Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

QUOTE(daividija @ 2009 04 13, 11:58)
is mielines sitos,tik dejau truputi daugiau miltu,kadangi ji per nakti stovejo saldytuve,apstingo,gerai pjaustesi,nelipo prie ranku,ir pavyko nulipdyti krepseli,ant kiausinio formos kekso formos.maniau nieko nesigaus-bet pavyko,visiems labai patiko tas krepselis su sausainiais viduj wub.gif

Kur cia nepatiks wub.gif O kaip ta pynute ispint, gal kur yra vizualiai parodyta? blush2.gif Nes pati tai niekaip neismastyciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2009 04 12, 18:51)
Aš norėčiau pasigirti savo mamos keptu imbieriniu keksu smile.gif Beproooooooto skanus gavosi  wub.gif

labai graziai atrodo

o stai cia mano brigadeirai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 04 13, 09:20)
Kur cia nepatiks wub.gif O kaip ta pynute ispint, gal kur yra vizualiai parodyta? blush2.gif  Nes pati tai niekaip neismastyciau doh.gif

Neparodyta,as kokia savaite pries miega masciau kaip cia pint(nejuokauju),po to susipjausciau juostelem,paemiau ta puse kiausinio ir deliojau,gaila,nenufotografavau visos eigos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2009 04 12, 20:51)
Aš norėčiau pasigirti savo mamos keptu imbieriniu keksu smile.gif Beproooooooto skanus gavosi  wub.gif

noreciau receptuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 13, 12:37)
labai graziai atrodo
o stai cia mano brigadeirai

Super thumbup.gif

QUOTE(daividija @ 2009 04 13, 12:41)
Neparodyta,as kokia savaite pries miega masciau kaip cia pint(nejuokauju),po to susipjausciau juostelem,paemiau ta puse kiausinio ir deliojau,gaila,nenufotografavau visos eigos doh.gif

Niu va unsure.gif tai kitais metasi as irgi savaite pries Velykas nemiegosiu - galvosiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tortu grozis bigsmile.gif kaip visada thumbup.gif .Na o as pamirsau saviski nufotografuoti lotuliukas.gif .Norejau ikelti nuotrauka ,o ziuriu ,kad jos net neturiu . Tai rodfausi tik zuiki. Kepiau pagal MAMICY sita
recepta. Tik is trigubos normos ,nes tas zuikis toks gigantas Labai geras receptelis ,gavosi skaniausias keksas ,koki esu gyvenime valgius.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valdele: 13 balandžio 2009 - 15:31
QUOTE(Inočka @ 2009 04 11, 23:40)
Bet as siek tiek esu supykus. Nieko nenoriu izeist, bet nelabai suprantu Pagyru puodo tikslo. Cia yra daug grazesni ir puikiai papuosti tortukai. Jiems vieta papuosimu temoje. Nes nelabai suprantu kam mums dvi vienodos temos. Atleiskit, jei ka ne taip pasakiau.

Labai palaikau šitą Inočkos išsakytą nuomonę drinks_cheers.gif Jau kokių grožių čia pagyrų puodan pridedat, kad nespėju dairytis wacko.gif Tikrai, merginos, bent kiek įdomiau papuoštus tortukus neškit į papuošimų temą, kad nepasimestų unsure.gif Neramuolės kokie tortukai pavasariški wub.gif , kamuolys - kaip tikras thumbup.gif Zebros su drugeliais - labai labai fainas, ir visų visų Mamicy, Valdelės, Jolkos, Rozmarino - nu visų labai gražiai ir skaniai atrodo tortukai wub.gif Apie Daividijos darbus jau patyliu - bo be žado likau wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Olesta, koks skanulis gabaliukas wub.gif žinau, kad skanus ir džiaugiuosi, kad patiko wink.gif

----

Na aš be savo Velykinio meškiuko (čia jau nebesikartosiu blush2.gif ) dar kepiau trupiniuotį pagal Sonatinos receptą. Dėl šio skanėsto lydydavausi aš vaikystėje wub.gif wub.gif blush2.gif dabar alpėja ir mano vaikai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kepu šį trupiniuotį kiekvienai didesnei progai pasitaikius ax.gif (ai dar ten keletas morengiukų užmesta, išdžiovintų iš likusios beze nuo torto - juos išspaudė sūnus blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 04 13, 18:13)

Na aš be savo Velykinio meškiuko (čia jau nebesikartosiu blush2.gif ) dar kepiau pagal Sonatinos receptą. Dėl šio skanėsto lydydavausi aš vaikystėje  wub.gif  wub.gif blush2.gif dabar alpėja ir mano vaikai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kepu šį trupiniuotį kiekvienai didesnei progai pasitaikius  ax.gif  (ai dar ten keletas morengiukų užmesta, išdžiovintų iš likusios beze nuo torto - juos išspaudė sūnus blush2.gif )

Jau nusirasiau recepta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 13 balandžio 2009 - 17:38
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 13, 12:37)
labai graziai atrodo

Ačiū 4u.gif

QUOTE(jurgav.. @ 2009 04 13, 12:44)
noreciau receptuko mirksiukas.gif

Būtinai įdėsiu receptuką, kai tik jį suveiksiu smile.gif
Atsakyti
Nors esu tortu kepimo srityje naujoke, taciau noreciau parodyti ir savo Velykini "Meduti". ax.gif Realiai trafaretas ryskesnis.
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Noriu visas pagirti, tikrai nuo širdies..Visi gražūs, visi su meile, su šiluma ir gaivuma... MAn labai gražu ir labai moteriška, namiška, jauku žiūrėti į Velykų skanėstus šeimai ir artimiesiems:)
ŠAunuolytės jūs visos.
Atsakyti
Labutis,visas seimininkeles sveikinu su praejusiomis sventemis,taip ir jauciau ,kad visokiu grozybiu bus galima rasti po svenciu,Velykiniu tortuku grozis nerealus,ir pyragiukas koks fainuoliskas su,, kiausiniene,, ir zuikis puikis-gigantas grazuolis,tikrai ,kad saunuoliu saunuoles visos esat,na kadangi sv.Velykos sutapo su mano mamos gimtadieniu ,tai kepiau Napoleona,bet puosiau ne pavasariskai,pirma karta isdrysau lipdyti sokoladines rozytes ir taip dziaugiuosi,kad visai, pasirodo, nesudetinga,o ir grazu

user posted image
Atsakyti