Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS

Aij, nesekminga man diena siandien buvo.. ale kazkas gavosi... SNIKERSAS...prasau nesijuokti nei is visciuku, nei is lizdelio mad.gif lizdelis is medaus laksteliu teslos, jis iskilais krastais, gal nelabai matosi. Marguciai - tie saldainiai M $ S.

user posted image
Atsakyti
olesta, tikras gigantas thumbup.gif Rugiagele koks simpatiskas ir tikrai labai vykes tortukas wub.gif valdele tortukas dvelkia siluma net per monitoriu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 10 balandžio 2009 - 16:23
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 10, 14:04)
Aij, nesekminga man diena siandien buvo.. ale kazkas gavosi... SNIKERSAS...prasau nesijuokti nei is visciuku, nei is lizdelio mad.gif lizdelis is medaus laksteliu teslos, jis iskilais krastais, gal nelabai matosi. Marguciai - tie saldainiai M $ S.

Labi grazus tavo tortas,kruopstus darbelis,tik ar ne tu minejai,kad tau snikersas neskanus g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 10, 17:04)

user posted image

Na,be galo grazus tortas thumbup.gif ir as tokio noriu bigsmile.gif tik sugalvojau kitoki kepti,tai man deja taip papuostas(panasiai,nes taip nemokesiu blush2.gif )netiktu verysad.gif
Atsakyti
taip ir norisi visu tortuku paragauti. kaip pavydziu tiems kas juos valgys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 04 10, 17:44)
Labi grazus tavo tortas,kruopstus darbelis,tik ar ne tu minejai,kad tau snikersas neskanus g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cia ne man lotuliukas.gif

Bet jis pastovejes ir man pasidare skanus... blush2.gif beje, dabar as tepu du sluoksnius to kremo su rududu, ir viena grietineles, ir ant virsuas grietinele smile.gif
Papildyta:
O cia tai tikras lepsis man gavosi, cia jau tikrai... verysad.gif nu cia mums Velykoms... bet jau tikrai nesigavo jis man, papuosimo atzvilgiu.. cia Mandarininis. Pirmiausiai tai as negalejau nuo tortines dugno nuimt torto... o man to dugnelio dar reikia.. unsure.gif biskvitas labai labai trapus ir sulietas suminsktejo (o amn atrodo jo nereikejo pagal recepta suliet doh.gif ).. Baltymus plakiau su cukrumi, viskas buvo gerai, issiplake kaip beze, bet kai atskyriau i maislei dali kremo, tas maisley pasileido.. o as jau pradejus buvau puosti.. tai begt pradejo, o tas likes kremas bliude su riesutais viskas gerai jam.. torta ir reikejo aptept ta mase su rieustais.. todel jokiu dzibu nera lotuliukas.gif Bet man atrodo kad jis bus labai labai skanus thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 10 balandžio 2009 - 17:08
rugegele26 is kur tas kuklumas, labai grazus abu tortai, tik tas antrasisi, kodel toks igaubtas, ar cia man ti ktai patrodo? is kokios mases daryti pauosimai, is cukrines?
Atsakyti
o cia mano medutis ale skrybeliukas turetu but ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 04 10, 18:15)
rugegele26 is kur tas kuklumas, labai grazus abu tortai, tik tas antrasisi, kodel toks igaubtas, ar cia man ti ktai patrodo? is kokios mases daryti pauosimai, is cukrines?

Jis neigaubtas, o isgaubtas blink.gif , na su kupra tokia. Na kad taip ten gavosi, biskvitai man tokie gavosi... verysad.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(neramuole @ 2009 04 10, 18:19)
o cia mano medutis ale skrybeliukas turetu but  ax.gif

user posted image

Vau kokia skrybelaite bigsmile.gif
Atsakyti
va kaip temukę atšviežinot bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Rugiagėle pagarba 4u.gif labai gražūs tortukai thumbup.gif nu antras pasileidęs, bet skonio manau tas negadina...
ZJūs čia mane pestijat, kaip žemaičiai pasakytų, man tai jis baisuolis tas mano milžinas, tikėjausi vienaip, gavosi kitaip, einu toliau darbuotis ax.gif
Atsakyti
neramuole , rugiagele26

Kodel Jus tokius grazius tortus paslepet. Dekit i papuosimus, cia pasimes, o ten vistiek mergaites daznai perziurineja, o gi tokios saunios idejos pas Jus ir dar taip graziai papuosti tortai.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 04 10, 18:31)
va kaip temukę atšviežinot bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Rugiagėle pagarba 4u.gif labai gražūs tortukai thumbup.gif nu antras pasileidęs, bet skonio manau tas negadina...
ZJūs čia mane pestijat, kaip žemaičiai pasakytų, man tai jis baisuolis tas mano milžinas, tikėjausi vienaip, gavosi kitaip, einu toliau darbuotis ax.gif

Ten ne tas zodis pasileides biggrin.gif bet as ten ji ir uztepliojau tik, ten ir nedariau jokiu dzibu. Nes ten tieosog su rieustais pagrindas, jis normalus gavosi, bet kai pradejau dzibuot su tuo kitu kremu, tai eme ir pasileido dzibai, o kartu pagavo ir anas su riesutais doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti