Kepiau plikytos tešlos pyragą-tortą. Tiesiog iškepiau plikytos tešlos lakštus, pertepiau plikytu kremu sumaišytu su grietinėle, dar įdėjau brendyje išmirkytų razinų. Viršus apteptas skysta gliukoze ir apšlakstytas šokoladu Gaunasi visai skanus pyragas...
o danguli, kaip skaniai jis čia atrodo kaip giebčiau dabar gabaliuką prie kavos, bet musjau nespėjai iškept, kaip nebeliko
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 28, 22:35)
Kepiau plikytos tešlos pyragą-tortą
kaip jis gundančiai atrodo
Povila$
čia tai naujiena, šauniai pasidarbavai..tokio nei ragavus , nei mačisu.
Ar skanus, kaip tešla, juk ji ko gero nepermirksta, nesigeria..pasakok nekankink
čia tai naujiena, šauniai pasidarbavai..tokio nei ragavus , nei mačisu.
Ar skanus, kaip tešla, juk ji ko gero nepermirksta, nesigeria..pasakok nekankink
o aš šį kartą nekepiau, o šaldžiau ir vis tiek giriuosi
Rankų darbo ledai su pistacijomis ir su spanguolėmis
Rankų darbo ledai su pistacijomis ir su spanguolėmis
mmmm... kpkiu skantbiu is pat ryto
tik tusciu pilvu ir ziureti
tik tusciu pilvu ir ziureti
QUOTE(irmulia @ 2009 04 29, 10:02)
o aš šį kartą nekepiau, o šaldžiau ir vis tiek giriuosi
o kaip atrodo ledu gaminimo masina ir ka ji ten daro? be jos imanoma pasidaryt ledus?
QUOTE(Fregata @ 2009 04 29, 08:43)
o kaip atrodo ledu gaminimo masina ir ka ji ten daro? be jos imanoma pasidaryt ledus?
Įmanoma ir be ledų aparato ledus pasigaminti tik ilgiau užtrunka o kaip mašina atrodo užeik į mano blogą arba į ledų temą SM
QUOTE(Fregata @ 2009 04 29, 06:43)
man irgi toks klausimas iskilo,ar butina ledu gaminimo masina???Zinau,kad galima ir be jos,bet turbut nebus tokie skanus...teks dar ir masina nusipirkt
Povilas$,labai skanus tavo torciukas,as zinau
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 28, 22:35)
Kepiau plikytos tešlos pyragą-tortą. Tiesiog iškepiau plikytos tešlos lakštus, pertepiau plikytu kremu sumaišytu su grietinėle, dar įdėjau brendyje išmirkytų razinų. Viršus apteptas skysta gliukoze ir apšlakstytas šokoladu Gaunasi visai skanus pyragas...
Seile iki keliu nutiso
Irmules ledu grazumas, tai super, jauciu ir skonis nerealus
QUOTE(irmulia @ 2009 04 29, 09:15)
Įmanoma ir be ledų aparato ledus pasigaminti tik ilgiau užtrunka o kaip mašina atrodo užeik į mano blogą arba į ledų temą SM
Mmmmmm...... kaip uzsimaniau leduuuu!!!! Jau daugiau nei puse metu nevalgiau, o naminiu tai is vis neteko ragaut Nu saunole, ideja superine! O gal galetum papasakoti, kaip pagaminti be ledu aparato? Gal visa ta mase tiesiog su mikseriu reikia ilgiau plakti?
Povila$ torciukas fantastiskas!!! Isivaizduoju, kad cia tesla taip pat gaminama kaip ir plikytiems pyragaiciams (t.y. eklerams)?
O kremukas?
Aciu, mergaites, uz atsakymus!