Įkraunama...
Įkraunama...

Karcher dulkių siurbliai, plovimo įranga

QUOTE(maidala @ 2010 06 24, 22:03)
aciu uz ats. nusipirkom uz 1850 su visais dokumentais smile.gif geras dalykas tos internetines parduotuves, tikrai viskas pigiau nei parduotuvese (kaip suprantu del personalo ir patalpu islaikymo) rolleyes.gif

O kur pirkot jei nepaslaptis, nes aš irgi žiūrinėju siurblį: http://www.irankiai2...er-sv-1902.html

O gal jau kas ir turit tokį tai patarkit ar apsimoka pirkti?
Atsakyti
Pas mus sv1902,man per letai garai gaminasi,pvz.kai valai grindis,tai reikia palaukt,kol pagamins garu ir pagal mane kazkaip labai mazai ju gamina, man su juo neiseina greitai valyt
Atsakyti
OK, ačiū, o gal dar kokių nors pastabų turite? ar visas funkcijas naudojate?
Atsakyti
Patinka siauras antgalis kur tarpams valyt,tas tai tikrai valo issenejusius nesvarumus,bet vel gi garu reikia laukt,ka su juo beveiktum visa laika nors kad jis greiciau garus gamintu,mane tai tiesa pasakius nervuoja. Siurbia gerai ir i vandeni, kas man patinka,lahgu nevaliau dar su juo, nes pagalvojau,kad greiciau rankom man bus. As is jo daugiau tikejausi. Gal kokiu konkreciu klausimu turit?
Atsakyti
Tai tik išvada beliko smile.gif Ar pirktumės ši daiktą dar kartą ar paieškotumėt pigesnio o galbūt ir geresnio?
Atsakyti
QUOTE(Pale @ 2010 09 15, 11:40)
Pas mus sv1902,man per letai garai gaminasi,pvz.kai valai grindis,tai reikia palaukt,kol pagamins garu ir pagal mane kazkaip labai mazai ju gamina, man su juo neiseina greitai valyt

QUOTE(Pale @ 2010 09 15, 12:11)
garu reikia laukt,ka su juo beveiktum visa laika nors kad jis greiciau garus gamintu,mane tai tiesa pasakius nervuoja.

Pagal aprasyma-nenaudojot nukalkintojo smile.gif
Arba, cituoju savo MB(daviau jam uzklausa per skype-jis su kercheriais dirba n+k metu):
"reik paziuret reguliavimo rankenele, jei jie anksciau darbo metu su ja reguliavo tai panasu, kad ji issiplete ir nereguliuoja garo (reguliatorius ir liko ant mazos padalos), jei darbo metu uzgesta garu lempute tai nereiskia, kad negamina garu, arba jei senokai su juo dirba arba labai kalketas vanduo uzkalkejo garu ruosimo katiliukas, reik nusipirkt (galima ir seniuose) tokie nukalkinimo pagaliukai, pries tai istirpinus juos kitoje talpoje ta skysti supulti i vandens talpa (irankis turi buti isjungtas ir palikti ji 8-10 val)reik skaityt instrukcija, po to nupilti"
Prirase:
"pas mus buvo panasiai tai nukalkinimas padejo
[1:44:58 PM] : arba gali buti koks brokas jei irankis naujas, jei jis garantinis tegu kreipiasi i garantinio remonto dirbtuves
[1:46:08 PM] : jei rankenele(garu reguliavimo tai bus bedos nes jis keiciasi tik su korpusu i kainuos)"

