Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

QUOTE(jurguliux @ 2009 04 24, 09:39)
bigsmile.gif  oho, labai gražus thumbup.gif
o iš ko skaičiukai? kraštų papuošimai, aptepimas? ax.gif

Gėlytės ir skaičiukai iš Marshmelow saldainių masės, krašteliai ir šonai aptepti grietinėle, viršus aplietas šokoladu iš pokelių, bet nelabai lygiai apsiliejo, nes vieno pokelio neužteko tokiam tortui.
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 04 24, 09:37)
O čia mano "Juodasis miškas".
user posted image

uosvienes jubiliejus ant nosies, nezinojau ka padovanoti tokio idomesnio, pamaciau ta tortuka - viskas, nuspresta thumbup.gif bus pirmas bandymas, tikiuosi pasiseks biggrin.gif
Atsakyti
niu mergytės Jūs pavarot thumbup.gif pirasa labai šaunus jubiliejinis tortas, tik kodėl ne papuošimų temoje toks gražuolis? 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus tortai 4u.gif ir kas cia visoms su tuo juoduoju misku g.gif reikes ir man pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 04 24, 10:20)
Labai grazus tortai 4u.gif ir kas cia visoms su tuo juoduoju misku g.gif reikes ir man pabandyti ax.gif

pabandyk, neturėtum nusivilti 4u.gif
Atsakyti
[quote=pirasa,2009 04 24, 09:37]
O čia mano "Juodasis miškas".

labai dailutis tortas wub.gif toks tvarkingas atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites,tokius grazius tortukus neskit i papuosimus,nes tikrai labai labai grazus!!!!
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 24, 09:26)
uzniukas, o kaip taip reikia apipilt šokoladu viršų g.gif man labai labai gražu bigsmile.gif

davija, pasirodo labai paprasta, aš irgi pirmą kart bandžiau thumbup.gif apliejau viršų šokoladine glazūra (sviestas , cukrus, kakava ir biški pieno) paskui išsitirpinau baltojo šokolado, susipyliau į mažą maišiuką, nukirpau kamputį ir nuo torto vidurio paišiau apskritimus iki kraštų thumbup.gif ir nebūtinai jie turi būt lygųs, pasirodo, vistiek nesimato nieko bigsmile.gif paskui su dantų krapštuku nuo torto vidurio brauki iki krašto ir paišai spindulius thumbup.gif

aš sakyčiau čia pats paprasčiausias ir tikrai visada išeinantis papuošimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už pagyrimus. Papuošimų temoj jo nešti neverta, nes čia nieko naujo.
Atsakyti
Pirasa, labai labai gražus tortukas:bigsmile: rožyčių spalva bigsmile.gif o iš ko šonų aptepimas g.gif
radau iš grietinėlės, bet maišei su šokoladu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 24 balandžio 2009 - 10:31
QUOTE(jurguliux @ 2009 04 24, 10:22)
pabandyk, neturėtum nusivilti 4u.gif

Gal kita savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 24, 11:30)
Pirasa, labai labai gražus tortukas:bigsmile: rožyčių spalva bigsmile.gif o iš ko šonų aptepimas g.gif
radau iš grietinėlės, bet maišei su šokoladu?

Ačiū, bet čia ne dovana anytai. Tokią dovanėlę norėtų anytai įteikti ssiimmaa tongue.gif . Šonai aptepti grietinėle.
Atsakyti