Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 12, 17:20)

pyragas,ale kiausiniene biggrin.gif

Geras, kaip idomiai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(rozmarinas @ 2009 04 12, 17:27)
mano maskarpone:

Labai noriu torto su mascarpone wub.gif ....
Atsakyti
pas mane dar pusė tortuko yra šaldytuve su mascarpone ax.gif griebk gabaliuką mirksiukas.gif labai skanus tikrai, vertas dėmesio thumbup.gif

Rugiagėle26, prašom vaišintis:
user posted image ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 12 balandžio 2009 - 21:33
QUOTE(Olesta @ 2009 04 12, 22:30)
pas mane dar pusė tortuko yra šaldytuve su mascarpone ax.gif griebk gabaliuką mirksiukas.gif labai skanus tikrai, vertas dėmesio thumbup.gif

Zinau, kad skanus smile.gif as ji ragavusi... ir mielai dar gabaleli sukirsciau thumbup.gif
Atsakyti
ale sunkus koksai bigsmile.gif ir šlapias ax.gif tik laisčiau aš jį amaretu, skanumas, ryt vešiu uošviui paragauti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 12 balandžio 2009 - 21:42
QUOTE(Olesta @ 2009 04 11, 17:48)
ateis tuoj dar Srove

biggrin.gif , nu atejau ne su tortu, o tik pasidziaugti jusu darbeliais, perziurejau temeles ir vos akiu nepameciau, nu sitokia gausybe, grozybe tortu, saldumynu, sunku ir isvardinti visu grozius, todel sakau nuosirdziai tiesiog nuostabu, kad musu mamkos tokios superines, pasiseke vyrukams, tokias darbstuoles surasti.Jamkit visos po balioncika 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif , o as laikinai palieku jus ,kokiai trejetui savaiciu islekiu.Tai kurybines sekmes visoms ir gardziu kepiniu ok.gif
Atsakyti
[quote=Srove,2009 04 12, 22:54]
biggrin.gif , nu atejau ne su tortu
angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif a ja to duročka dumala cray.gif
Atsakyti
Su sventem jus 4u.gif
Nuostabus tortai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 13 balandžio 2009 - 09:03
mandarinukas
user posted image

juodasis miskas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 04 13, 07:46)
mandarinukas
user posted image

juodasis miskas
user posted image

labai mieli tortai,o kad skanus tai ne neabejoju.
Atsakyti
aš apakus nuo grožybių bigsmile.gif tik kažkodėl neramuolės torčikų nerodo verysad.gif
daividijos kiaušiniai bigsmile.gif man tai labai patiko kiaušinis - krepšelis bigsmile.gif iš kokios tešlos jį darei mirksiukas.gif
Atsakyti
neramuolės tortus jau matau bigsmile.gif ale ir pasisekė sūnui, net du toortai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 13, 07:03)
aš apakus nuo grožybių bigsmile.gif tik kažkodėl neramuolės  torčikų nerodo verysad.gif
daividijos kiaušiniai bigsmile.gif man tai labai patiko kiaušinis - krepšelis bigsmile.gif iš kokios tešlos jį darei mirksiukas.gif

is mielines sitos,tik dejau truputi daugiau miltu,kadangi ji per nakti stovejo saldytuve,apstingo,gerai pjaustesi,nelipo prie ranku,ir pavyko nulipdyti krepseli,ant kiausinio formos kekso formos.maniau nieko nesigaus-bet pavyko,visiems labai patiko tas krepselis su sausainiais viduj wub.gif
Atsakyti