Įkraunama...
Įkraunama...

Karcher dulkių siurbliai, plovimo įranga

QUOTE(sena pažįstama @ 2010 09 18, 10:58)
Cia raso Senos Pazistamos vyras:
As pries darba su siurbliu pakeliu angalius (surinkta su zarna) ir nuspaudziu garu mygtuka (kai uzsidega garu lempute) ir laikau, pradziai eina kazkiek garu ir pradeda eiti vanduo, laikau toliau kol is zarneliu ir antgalio (vamzdziu) garas isstums vandeni, po to pradeda eiti garas, nors garu lempute ir uzgeso. Darbo metu, kiek pastebejau, ji buna uzgesus.  Paruoskite siurbli darbui ir kai uzsidegs lempute pakelkite nuo zemes ir nuspauskite garu mygtuka (siurblio pacio, kad trauktu ora nereik, nes nesimatys garu, ijungsite veliau darbo metu) ir paziurekite ar isstumus garams vandeni toliau eis garai, nes is siurblio negali eiti vanduo, jis atsiranda, kai plaunu vamzdzius ir zarna po darbo vonioje po kranu. Plius fizikos desnis, ant salto pavirsio garai kondensuojasi, tai kol vamzdeliai nesusils nuo garu, tol eina vanduo, nes siurblys negali duoti garo porcijom, tai duoda, tai ne, jis arba duoda garo, arba ne. Pas jus viskas gerai, tik isstumkite su garais vandeni ir galesi dirbti, nereik laukti, kol uzsidegs lempute (ji turi tik is pradziu uzsidegti, darbo metu ji uzges).
Jei kas neiseina ar kyla klausimai-rasykit, bandysim susisiekti per az, davus skype, tiesiogiai pabendrausim siurbimo metu 4u.gif

Greitai po remontu grizinesim jau namo,tada ir ziuresiu kaip ten su juo yra,bet visdelto idomu kaip ten su kazkokiais nukalkintojais? Kada juos reika naudot,kur ju pirkt,kur pilt ir kada?Aciu labai uz atsakymus.
Atsakyti
Sveiki,

o as rasau tiems, kas dabar galbut svarsto, pirkti Karcher siurbli, ar rinktis koki kita.

Mes jau pora metu naudojam siurbli Karcher SV 1902. Ir tai turbut labiausiai mus nuvyles pirkinys uz sitokia kaina. Aisku jis siurbia, aisku plauna, po to gal net ir svaru lieka. Tikrai su skuduru valant grinis jos taip neblizga. Bet dulkiu srauto siurbiant jis tikrai nesulaiko. Vyras greze siena ir po to liko ant grindu dulkiu kruva, bandem susiurbti, tai is siurblio pasipyle dulkiu kamuolys, ir taip ne viena syki. Tas dulkiu kvapas siurbiant vistiek yra.

Be to per pora metu naudojimo jau "uzkniso" kad visos detales tvirtinasi tiesiog vaikiskai, uzdedi ta vandens talpa. o vaikas priejes ramiai gali paimt ja ir nusinest su visu vandeniu... Niekas neuzsifiksuoja, visi tvirtinimai kliba. Sandarumo tikrai niekur nera. Visur, kur atrodo turetu buti sandaru, kad dulkiu nepraleistu, yra kazkokie tarpai, kazkas kliba, tai kaip tas dulkes gali sulaikyt... Galbut tai ir neblogas siurblys butu, jei tiek nezmoniskai nekainuotu, uz tokia kaina kazkaip noretusi tiketis kokybes. Man sitas siurblys toks visiskai plastmasinukas zaislinis.

Ir tai ne tik musu nuomone, mano sesuo panaudojo metus, pora kartu veze i garantini remonta, zarna leido dulkes (ir jie ne vieninteliai buvo toje eileje pridave su tuo paciu defektu), ir draugai musu taip pat gailisi pirke.

Atsiprasau jei kazkam sis siurblys labai patinka, bet kas bandot dar apsisprest, tai tikiuosi kad padejau mirksiukas.gif
Atsakyti

i 
Ši tema yra ne skelbimų lenta ir joje diskutuojame apie produktus, o ne 'ieškome pirkti-bandome parduoti'. Tokio turinio žinutės bus laikomos SPAM'u ir šalinamos be išankstinio perspėjimo. Forumo dalyviai bus įspėjami. Nepaisant taisyklių gali būti uždrausta rašyti forume.

Draudžiami:
8. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt
Atsakyti
QUOTE(laumi @ 2010 10 02, 16:16)
Sveiki,

o as rasau tiems, kas dabar galbut svarsto, pirkti Karcher siurbli, ar rinktis koki kita.

Mes jau pora metu naudojam siurbli Karcher SV 1902. Ir tai turbut labiausiai mus nuvyles pirkinys uz sitokia kaina. Aisku jis siurbia, aisku plauna, po to gal net ir svaru lieka. Tikrai su skuduru valant grinis jos taip neblizga. Bet dulkiu srauto siurbiant jis tikrai nesulaiko. Vyras greze siena ir po to liko ant grindu dulkiu kruva, bandem susiurbti, tai is siurblio pasipyle dulkiu kamuolys, ir taip ne viena syki. Tas dulkiu kvapas siurbiant vistiek yra.

Be to per pora metu naudojimo jau "uzkniso" kad visos detales tvirtinasi tiesiog vaikiskai, uzdedi ta vandens talpa. o vaikas priejes ramiai gali paimt ja ir nusinest su visu vandeniu... Niekas neuzsifiksuoja, visi tvirtinimai kliba. Sandarumo tikrai niekur nera. Visur, kur atrodo turetu buti sandaru, kad dulkiu nepraleistu, yra kazkokie tarpai, kazkas kliba, tai kaip tas dulkes gali sulaikyt... Galbut tai ir neblogas siurblys butu, jei tiek nezmoniskai nekainuotu, uz tokia kaina kazkaip noretusi tiketis kokybes.  Man sitas siurblys toks visiskai plastmasinukas zaislinis.

Ir tai ne tik musu nuomone, mano sesuo panaudojo metus, pora kartu veze i garantini remonta, zarna leido dulkes (ir jie ne vieninteliai buvo toje eileje pridave su tuo paciu defektu), ir draugai musu taip pat gailisi pirke.

Atsiprasau jei kazkam sis siurblys labai patinka, bet kas bandot dar apsisprest, tai tikiuosi kad padejau mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(lenkaite @ 2010 11 24, 10:11)

aš irgi nusiviliau šito siurbliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaite @ 2010 11 24, 08:13)
aš irgi nusiviliau šito siurbliu schmoll.gif

Aš taip pat, labiausiai nevykes mūsų pirkinys schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Na va kam ko reikia. Kai gręžiamos sienos, naudojami prof. siurbliai, kurių antgaliai prisikabina prie gręžimo, pjovimo ir t.t. aparatų. Tvarkantis buityje su skudurėliu - taip patalpos neišsivalo, neišsidezinfekuoja kaip su garais. Aš dabar savo buities be kercherio neįsivaizduoju.
Kam ko reikia?
Atsakyti
Labu
ka galvojate apie langų plovimo įrenginuka WV 50 Plus ? Gal kas turit ? ar vertas demesio zaislas ? Turim daug vitrininiu langu. Galvoju gal senio salcio paprasyti tokio daikciuko, kad nors kiek supaprastint pavasarini langu plovimo maratona g.gif

Turim NT 361 Eco, patogu siurbti statybines siuksles, garaza smile.gif Patekinti juo. Na o ateityje, kai namie jau bus viskas sutvarkyta tikriausiai svajosiu apie ta garini SV 1902. Bet cia jau kada nors ax.gif
Atsakyti
As taip pat senai dairausi i Karcher sv 1900, bet labai jau skirtingos nuomones apie ji g.gif Supratau 1 dalyka, nepabandes- nezinosi unsure.gif Gal zinot kur galima butu isnuomoti toki daikta g.gif Padirbciau, tada apsispresciau- ar man jo reikia, ar man jis tinka smile.gif Gal kas savo isnuomoti norit bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mane taip sudomino sitas siurblys SV 1900,
taciau ko tai isgasdino paskutiniai atsiliepimai apie ji.
Gal kur butu galima nueiti i jo prezentacija, ar kaip ir minejo auksciau, gal galima butu ji pasibandyti namuose t.y. - issinuomoti.
Atsakyti
QUOTE(polaz @ 2010 12 10, 12:28)
Sveiki,
Mane taip sudomino sitas siurblys SV 1900,
taciau ko tai isgasdino paskutiniai atsiliepimai apie ji.
Gal kur butu galima nueiti i jo prezentacija, ar kaip ir minejo auksciau, gal galima butu ji pasibandyti namuose t.y. - issinuomoti.

Kiek žinau tai prezentacijų šitiems daiktams nieks nedaro... Bent jau negirdėjau. Žmona privertė, tai nupirkau - kol kas jokių priekaištų. P.S. e-parduotuvėj buvo ir filmukas apie tą siurblį o šiaip tai rusiškuose ir angliškuose forumuose patyrinėjau prieš pirkdamas smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galėtų kas patarti, ieškome garinio siurblio kuris valytų ir drabužius, ir baldus veliūrinius, vonią, medines grindis. Kokį modelį rekomenduotumėte... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klajojanti @ 2011 01 20, 12:05)
Sveiki, gal galėtų kas patarti, ieškome garinio siurblio kuris valytų ir drabužius, ir baldus veliūrinius, vonią, medines grindis. Kokį modelį rekomenduotumėte...  4u.gif

Tai kad is gariniu tera du Karcheriai: SV 1802 ir SV 1902. Pirmasis senesnio modelio ir pigesnis, antrasis naujesnio modelio ir brangesnis biggrin.gif
Siaip gariniai siurbliai rubu neisskalbs ir baldams cheminio valymo nepadarys...
Atsakyti