tortas su ananasais,dejau du baltus ir viena kakavini biskvitus,pertepimui vienam sluoksniui panaudojau plakta grietinele su ananasines zele gabaliukais,kitam sluoksniui kremas is pakelio,i ji irgi idejau zele.sonai su migdolu plokstelem ir trupiniukais.
tortas gavosi skanus,lengvas ir gaivus.gaivumo priduoda zele.jis buvo toks eksperimentinis,ale viskas pavyko
Sveikos visos kepejeles Labai reikia jusu patarimo: kodel iskepus sukrenta pyragas?Na kepa graziai ,buna iskepes,iskyles, bet tik isimu is orkaites ir ....lyg su keptuve per galva gaves pliurpt ir sukrenta. Prasau parasykit ka darau ne taip
QUOTE(inguse @ 2009 04 16, 18:40)
Sveikos visos kepejeles Labai reikia jusu patarimo: kodel iskepus sukrenta pyragas?Na kepa graziai ,buna iskepes,iskyles, bet tik isimu is orkaites ir ....lyg su keptuve per galva gaves pliurpt ir sukrenta. Prasau parasykit ka darau ne taip
Gal per anksti istrauki?pabandyk ilgiau pakepti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 16, 20:58)
[url=http://www.radikal.ru][img]tortas su ananasais,dejau du baltus ir viena kakavini biskvitus,pertepimui vienam sluoksniui panaudojau plakta grietinele su ananasines zele gabaliukais,kitam sluoksniui kremas is pakelio,i ji irgi idejau zele.sonai su migdolu plokstelem ir trupiniukais.
tortas gavosi skanus,lengvas ir gaivus.gaivumo priduoda zele.jis buvo toks eksperimentinis,ale viskas pavyko
skaniai tortukas atrodo
o ten ant virsaus grietinele isspausta?
taip,grietinele.
jolka,bet toks neplonas tortas-užteks visiems
QUOTE(adriu @ 2009 04 17, 11:09)
jolka,bet toks neplonas tortas-užteks visiems
plonas jis ir nesigautu,nes dedu nemazai ananasu ir zele gabaliuku,tortas tikrai vertas demesio.
ikeliu vakar dienos kosmara, tiek man su situ tortu nesiseke, kad truksta zodziu
as ji pavadinau netikeliu
viduje juodasis miskas
Papildyta:
o cia vadinamas parkeris
viduje juodasis miskas
Papildyta:
o cia vadinamas parkeris
QUOTE(eglejk @ 2009 04 17, 10:44)
ikeliu vakar dienos kosmara, tiek man su situ tortu nesiseke, kad truksta zodziu
viduje juodasis miskas
viduje juodasis miskas
Ir is kurios puses jis tau netikes labai grazus torciukas,ar as ko neizvelgiu
netycia istryniau ta vadinamo parkerio nuotrauka, tai is naujo ikeliu
nu jis turejo buti aplietas sokoladu, tai dariau pirktini ten toki glaista (vyras ikalbejo pirkti) tai gavosi baisiai skystas, tai viskas nubego, o virsuje apskritai i biskvita susigere, nu keikiausi vakar, kaip koks sapoznykas
tai sutarkavau sonams sokolado, ovirsu pabarstukais uzbarsciau. Siandien jau ragavo torta, tai sake labai skanus, tai nors tiek gerai, nes kaip ir daividija nepagailejau alkoholio
nu jis turejo buti aplietas sokoladu, tai dariau pirktini ten toki glaista (vyras ikalbejo pirkti) tai gavosi baisiai skystas, tai viskas nubego, o virsuje apskritai i biskvita susigere, nu keikiausi vakar, kaip koks sapoznykas
tai sutarkavau sonams sokolado, ovirsu pabarstukais uzbarsciau. Siandien jau ragavo torta, tai sake labai skanus, tai nors tiek gerai, nes kaip ir daividija nepagailejau alkoholio
eglejk,nevaryk Dievo i medi o pati saunuole esi vien todel,kad taip puikiai viska suremontavai
Reiktu jau ir man ka iskepti ir ideti,tik kad po Velykinio Napoleono ir obuoliu pyrago vyras ant dietos sedo,o mazylis dar per mazas man padeti sudoroti savo kepinius
Reiktu jau ir man ka iskepti ir ideti,tik kad po Velykinio Napoleono ir obuoliu pyrago vyras ant dietos sedo,o mazylis dar per mazas man padeti sudoroti savo kepinius
nu torto grožis, o rašiklis tai labai gražiai gavosi
inguse - tu gal kai išjungi orkaitę palik pyragą joje kad joje pravėstų tada neturėtų taip nutikti
inguse - tu gal kai išjungi orkaitę palik pyragą joje kad joje pravėstų tada neturėtų taip nutikti