Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

uj, net susinepatoginau, tiek liaupsių tam mano vabalui, taip taip, rinkinuską užsisakiau pas Aistutę kulinarijos meno puslapyje thumbup.gif išbandžiau kelis antgalius, tai likau labai labai patenkinta thumbup.gif ir kantrybė atsiranda, kai yra su kuo dirbti, kartą jau buvau dariusi boružę, tik iš pilnos normos, nu tada tai vargo vakarėlis buvo, o dabar jau žinojau ką kur ie kaip reikia pakeisti, kad gautųsi kaip gavosi, ir taip dar yra ką taisyti blush2.gif bet dzibukais šį kartą aš pati patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 04 27, 20:28)
rezultatas - juodojo miško pusnormė boružytė rolleyes.gif

nuostabu wub.gif
Atsakyti
Olesta, labai miela boružėlė. Taip dailiai padaryta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Įrankiai įrankiais, bet svarbu, kokiose jie rankose. Šiuo atveju, geri įrankiai buvo gerose rankose bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 04 27, 23:09)
Olesta, labai miela boružėlė. Taip dailiai padaryta thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Įrankiai įrankiais, bet svarbu, kokiose jie rankose. Šiuo atveju, geri įrankiai buvo gerose rankose bigsmile.gif

ačiū, malonu girdėti, šįryt dar pažiūrėjau šaldytuvą atsidarius, tie smulkūs dzibukai man patinka ax.gif
Atsakyti
Olesta,
pradedu išsekti su pagyrom tamstos kulinariniams gabumams:)
Boružėlė labai linksmuolė ie tokia šildanti smile.gif
Atsakyti
na kur Jūs mergaitės jau čia mane išliaupsinot visai, nelepinkit oi nelepinkit, iki daividijos, Cipcuiuko ir kitų merginų dar oi kaip toli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 04 28, 05:06)
na kur Jūs mergaitės jau čia mane išliaupsinot visai, nelepinkit oi nelepinkit, iki daividijos, Cipcuiuko ir kitų merginų dar oi kaip toli doh.gif

tik jau nesikuklink,labai grazi tavo boruze thumbup.gif ,as irgi kartais kai padarau,tai net paciai geda,va cipciuko tortai tai auksciausio ivertinimo verti,viskas kruopsciai,dailiai,graziai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 04 28, 07:21)
ačiū, malonu girdėti, šįryt dar pažiūrėjau šaldytuvą atsidarius, tie smulkūs dzibukai man patinka ax.gif

Labai grazi boruzele,dar kiek ir pamanyciau kad gyva biggrin.gif O del irankiu tai pilnai sutinku su Migle79-ne ju kokybej,o zmogaus noruose sukurti gyvena paslaptis.Tiek kad su tais daikciukais daug greiciau,patogiau.turiu ir as pora tokiu "padejeju" mirksiukas.gif dabar dar tik icing decorating cutters reikia isigyti gelytems,lapeliams ir jau tada... lotuliukas.gif
Atsakyti
Olesta, boružėlė super wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi prisidesiu prie visu,boruze tikrai grazi,sypsosi ir laukia stalo mirksiukas.gif ,sauniai padirbeta thumbup.gif ,kuo puosta boruze,gal beze,o geles grozis kaip tikra...tiesiog vasara 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apple tree: 28 balandžio 2009 - 13:15
QUOTE(apple tree @ 2009 04 28, 14:08)
As irgi prisidesiu prie visu,boruze tikrai grazi,sypsosi ir laukia stalo  mirksiukas.gif ,sauniai padirbeta  thumbup.gif ,kuo puosta boruze,gal beze,o geles grozis kaip tikra...tiesiog vasara  4u.gif

gėlytė vaflinė iš Kauflendo Neramuolė man parvežė pabandymui ax.gif o boružėlė puošta grietinėle ax.gif
Atsakyti
Olesta nuostabus kurinys! Tikiuosi ir man kada uzteks laiko, ir valios :]]
Atsakyti