Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

labai aciu mergaites uz torto atsiliepimus, bet as nesu juo visiskai patenkinta, nervus man jis istampe. bet jei sakot, kad neblogas ir,kad parkeris panasus i parkeri, tai tada viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
tortas, po kurio sakiau ilgaaaai nedarysiu tortu...
kokių 10 kg Snikersas brolienei... gal siek tiek perdedu, bet tikrai netoli to...
1) uzdejau kryziu Saules pieno grietinelei... dar neteko susidurti su taaaaaip nesiplakancia... (nors esu jos naudojus ir pries tai). standiklio jauciu net virs normos pripyliau... visam torte min 15 pokeliu teko supilti...
2) norejau dengti cukrine mase. nesigavo.
3) sokoladines rozes nesigavo.
4)pertepimas su kondensovke per skystas gavosi. bego per krastus.... gal sviestas kaltas g.gif nors dejau 82 proc riebumo...
5) tortas is 2 kg kondensovkes, 8 indeliu po 420 g ar ml grietineles + 300 g. sokolado + nemazai riesutu + biskvitai
6) tikiuosi bent jau skanus bus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 04 18, 17:00)
5) tortas is 2 kg kondensovkes, 8 indeliu po 420 g ar ml grietineles + 300 g. sokolado + nemazai riesutu + biskvitai

blink.gif blink.gif blink.gif tai čia tortas-gigantas sakyčiau doh.gif thumbup.gif
lauksim komentaru apie skoni 4u.gif
Atsakyti

O-ho-o-o tortas bigsmile.gif bet gražuolis po visų vargų gavosi wub.gif toks pavasariškas wub.gif Šauniai pasidarbavai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kokių 10 kg Snikersas brolienei... gal siek tiek perdedu, bet tikrai netoli to...
1) uzdejau kryziu Saules pieno grietinelei... dar neteko susidurti su taaaaaip nesiplakancia... (nors esu jos naudojus ir pries tai). standiklio jauciu net virs normos pripyliau... visam torte min 15 pokeliu teko supilti...
2) norejau dengti cukrine mase. nesigavo.
3) sokoladines rozes nesigavo.
4)pertepimas su kondensovke per skystas gavosi. bego per krastus.... gal sviestas kaltas  g.gif  nors dejau 82 proc riebumo...
6) tikiuosi bent jau skanus bus.

O dieve, koks gigantas blink.gif nu pasidarbavai is peties! Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 18 balandžio 2009 - 16:51
Nu ir giganta iskepei blink.gif blink.gif Visai grazus gavosi,tikiuosi ir skanus!!!!
Atsakyti
Tavo Rasytė kojas užvers, tokį pamačius, tai jau čia pir na ves mir nusimato, man regis Tu į balių iš karto didelę knygą užsakymams vežkis iš karto thumbup.gif
Atsakyti
MAMICY blink.gif blink.gif
Va cia tai tortas, cia tai as suprantu.
thumbup.gif thumbup.gif

-------------------------------------------------------------------
Kas su tortais, o as su bulkom. Jau skanios, nera zodziu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 18 balandžio 2009 - 20:54
na jau torto didumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
oi MAMICY koks gigantas, bet tikrai labai pavasariskas wub.gif
o Inockos bandeles, ypatingai tos sirdutes taip mokyklos laikus primena niam niam rolleyes.gif
Atsakyti
nuo vakarykscio meducio liko krepo ir du lakstai, tai as juos sutepiau, o siandien supjausciau ir gavosi stai toki pyrageliai smile.gif
nieko ipatingo, tiesiog buvo gaila ismesti krema ax.gif
Atsakyti
Neislaikiau ir as,sumasciau daryti morengini sokoladini torta,nes daug baltymu susikaupe saldytuve blush2.gif Va,toks jis man gavosi:
user posted image
o cia pjuvis:
user posted image
Skonio gavosi tikrai gaivaus,tik stai morengo kaip ir nerasta,tarsi plonas biskvito sluoksnis.Na ir kremo busiu padauginus,o jame cukraus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 19 balandžio 2009 - 18:27