Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

QUOTE(uzniukas @ 2009 04 24, 10:37)
davija, pasirodo labai paprasta, aš irgi pirmą kart bandžiau thumbup.gif apliejau viršų šokoladine glazūra (sviestas , cukrus, kakava ir biški pieno) paskui išsitirpinau baltojo šokolado, susipyliau į mažą maišiuką, nukirpau kamputį ir nuo torto vidurio paišiau apskritimus iki kraštų thumbup.gif ir nebūtinai jie turi būt lygųs, pasirodo, vistiek nesimato nieko  bigsmile.gif paskui su dantų krapštuku nuo torto vidurio brauki iki krašto ir paišai spindulius  thumbup.gif

aš sakyčiau čia pats paprasčiausias ir tikrai visada išeinantis papuošimas  lotuliukas.gif

nu man labai gražu, bet baltą šokoladą tokį skystesnį pasidarei, kad paskui dar galėjai spinduliukus daryt g.gif o aš galvojau gal čia kokie trafaretai blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 04 24, 10:09)
uosvienes jubiliejus ant nosies, nezinojau ka padovanoti tokio idomesnio, pamaciau ta tortuka - viskas, nuspresta  thumbup.gif bus pirmas bandymas, tikiuosi pasiseks biggrin.gif

aš uošvienei nekepu, nes jai tipo labai keistas skonis, nors visiems kas valgo tortai mano labai patinka doh.gif

Papildyta:
aš irgi pasirodysiu vieną iš savo gaminukų blush2.gif
user posted image
viduj ananasinis tortas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssanta: 24 balandžio 2009 - 12:18
pirasa koks juodasis miskas bigsmile.gif

o ssantos drugeliai koki mieli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 24 balandžio 2009 - 12:17
Labai gundantis pirasos torčiukas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos Šauniosios,

Ateinu ir aš pas Jus pirmą kart, ne tuščiom, su "Draugytės" pyragu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2009 04 24, 13:40)
Sveikos Šauniosios,

Ateinu ir aš pas Jus pirmą kart, ne tuščiom, su "Draugytės" pyragu smile.gif

galima butu gabaleli, labai jau skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 04 24, 11:59)
galima butu gabaleli, labai jau skaniai atrodo  bigsmile.gif

Prašom prašom, kad tik į sveikatą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanetyte @ 2009 04 24, 14:11)
Prašom prašom, kad tik į sveikatą  smile.gif

o i AZ galima ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 04 24, 12:18)
o i AZ galima ax.gif ?

gabaleli ar recepta? biggrin.gif
Atsakyti
pirasos tortas graziai ir skoningai papuostas,o jau skaiciu lygumas.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 24, 14:46)
pirasos tortas graziai ir skoningai papuostas,o jau skaiciu lygumas.

Ačiū, ir tavo tortas puikus, toks labai šiltas. O skaičius tai paprastai ant popieriaus lapo atsispausdinau, išsikirpau ir pagal juos išpjausčiau iš masės. Mačiau iki yra formelės skaičiams, gal reiks kada nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 04 24, 10:37)
davija, pasirodo labai paprasta, aš irgi pirmą kart bandžiau thumbup.gif apliejau viršų šokoladine glazūra (sviestas , cukrus, kakava ir biški pieno) paskui išsitirpinau baltojo šokolado, susipyliau į mažą maišiuką, nukirpau kamputį ir nuo torto vidurio paišiau apskritimus iki kraštų thumbup.gif ir nebūtinai jie turi būt lygųs, pasirodo, vistiek nesimato nieko  bigsmile.gif paskui su dantų krapštuku nuo torto vidurio brauki iki krašto ir paišai spindulius  thumbup.gif

aš sakyčiau čia pats paprasčiausias ir tikrai visada išeinantis papuošimas  lotuliukas.gif

aciu uz tokia ideja ir jos aprasyma thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti