Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

QUOTE(Olesta @ 2009 04 01, 20:24)
iš gryno šokolado piešei?

Aha, tik istirpdziau vandens voneleje..
Atsakyti
kokie grazus jusu torciukai wub.gif pasirodysiu ir as blush2.gif visas papuosimas is sokolado
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 01, 19:58)
Na as dariau toki susukta gringrasa kaip tu ant praeito torto vidurio dejai. Ir kai uzdejau ta voliuka ant torto Nevezio, jis tieisog issileido kambario temperaturoj, na turiu galvoj pasidare ne volelis, o jau isskydo ir kas matosi ant mano Nevezio vidurio biggrin.gif

Gal nelabai gerai sušąlo g.gif Arba,gal virtuvė buvo prikaitus,kaip man šiandien gavos.Virtuvėje šaltiena verdu ir tortą darau,tai drugeliai kai kurie ir neatlaikė karščio. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(draugietis @ 2009 04 01, 21:20)
kokie grazus jusu torciukai  wub.gif pasirodysiu ir as blush2.gif  visas papuosimas is sokolado
user posted image

Gražus liemenukas man 4u.gif
Atsakyti
kokie grazus jusu torciukai  wub.gif pasirodysiu ir as blush2.gif  visas papuosimas is sokolado
user posted image

Labai gražu, nematau prie ko prikibti - tikrai thumbup.gif
Atsakyti
kokie faini tortai, wub.gif
Atsakyti
skoninga, neperkrauta ir tikrai gražu 4u.gif
Atsakyti
niu grožis neišpasakytas drinks_cheers.gif ui kaip norėčiau būt prie ragaujančių ax.gif
QUOTE(zebra @ 2009 04 01, 18:18)
Nu žinokit padariau Nevėžį.Ryt ragausim.

QUOTE(draugietis @ 2009 04 01, 20:20)
[http://s49.radikal.ru/i124/0904/94/afcfb5efbe94.jpg[/img][/url]

rolleyes.gif kažkam laaaabaia patiks
Atsakyti
NA O MAN GAL APGELBES TOS EMRGINOS KURIOS JAU BANDE DARYTI LIEMENELE TORTA KOKI JUS DAROTE PERTEPIMA AR YRA SPECIALUS KAZKOKS BISKVITAS SU PERTEPIMU. ACIU
Atsakyti

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir pridengt nepasiskuklinai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 04 01, 21:23)
Gal nelabai gerai sušąlo  g.gif Arba,gal virtuvė buvo prikaitus,kaip man šiandien gavos.Virtuvėje šaltiena verdu ir tortą darau,tai drugeliai kai kurie ir neatlaikė karščio. lotuliukas.gif
Papildyta:

Gražus liemenukas man  4u.gif

Na namie buvo tikrai pripleskinta biggrin.gif karsta net lotuliukas.gif

Papukai labai grazus smile.gif
Atsakyti
MAn irgi labai graži liemenėlė - nėriniuota:)
Papuliai tai juodaaodės smile.gif
MAn dar tunfrai pasakykite, tuos papulius dovanojant vyrui kaip juos padaryti kai jis nemato?
Atsakyti
Nespeji ne valandziukei jus cia palikti,o jau kiek grozybiu prideta clap_1.gif
Stai ir mano galutinis rezultatas musu sunelio pusmeciuko proga blush2.gif

user posted image

Perpjovus braskes ir avietes ne labai matosi,nes truputi apsiskaiciavau ir pritrukau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 02 balandžio 2009 - 12:06