as irgi pritariu mmergytei, varai varai per psl, o ten vienos ir tos pacios foto.
MMergyte as irgi uz
INETUM kiausiniu ideja nukopijuota
INETUM kiausiniu ideja nukopijuota
tada siulau kitos temos pradzioje irasyti tai kaip taisykle,kad nuotrauku cituoti negalima
aš išsigandau, kažkaip pagalvojau kad vien foto bus, nebus galima pagyrimų žarstyt
mmergyte ir aš bet man rodos, kad čia tas pats kas su vėjo malūnais kovot, manau yra žmonių įprotis taip cituot ir jį sunku pakeist, arba nemoka gal kitaip cituot, o su pirmu puslapiu, tai nežinau, nedaug kas pradeda skaityt nuo jo
mmergyte ir aš bet man rodos, kad čia tas pats kas su vėjo malūnais kovot, manau yra žmonių įprotis taip cituot ir jį sunku pakeist, arba nemoka gal kitaip cituot, o su pirmu puslapiu, tai nežinau, nedaug kas pradeda skaityt nuo jo
manau reikia rasyti bea,kad prizvelgtu temas ir kaip rankdarbiuose,pacitravus foto iskarto uzraso raudonai,prasom necituoti nuotrauku ir pan,per laiak ir ipras,aisku nebus taip kad neikas necituos,ale bandytis apsisvarinti ir apsitvarkyti pavasariui atejus labai pagirtina
mmergyt tu kaip visada įvedi aiškumą, pilnai pritariam.
INETUM man patiko tavo kiaušiniai, gražus stalo akcentas:)
Tortas labai jau didelis, tokio nė nemačius.
INETUM man patiko tavo kiaušiniai, gražus stalo akcentas:)
Tortas labai jau didelis, tokio nė nemačius.
inetum,labai sauniai pasidarbavai,ir aciu uz pyrago recepta,labai jau skaniai atrodo
lotut,cia tokioms kaip as,kuriso tingi rasyt receptus,o pagyru nori
aciu merginoms uz ivertinima o pyragas vertas isbandymui nes tikrai gaivus ir skanus net su nubyrejusiomis aguonomis
As dar del nuotrauku citavimo. Manau ,kad visada atsiras merginu ,kurios pirma karta skaito sia tema ir visada bus cituojanciu. Cia visose temose buna ,kad cituoja ta pacia nuotrauka kelis kartus
Na ,o velykiniai tortai ir visi kiti saldumynai ,tai nuostabus. Tik pas mane beda ta ,kad kepu kepu ,o valgyti tada jau ir nebesinori.Bet tokiu ideju ir groziu prisiziurejus sunku atsilaikyti nekepus
Na ,o velykiniai tortai ir visi kiti saldumynai ,tai nuostabus. Tik pas mane beda ta ,kad kepu kepu ,o valgyti tada jau ir nebesinori.Bet tokiu ideju ir groziu prisiziurejus sunku atsilaikyti nekepus
velykiniai zeliniai kiausiniai nerealus