Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

sveikos smile.gif na ir as noreciau pasigirti savo velykiniu kepiniu 4u.gif rodausi pirma karta SM 4u.gif taigi , noriu padekoti visoms kurios cia esate , nes viskas ka moku ,tik jusu deka 4u.gif 4u.gif 4u.gif ACIU thumbup.gif

Tortas - cypciuko medutis.

kazkodel man nerodo kad idejau nuotrauka . o dedu per narsyti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linckutis: 15 balandžio 2009 - 16:48
Rodau ir aš pirmą savo blyną šioje srityje. Tortas sūnelio gimtadieniui blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš dar nebuvau pasisakius čia nei karto,bet jau ne vieną dieną skaitinėju viską ir grožiuosių jūsų šedevrais,kad aš taip sugebėčiau blush2.gif tai bandžiau kepti obuolių pyragą tik nespėjau nufotografuoti doh.gif nors du buvo ,bet šeimynėlė greit visą suvalgė unsure.gif vėlykom tiko labai blush2.gif o šiandien keksinę nusipirkau tai kai diena laisvesnė bus bandysiu kepti gal kas nors padoraus išeis blush2.gif nes jau šeimyna nekantrauja sulaukti ko nors skaunaus 4u.gif
Atsakyti
sekmingo kepimo ir lauksim nuotraukeliu pasigrozeti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, mano nakties tvarinys ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
rutyte11,labai grazus tavo tortas,o rozes kokios wub.gif
Papildyta:
saule00,tavo tortas idomus ir isskirtinis,tokio dar nebuvo,saunuole,o kuom cia ji apdengei,man virsus atrodo kaip kakavinis,bet jauciu as cia nusvaigau biggrin.gif
Atsakyti
vaje merginos, jus cia tikrai aukstaji pilotaza ivaldziusios wub.gif
Atsakyti
sveikos,na tikrai cia jusu sedevrai bigsmile.gif o as su savo paprastuciu pyragiuku
user posted image
user posted image
Atsakyti
aistew gal gali imesti receptuka, ax.gif labai skaniai atrodo wub.gif toks nesausas wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 15, 23:30)
rutyte11,labai grazus tavo tortas,o rozes kokios wub.gif
Papildyta:
saule00,tavo tortas idomus ir isskirtinis,tokio dar nebuvo,saunuole,o kuom cia ji apdengei,man virsus atrodo kaip kakavinis,bet jauciu as cia nusvaigau biggrin.gif

Cia apdengimo mase pagal Meian, tik as dejau dar kakavos:)

Atsakyti
oi atsiprasau,kad neidejau receptuko,o butu toks:
4kiausiniai,5saukstai cukraus,120gr.sviesto,30saukstu miltu,kepimo milteliu25gr,na ir aguonu 100gr,riesutu voliotu meduje 100gr,(as juos pirkau),razinu 100gr.
kiausinius, cukru,kepimo miltelius ir sviesta gerai ismaisiau,po to sudejau miltus ir visa kita,gerai ismaisiau ir kepiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistew @ 2009 04 16, 10:03)
oi atsiprasau,kad neidejau receptuko,o butu toks:
4kiausiniai,5saukstai cukraus,120gr.sviesto,30saukstu miltu,kepimo milteliu25gr,na ir aguonu 100gr,riesutu voliotu meduje 100gr,(as juos pirkau),razinu 100gr.
kiausinius, cukru,kepimo miltelius ir sviesta gerai ismaisiau,po to sudejau miltus ir visa kita,gerai ismaisiau ir kepiau  ax.gif

GAl klaidelė, negi tikrai 30 šaukštų miltų, nes a skaičiuoju 1 kiaušinis maždaug 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas miltų mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=saule00,2009 04 15, 19:44]
Rodau ir aš pirmą savo blyną šioje srityje. Tortas sūnelio gimtadieniui blush2.gif

MAšinytės lyg gyvos, lyg iš kokio filmuko smile.gif
O kas viduje???
Atsakyti