kažkada kažkas buvo įkėle nuorodą, bet is esmes susuka voleliu pabarstyta tešlą, sulenkia sirdele ir viršų peiliu prapjauną ir išskleidžia:)
QUOTE(jurguliux @ 2009 04 19, 20:53)
pasirodau šiandieni savo ryto darbą
Bandelės su kumpeliu, cinamonu, kondencuotu saldžiu ppienu ir migdolų drožlėmis
Duoniukai su kumpeliu
Bandelės su kumpeliu, cinamonu, kondencuotu saldžiu ppienu ir migdolų drožlėmis
Duoniukai su kumpeliu
kokios bandeeeeeeles
Olesta ,
na ir darbštuolytė, maži šimtalapiukai:)
Skanu man su pienu šiltos bandelės:)
na ir darbštuolytė, maži šimtalapiukai:)
Skanu man su pienu šiltos bandelės:)
olesta,saunuole,kokiu skaniu bandeliu prikepei vaisinuosi pusryciam
prašom, prašom
Oi, kaip noriu tokių bandelių .
Olesta,pagal kokį rec.kepei bandeles?
Žadu rytoj ką nors kepti iš mielinės tešlos,niekaip neišsirenku rec.
QUOTE(Olesta @ 2009 04 23, 09:15)
Margaitės, prašau prie kavutės dar šiltų bandelių
ogo bandeles, super skaniai atrodo, niamniam
ačiū už pagyras, o keptos jos iš TW mielinės tešlos, nors manau jei keptumėt Cipciuko pliuškinę tešlą turbūt gautųsi tas pats tik įdaras tai vadinasi karamelinis, imu nepilną pakelį sviesto, apie stiklinę cukraus ir daaaaaauuuuggggg aguonų (neplikytų, sausų tiesiai iš maišelio), šiandien pagudravau ir viską suplakiau mikseriu, sutaupiau laiko įdaro darymui. O paskui kočioju didelį lapą tešlos, kokiais 3 mm storio, su šaukštu plonai dedu įdaro ant viso lapo, nuo kraštelio suku volelį kaip vyniotinį standžiai, gaunasi dešrigalis toks ilgas, tada jį karpau žirklėmis norimo storio rožytėmis ir vieną šalia kitos, su kokiu 0,5 cm tarpu pilną skatrdelę pridėlioju, kepu 25 minutes 180 laipsnių, o karštas palieku orkaitėje, kad sugertų sviestą, apačia tikrai kaip su karamele gaunasi