaizduoju jo reakcijos, greiciausiai pirstu pasuktu prie smegeneliu... Bet mes gi moterys...mums taip visko norisi
O tavo bloga jau seniai skaitau, labai meniskas; o darbeliai kooookie...!
[/b] pritariu. Bet yra vienas [b]BET pas mane jau tos technikos namuose!......ooj! Visokios duonkepes, virtuviniai kombainai, mikseriai, indaploves itt. Jei dabar MB prasitarciau apie ledu gaminimo aparata, tai net (ne)isivaizduoju jo reakcijos, greiciausiai pirstu pasuktu prie smegeneliu... Bet mes gi moterys...mums taip visko norisi
O tavo bloga jau seniai skaitau, labai meniskas; o darbeliai kooookie...!
Į sveikatą aš tą patį sakau, tiesą pasakius tikrai nėra virtuvėje laisvos vietos aparatui, bet kuo puikiausiai jį galima laikyti šaldymo kameroje (beje, ten jį ir reikia laikyti, kad druskos tirpalas būtų sušąlęs) taip kad vietos kaip ir atsiranda - aš visus kitus aparatus šiuo metu esu toliau nukišusi - dabar pirmenybė yra šiam aparačiukui ir ačiū ech smagu žinoti, kad ir blog'as yar neblogas ir mano darbai patinka
QUOTE(Vaiiva @ 2009 04 29, 18:03)
Čia jau tikrai kataloginis pyragas Labai norėčiau paragauti nors gabalėlį, jaučiu saknuuuuuuulis
NORIU ledų gaminimo aparato!
NORIU ledų gaminimo aparato!
tai pirmyn , ir senukuose jį rasi ir Tp ir kitur, ir tiesą pasakius kalbant apie jo kainą, praktiškai nėra skirtumo ar už 450 lt , ar už 90 lt
oi merginos kiek Jūs čia visokių gėrybių pridėjusios, o blogas kokio grožio ir gėrybių kiek ten pridėta, mmmmm
labas rytas
stai biskvitinio torto gabalelis, visai neblogas gavosi, toks su saldziaruksciu pertepimu. tik as nedejau jokiu vaisiu ir lakstus suliejau multi sultimis
stai biskvitinio torto gabalelis, visai neblogas gavosi, toks su saldziaruksciu pertepimu. tik as nedejau jokiu vaisiu ir lakstus suliejau multi sultimis
Sveikos!
Niu, ir as pirma karta noriu pasigirt (nebus cia prabangiu tortu, kaip jusu )
Tai vat. Prikepiau riestainiu (receptas berods RimaMi, sorry, jei klystu), noriu padekoti uz recepteli! Riestainiukai nerealiai skanus Dariau is dvigubos normos, gavosi 72 vnt.
Ir dar lengva deserta su zele gabaliukais ("Saldus receptai su nuotraukomis" 6 tema).
Tai tokie paprastuciai saldumynai
Tikiuosi nuotraukas gerai ikeliau, nes darau tai pirma karta.
Niu, ir as pirma karta noriu pasigirt (nebus cia prabangiu tortu, kaip jusu )
Tai vat. Prikepiau riestainiu (receptas berods RimaMi, sorry, jei klystu), noriu padekoti uz recepteli! Riestainiukai nerealiai skanus Dariau is dvigubos normos, gavosi 72 vnt.
Ir dar lengva deserta su zele gabaliukais ("Saldus receptai su nuotraukomis" 6 tema).
Tai tokie paprastuciai saldumynai
Tikiuosi nuotraukas gerai ikeliau, nes darau tai pirma karta.
riestainiai tikrai skanus,kepiau kelis kartus,o ta zeliuka,mielai paragauciau
nuotraukas kelk per radikal.ru,bus didesnes.
nuotraukas kelk per radikal.ru,bus didesnes.
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 30, 11:04)
riestainiai tikrai skanus,kepiau kelis kartus,o ta zeliuka,mielai paragauciau
nuotraukas kelk per radikal.ru,bus didesnes.
nuotraukas kelk per radikal.ru,bus didesnes.
Dekui
As keliau per photobucket. Gal pati per mazas padariau, nes mazinau per savo kompa.
QUOTE(Renata123 @ 2009 04 30, 12:08)
Dekui
As keliau per photobucket. Gal pati per mazas padariau, nes mazinau per savo kompa.
As keliau per photobucket. Gal pati per mazas padariau, nes mazinau per savo kompa.
Ui kiek skanėstukų pridariusios Povilos tortas koks įdomus ir labai skaniai atrodo
Renatina123, džiaugiuosi kad riestainiukai patiko - man irgi jie skanučiai, senokai bekepiau juos Tortukas koks gaivus - mėgstu tokius
O dėl fotkių galiu patarti - aš dedu per photobuketą irgi, tai prieš tai joms absoliučiai nieko nedarau, o prieš pat įkeliant photobuketo tam įkėlinėjimo langelyje "Uploads and Video", tai žemiau yra eilutė "Reduce to": tai ten pasirink dydį 640x480 (Large) ir photobuketas pats automatiškai patvarko dydį ir fotkės forume būna didelės. Pamėgink
Radikalas irgi geras daiktas kartais pasinaudoju
Ledai, boružėlė seilės tik nutyso Šaunuolės visos Na aš jei spėsiu tai Snikersą mėginsiu kept bet mažiau reik prie kompo tupėt, tada tikrai spėčiau