Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

QUOTE(Olesta @ 2009 04 11, 14:48)
o mama mia, Daividija, pribaigei karsta.gif  karsta.gif nu kaip ateis tuoj dar Srove su Drugeliu, apie Cipciuką iš vis tyliu, tai musėt ilgam nustosiu dėti fotkes į forumą lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Zinai,man irgi tokios mintys kyla paziurejus i menininkiu sedevrus...
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 04 11, 11:53)
uoj,įkėliu ir aš čia savo tortą,dirbau su dviems vaikais.

user posted image
truksta zodziu kas cia per grozybes user posted image
QUOTE(daividija @ 2009 04 11, 17:33)
blink.gif  blink.gif Nu ir groziu pridejot,zebros is viso superinis,man kazkaip nelabai patogu savo "kiausini" det doh.gif As apakus

noreciau suzinoti kas tave cia apakino, kai namie tokius grozius pati pasidejus user posted image
kaip as jums pavydziu kad jus taip mokat nuostabiai ir nepakartojamai puosti ir daryti saldumynus !!!!!!!!vsio lekiu is cia bo susinervavau kad as taip nemoku user posted image
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 04 11, 11:53)
uoj,įkėliu ir aš čia savo tortą,dirbau su dviems vaikais.Medutis. savam vartojimui blush2.gif

Ale jau koks Velykiskas!!! wub.gif bigsmile.gif toks labai labai bigsmile.gif
Papildyta:
blink.gif  blink.gif Nu ir groziu pridejot,zebros is viso superinis,man kazkaip nelabai patogu savo "kiausini" det doh.gif As apakus

O cia toks paprastutis,abu meduciai,tas tai mazutis-kaimynei iskepem blush2.gif

O tu is vis mars su savo kiausiniais i papuosimu tema mad.gif Jau kokie groziai... tas kiausinis tai super!!! O krepselis su saldainiais, kazkas nerealaus.. nu fantastiski skanestai... wub.gif Ir greit vynioji meskeres, nes cia pasimes tokie kepiniai!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 11 balandžio 2009 - 18:23
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 11, 16:22)
Ale jau koks Velykiskas!!!  wub.gif  bigsmile.gif toks labai labai  bigsmile.gif
Papildyta:
O tu is vis mars su savo kiausiniais i papuosimu tema mad.gif Jau kokie groziai... tas kiausinis tai super!!! O krepselis su saldainiais, kazkas nerealaus.. nu fantastiski skanestai...  wub.gif Ir greit vynioji meskeres, nes cia pasimes tokie kepiniai!!!

blush2.gif gerai,susivyniosiu meskeres,nereikia taip baisiai... lotuliukas.gif
imesiu visa eiga kaip toki torta pasidaryt,jei kam idomu,tik kai rasiu laiko.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 04 11, 19:47)
blush2.gif gerai,susivyniosiu meskeres,nereikia taip baisiai... lotuliukas.gif
imesiu visa eiga kaip toki torta pasidaryt,jei kam idomu,tik kai rasiu laiko.

Nu tai be abejo reiks viska paaiskint, nes ten labai jau gerai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Mano pirmas gyvenime medutis 4u.gif Velykinis blush2.gif

user posted image
Atsakyti

o jezus marija daividija...tu kaip visad moki iš koto išverst mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif tiesiog visas gražumynas-velykynas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

O cia toks paprastutis,abu meduciai,tas tai mazutis-kaimynei iskepem blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Ai ,dar sausainiuku rikepiau ir krepseli-kiausini blush2.gif
user posted image
i kuri sudejau tuos sausainius,saldainiu ir uzrisau kaspineliais,papuosim stala
user posted image

Nepatogu tik kelnes per galva mautis lotuliukas.gif
superiniai tortukai, tiesiog akiu neina atitraukti wub.gif
Atsakyti
daividija as be zodziu blink.gif thumbup.gif cia tai bent , o cia mano ananasinis tortukas

user posted image

ir maskapones su bananais

user posted image

abu tortukai daryti sunaus 10 gimtadieniui ax.gif

Atsakyti
Neramuole, tas su kamuoliu, nerealiai man gražus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir žibutės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 04 11, 23:13)

Na va kaip greit progresuoji, o dar pamenu, kai su beze nesusitvarkydavai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, as esu apakus. Jau tOOOOOOOrtai, vienas uz kita grazesni.
neramuoles tiesiog tobuli,
Bet labiausiai man Daividijos strucio kiasinis patiko. Superinis.

Bet as siek tiek esu supykus. Nieko nenoriu izeist, bet nelabai suprantu Pagyru puodo tikslo. Cia yra daug grazesni ir puikiai papuosti tortukai. Jiems vieta papuosimu temoje. Nes nelabai suprantu kam mums dvi vienodos temos. Atleiskit, jei ka ne taip pasakiau.

Su Šv. Velykom visas
Atsakyti