Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

as irgi pritariu mmergytei, varai varai per psl, o ten vienos ir tos pacios foto.
Atsakyti
MMergyte as irgi uz drinks_cheers.gif

INETUM kiausiniu ideja nukopijuota bigsmile.gif
Atsakyti
tada siulau kitos temos pradzioje irasyti tai kaip taisykle,kad nuotrauku cituoti negalima 4u.gif
Atsakyti
aš išsigandau, kažkaip pagalvojau kad vien foto bus, nebus galima pagyrimų žarstyt tongue.gif
mmergyte ir aš drinks_cheers.gif bet man rodos, kad čia tas pats kas su vėjo malūnais kovot, manau yra žmonių įprotis taip cituot ir jį sunku pakeist, arba nemoka gal kitaip cituot, o su pirmu puslapiu, tai nežinau, nedaug kas pradeda skaityt nuo jo g.gif
Atsakyti
manau reikia rasyti bea,kad prizvelgtu temas ir kaip rankdarbiuose,pacitravus foto iskarto uzraso raudonai,prasom necituoti nuotrauku ir pan,per laiak ir ipras,aisku nebus taip kad neikas necituos,ale bandytis apsisvarinti ir apsitvarkyti pavasariui atejus labai pagirtina 4u.gif
Atsakyti
mmergyt tu kaip visada įvedi aiškumą, pilnai pritariam.

INETUM man patiko tavo kiaušiniai, gražus stalo akcentas:)
Tortas labai jau didelis, tokio nė nemačius.
Atsakyti
inetum,labai sauniai pasidarbavai,ir aciu uz pyrago recepta,labai jau skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
nesupykit, mergaites už mano nuomone, bet man ši tema nereikalinga 4u.gif , nes ir čia ir temoje "receptai su nuotraukomis" ir temoje "kaip puošti tortus" deda tas pačias nuotraukas, ar reikia kelių praktiškai tokių pačių temų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 15 balandžio 2009 - 11:20
lotut,cia tokioms kaip as,kuriso tingi rasyt receptus,o pagyru nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu merginoms uz ivertinima 4u.gif blush2.gif o pyragas vertas isbandymui nes tikrai gaivus ir skanus net su nubyrejusiomis aguonomis lotuliukas.gif
Atsakyti
As dar del nuotrauku citavimo. Manau ,kad visada atsiras merginu ,kurios pirma karta skaito sia tema ir visada bus cituojanciu. Cia visose temose buna ,kad cituoja ta pacia nuotrauka kelis kartus doh.gif
Na ,o velykiniai tortai ir visi kiti saldumynai ,tai bigsmile.gif nuostabus. Tik pas mane beda ta ,kad kepu kepu ,o valgyti tada jau ir nebesinori.Bet tokiu ideju ir groziu prisiziurejus sunku atsilaikyti nekepus smile.gif
Atsakyti
velykiniai zeliniai kiausiniai nerealus bigsmile.gif
Atsakyti