Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

QUOTE(Srove @ 2009 04 10, 21:51)
Rugiagele, juk buvau parasius, kad nelaistyti jokiu budu jis is saves tiesiog palieka visiskai slapias doh.gif Biskvitas ir turi gauti labai minkstutis ir trapus, sunkokai nusiima man ir nuo kepimo popieriaus, tik kai gerai atsala, jis nuo tu mandarinu paskui tiesiog susileidzia, su kitu biskvitu jis nera toks skanus, as jau isbandzius, nu bet ka dabar darysi yra, kaip yra, nenusimink, kita kart gal geriau iseis 4u.gif
O tas kitas tortukas atrodo tikrai liuksiskai wub.gif labai mielas.

Jooo... as kaip visad iki galo nedaskaitau, arba nepaklausiu... unsure.gif kazi jis valgomas bus blink.gif ar saukstu reiks lapnot lotuliukas.gif galvojau bus sausas, kai nepaliesiu...
Atsakyti
uoj,įkėliu ir aš čia savo tortą,dirbau su dviems vaikais.Medutis. savam vartojimui blush2.gif

user posted image

o čia višta nuskrido lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
aš apakus, va čia tai velykinis tortas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu nieko sau savam vartojimui blink.gif Nerealiai grazus thumbup.gif
dabar man net geda rodytis doh.gif na bet pasirodysiu lotuliukas.gif Vidus juodasis miskas
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 11 balandžio 2009 - 11:46
KIEK NUOSTABIU TORTU wub.gif ZEBRA,TAVO TORTAI KAIP VISADA ORGINALUS thumbup.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės lotuliukas.gif

kitas tortas manęs laukia-* MAŠINA swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 04 11, 13:26)
ačiū mergaitės  lotuliukas.gif

kitas tortas manęs laukia-* MAŠINA swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif

Zebra, kai tokius tortus superinius darai, tai tai ir masina bus be problemu padaryt
Atsakyti
mergaites, jusu tortukai ........... swoon.gif oho groziai wub.gif
Atsakyti
rasyte_ visa apsikuklinus bigsmile.gif zebros torčiukas tai jau toks velykinis, ta geltona spalva bigsmile.gif ir drugeliai wub.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif Nu ir groziu pridejot,zebros is viso superinis,man kazkaip nelabai patogu savo "kiausini" det doh.gif As apakus
user posted image

O cia toks paprastutis,abu meduciai,tas tai mazutis-kaimynei iskepem blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Ai ,dar sausainiuku rikepiau ir krepseli-kiausini blush2.gif
user posted image
i kuri sudejau tuos sausainius,saldainiu ir uzrisau kaspineliais,papuosim stala
user posted image
Atsakyti
o mama mia, Daividija, pribaigei karsta.gif karsta.gif nu kaip ateis tuoj dar Srove su Drugeliu, apie Cipciuką iš vis tyliu, tai musėt ilgam nustosiu dėti fotkes į forumą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Karamelinis Riešutų Pyragas 4u.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bananamio: 11 balandžio 2009 - 17:09