uj, net susinepatoginau, tiek liaupsių tam mano vabalui, taip taip, rinkinuską užsisakiau pas Aistutę kulinarijos meno puslapyje išbandžiau kelis antgalius, tai likau labai labai patenkinta ir kantrybė atsiranda, kai yra su kuo dirbti, kartą jau buvau dariusi boružę, tik iš pilnos normos, nu tada tai vargo vakarėlis buvo, o dabar jau žinojau ką kur ie kaip reikia pakeisti, kad gautųsi kaip gavosi, ir taip dar yra ką taisyti bet dzibukais šį kartą aš pati patenkinta
QUOTE(Olesta @ 2009 04 27, 20:28)
rezultatas - juodojo miško pusnormė boružytė
nuostabu
Olesta, labai miela boružėlė. Taip dailiai padaryta
Įrankiai įrankiais, bet svarbu, kokiose jie rankose. Šiuo atveju, geri įrankiai buvo gerose rankose
Įrankiai įrankiais, bet svarbu, kokiose jie rankose. Šiuo atveju, geri įrankiai buvo gerose rankose
QUOTE(Migle79 @ 2009 04 27, 23:09)
Olesta, labai miela boružėlė. Taip dailiai padaryta
ačiū, malonu girdėti, šįryt dar pažiūrėjau šaldytuvą atsidarius, tie smulkūs dzibukai man patinka
Olesta,
pradedu išsekti su pagyrom tamstos kulinariniams gabumams:)
Boružėlė labai linksmuolė ie tokia šildanti
pradedu išsekti su pagyrom tamstos kulinariniams gabumams:)
Boružėlė labai linksmuolė ie tokia šildanti
na kur Jūs mergaitės jau čia mane išliaupsinot visai, nelepinkit oi nelepinkit, iki daividijos, Cipcuiuko ir kitų merginų dar oi kaip toli
QUOTE(Olesta @ 2009 04 28, 05:06)
na kur Jūs mergaitės jau čia mane išliaupsinot visai, nelepinkit oi nelepinkit, iki daividijos, Cipcuiuko ir kitų merginų dar oi kaip toli
tik jau nesikuklink,labai grazi tavo boruze ,as irgi kartais kai padarau,tai net paciai geda,va cipciuko tortai tai auksciausio ivertinimo verti,viskas kruopsciai,dailiai,graziai
QUOTE(Olesta @ 2009 04 28, 07:21)
ačiū, malonu girdėti, šįryt dar pažiūrėjau šaldytuvą atsidarius, tie smulkūs dzibukai man patinka
Labai grazi boruzele,dar kiek ir pamanyciau kad gyva O del irankiu tai pilnai sutinku su Migle79-ne ju kokybej,o zmogaus noruose sukurti gyvena paslaptis.Tiek kad su tais daikciukais daug greiciau,patogiau.turiu ir as pora tokiu "padejeju" dabar dar tik icing decorating cutters reikia isigyti gelytems,lapeliams ir jau tada...
As irgi prisidesiu prie visu,boruze tikrai grazi,sypsosi ir laukia stalo ,sauniai padirbeta ,kuo puosta boruze,gal beze,o geles grozis kaip tikra...tiesiog vasara
QUOTE(apple tree @ 2009 04 28, 14:08)
As irgi prisidesiu prie visu,boruze tikrai grazi,sypsosi ir laukia stalo ,sauniai padirbeta ,kuo puosta boruze,gal beze,o geles grozis kaip tikra...tiesiog vasara
gėlytė vaflinė iš Kauflendo Neramuolė man parvežė pabandymui o boružėlė puošta grietinėle
Olesta nuostabus kurinys! Tikiuosi ir man kada uzteks laiko, ir valios :]]