sveikos na ir as noreciau pasigirti savo velykiniu kepiniu rodausi pirma karta SM taigi , noriu padekoti visoms kurios cia esate , nes viskas ka moku ,tik jusu deka ACIU
Tortas - cypciuko medutis.
kazkodel man nerodo kad idejau nuotrauka . o dedu per narsyti...
Rodau ir aš pirmą savo blyną šioje srityje. Tortas sūnelio gimtadieniui
Sveikos aš dar nebuvau pasisakius čia nei karto,bet jau ne vieną dieną skaitinėju viską ir grožiuosių jūsų šedevrais,kad aš taip sugebėčiau tai bandžiau kepti obuolių pyragą tik nespėjau nufotografuoti nors du buvo ,bet šeimynėlė greit visą suvalgė vėlykom tiko labai o šiandien keksinę nusipirkau tai kai diena laisvesnė bus bandysiu kepti gal kas nors padoraus išeis nes jau šeimyna nekantrauja sulaukti ko nors skaunaus
sekmingo kepimo ir lauksim nuotraukeliu pasigrozeti
Sveikos, mano nakties tvarinys
rutyte11,labai grazus tavo tortas,o rozes kokios
Papildyta:
saule00,tavo tortas idomus ir isskirtinis,tokio dar nebuvo,saunuole,o kuom cia ji apdengei,man virsus atrodo kaip kakavinis,bet jauciu as cia nusvaigau
Papildyta:
saule00,tavo tortas idomus ir isskirtinis,tokio dar nebuvo,saunuole,o kuom cia ji apdengei,man virsus atrodo kaip kakavinis,bet jauciu as cia nusvaigau
vaje merginos, jus cia tikrai aukstaji pilotaza ivaldziusios
aistew gal gali imesti receptuka, labai skaniai atrodo toks nesausas
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 15, 23:30)
rutyte11,labai grazus tavo tortas,o rozes kokios
Papildyta:
Papildyta:
Cia apdengimo mase pagal Meian, tik as dejau dar kakavos:)
oi atsiprasau,kad neidejau receptuko,o butu toks:
4kiausiniai,5saukstai cukraus,120gr.sviesto,30saukstu miltu,kepimo milteliu25gr,na ir aguonu 100gr,riesutu voliotu meduje 100gr,(as juos pirkau),razinu 100gr.
kiausinius, cukru,kepimo miltelius ir sviesta gerai ismaisiau,po to sudejau miltus ir visa kita,gerai ismaisiau ir kepiau
4kiausiniai,5saukstai cukraus,120gr.sviesto,30saukstu miltu,kepimo milteliu25gr,na ir aguonu 100gr,riesutu voliotu meduje 100gr,(as juos pirkau),razinu 100gr.
kiausinius, cukru,kepimo miltelius ir sviesta gerai ismaisiau,po to sudejau miltus ir visa kita,gerai ismaisiau ir kepiau
QUOTE(aistew @ 2009 04 16, 10:03)
oi atsiprasau,kad neidejau receptuko,o butu toks:
GAl klaidelė, negi tikrai 30 šaukštų miltų, nes a skaičiuoju 1 kiaušinis maždaug 1 šaukštas cukraus, 1 šaukštas miltų
Papildyta:
[quote=saule00,2009 04 15, 19:44]
Rodau ir aš pirmą savo blyną šioje srityje. Tortas sūnelio gimtadieniui
MAšinytės lyg gyvos, lyg iš kokio filmuko
O kas viduje???