Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

QUOTE(valdele @ 2009 04 10, 16:54)
user posted image
Tik nesijuokit ,nes dariau 1 val nakties ir jau nuo 6 vakaro ,tai jau buvo vienodai ,nes zinojau ,kad patys  valgysim .

na pjuvis tai wub.gif labai pavasariškai atrodo rolleyes.gif
ir prašom nesikuklinti, labai gražus tortukas nono.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 10, 17:04)
Aij, nesekminga man diena siandien buvo.. ale kazkas gavosi... SNIKERSAS...prasau nesijuokti nei is visciuku, nei is lizdelio mad.gif lizdelis is medaus laksteliu teslos, jis iskilais krastais, gal nelabai matosi. Marguciai - tie saldainiai M $ S.

dar viena kuklioji hihihi.gif
vištinai ir kiaušinai tiesiog puikus wub.gif , jus taip pat liečia prašymas nesikuklinti nono.gif
Atsakyti
Valdele, Neramuole, Rugiagele26 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Labai viskas skaniai ir gražiai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 10 balandžio 2009 - 19:00
QUOTE(Olesta @ 2009 04 10, 07:13)
nuo labo ryto mažiau kalbų, daugiau darbų bigsmile.gif daugelis klausinėjote, kiek iš vienos normos išeina medučio torto, tai va prašom:

user posted image

Tikrai siltas seimos tortas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 10, 20:10)

ohmy.gif swoon.gif apžiūrėjau jūsų skanumynus
nerealus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,gal gali kuri greit patart ka daryt,kad kepant zagarelius aliejus taip neputotu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valdele @ 2009 04 10, 16:54)
Tik nesijuokit ,nes dariau 1 val nakties ir jau nuo 6 vakaro ,tai jau buvo vienodai ,nes zinojau ,kad patys  valgysim . Tik galvojau kaip greiciau pabaigti ,nes fantazija  jau buvo nuejus miegoti hihihi.gif

Nu super skaniai atrodo wub.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 10, 17:04)
Aij, nesekminga man diena siandien buvo.. ale kazkas gavosi... SNIKERSAS...prasau nesijuokti nei is visciuku, nei is lizdelio mad.gif lizdelis is medaus laksteliu teslos, jis iskilais krastais, gal nelabai matosi. Marguciai - tie saldainiai M $ S.

Niu jau nereikia taip ax.gif Tortas tikrai nerealiai atrodo thumbup.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 10, 18:07)
O cia tai tikras lepsis man gavosi, cia jau tikrai...  verysad.gif nu cia mums Velykoms... bet jau tikrai nesigavo jis man, papuosimo atzvilgiu..

Gavos gavos, ir dar kaip thumbup.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 04 10, 18:19)
o cia mano medutis ale skrybeliukas turetu but  ax.gif

Niam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas @ 2009 04 10, 20:25)
Sveikos,gal gali kuri greit patart ka daryt,kad kepant zagarelius aliejus taip neputotu 4u.gif

Bulvę įmetei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 10, 20:27)
Bulvę įmetei? smile.gif

O ka, padeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 04 10, 20:47)
O ka, padeda? g.gif

Sako, kad bulve neleidzia susigert riebalams. As imetu visad, kad ir spurgas kepant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 10, 20:54)
Sako, kad bulve neleidzia susigert riebalams. As imetu visad, kad ir spurgas kepant biggrin.gif

O tai ja visa reikia mest? Nuskusta? bigsmile.gif
Atsakyti
Aliejus putoja,jei labai miltuoti zagareliai,cia lyg klausimas buvo,ka daryti kad neputotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 10, 18:07)
O cia tai tikras lepsis man gavosi, cia jau tikrai...  verysad.gif nu cia mums Velykoms... bet jau tikrai nesigavo jis man, papuosimo atzvilgiu.. cia Mandarininis. Pirmiausiai tai as negalejau nuo tortines dugno nuimt torto... o man to dugnelio dar reikia..  unsure.gif biskvitas labai labai trapus ir sulietas suminsktejo (o amn atrodo jo nereikejo pagal recepta suliet  doh.gif )..  Baltymus plakiau su cukrumi, viskas buvo gerai, issiplake kaip beze, bet kai atskyriau i maislei dali kremo, tas maisley pasileido.. o as jau pradejus buvau puosti.. tai begt pradejo, o tas likes kremas bliude su riesutais viskas gerai jam.. torta ir reikejo aptept ta mase su rieustais.. todel jokiu dzibu nera  lotuliukas.gif Bet man atrodo kad jis bus labai labai skanus  thumbup.gif

Rugiagele, juk buvau parasius, kad nelaistyti jokiu budu jis is saves tiesiog palieka visiskai slapias doh.gif Biskvitas ir turi gauti labai minkstutis ir trapus, sunkokai nusiima man ir nuo kepimo popieriaus, tik kai gerai atsala, jis nuo tu mandarinu paskui tiesiog susileidzia, su kitu biskvitu jis nera toks skanus, as jau isbandzius, nu bet ka dabar darysi yra, kaip yra, nenusimink, kita kart gal geriau iseis 4u.gif
O tas kitas tortukas atrodo tikrai liuksiskai wub.gif labai mielas.
Atsakyti