Mes turim namuose SV1902 jau penkerius metus. Kadangi vyras su jais dirba, zino viska apie juos ir nujaucia klaidas-tai veikia kaip bitute, sudirbom visus "madrus" siurblius, kurie budavo prezentacijose smile.gif
Su juo ne tik namus valom/plaunam, bet valom langus, veidrodzius, lyginam pakabintas uzuolaidas, sulankstyta patalyne.
Tai vienas is geriausiu musu pirkiniu(kercheris, automobilis Citroenas, namelis-priekaba) biggrin.gif
Atsakyti
Siaip nepirkciau jau.
Nusipirkom mes ji 2009 gruodzio pacioj pabaigoj, tai is karto jis taip ir veike, gal nuo to laiko buvo jungtas ne daugau kokiu 8 kartu.Jis gamina garus,bet papurski ir vel reikia laukt,kad garai pasigamintu,nesakau,kad pusvalandi reikia kaukt,gal api minute, bet vistoiek tas stabdo darba,as isivaizdavau,kad garai eis istisai be pertrauku. Net nezinau kaip jis is tikruju turi veikt,nes daugiau niekur nemaciau,kaip jis vekia. Siaip gerai butu jei paaiskintumet,kaip is tikruju turi but. Nenaudoju as nukalkintojo,tik ta skysti pildavau,kad vanduo neputuotu,ir vanduo pas mus nekalketas virduli retai nuo kalkiu plaunu. O ka reika kiekviena karta ir nukalkinimo skysti pilkt,kur ji tada pilt?Rankenele tai garus atrodo regulioja, o jei nereguliuotu,tai tada,kaip as suprantu,negalima butu garu padavimo slegio reguliot,vienodai eitu ir ant vieno ir ant penkiu nustacius? Nors kazka gal issiaiskinsiu su juo. g.gif
Atsakyti
galva jau tinsta nuo paiesku siurblio verysad.gif gal yra turinciu ar bandziusiu KARCHER DS 5500 AR 5600? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
As irgi turiu sv 1902, pirkau vasari,pries kelentis i nauja nama. Galvojau bus geras pagalbininkas ir vitrininius langus valysiuos, ir grindis vienu kartu issiurbsiu ir isplausiu. Siaubingai nusivyliau verysad.gif Tiesa garus man gamina gerai, plaunant grindis koki 20min pucia pastoviai, po to reikia dapilti vandens. Taciau sudejus visa paruosima(kol pasildo vandeni, o po darbo kol visa iranga isplauni) grindis man greiciau issiurbti paprastu siurbliu ir po to isplauti skuduru. Senajame bute, pries issikraustant, bandziau valyti vonios plyteles, tai prie tarpeliu glaisto visur liko prilipe dulkiu pukeliai, teko pervalyti rankom. Langu valymas irgi kazkoks nesusipratimas, nors pabandziau tik karta g.gif , stikla nuvalau, bet visi remai apsitasko ir vistiek tenka imti dar sluoste.
Vienu zodziu visiskai nemoku juo naudotis, tai ir stovi supakuotas palepeje. Dar pries menesi buvau issitraukusi, sakau gal is naujo susidraugausime, bet tik dar karta nusivyliau schmoll.gif Vadinu ji blogiausiu savo pirkiniu verysad.gif
Atsakyti
Pabandysim padeti per atstuma:as-vyro skype-Supermama 4u.gif
QUOTE(Pale @ 2010 09 17, 12:33)
Siaip nepirkciau jau.
Nusipirkom mes ji 2009 gruodzio pacioj pabaigoj, tai is karto jis taip ir veike, gal nuo to laiko buvo jungtas ne daugau kokiu 8 kartu.Jis gamina garus,bet papurski ir vel reikia laukt,kad garai pasigamintu,nesakau,kad pusvalandi reikia kaukt,gal api minute, bet vistoiek tas stabdo darba,as isivaizdavau,kad garai eis istisai be pertrauku. Net nezinau kaip jis is tikruju turi veikt,nes daugiau niekur nemaciau,kaip jis vekia. Siaip gerai butu jei paaiskintumet,kaip is tikruju turi but. Nenaudoju as nukalkintojo,tik ta skysti pildavau,kad vanduo neputuotu,ir vanduo pas mus nekalketas virduli retai nuo kalkiu plaunu. O ka reika kiekviena karta ir nukalkinimo skysti pilkt,kur ji tada pilt?Rankenele tai garus atrodo regulioja, o jei nereguliuotu,tai tada,kaip as suprantu,negalima butu garu padavimo slegio reguliot,vienodai eitu ir ant vieno ir ant penkiu nustacius? Nors kazka gal issiaiskinsiu su juo. g.gif

Standartiskai ijungus siurbli garai pasiruos per 10min gal siek tiek daugiau, kai uzsidega lempute galima dirbti be perstojo kol bakelyje vanduo baigsis tada pradeda mirkset kita lempute ir atsiranda garsinis signalas.
[4:44:43 PM]: darbo metu jei siurblio galingumas didziausias tai sunku pasakyt ar pucia ar nepucia garus, nes jis viska susiurbs, nebent pakelus paziuret ar paduoda garus, nuspaudus garu mygtuko nereik visada laikyt, reik tarpais nuspaudziu traukiu zemyn, atleidzu vel i virsu ir zemyn, taip ir spaudau, per ta laika speja garu prigamynt, nors ir nuspaudus pastoviai garai turi gamintis. kol ne velu (nes garantija turi buti 2metai) jei garai tikrai nesigamina nesti i servisa. nukalkintojas naudojamas ne darbo metu ir jei jo tikrai reik, jei vanduo nekietas, tai jo ir nereik.

pas mus nustatytas galingumas (garu ) ir jo nelieciu puikiai veikia, uztenka garu ir lygintuvui. kai nematau kaip tas siurblys dirba negaliu pasakyt ar kas jam negerai.
[4:51:08 PM] : Tegul pabando be vamzdziu ijungti garus ir pagarinti i ora ir matysis ar gaminasi garai ar ne, nes siurblyje yra greito garu paruosimo "katiliukas" jis turi pastoviai garus ispusti.
QUOTE(farda @ 2010 09 17, 13:17)
As irgi turiu sv 1902, pirkau vasari,pries kelentis i nauja nama. Galvojau bus geras pagalbininkas ir vitrininius langus valysiuos, ir grindis vienu kartu issiurbsiu ir isplausiu. Siaubingai nusivyliau verysad.gif Tiesa garus man gamina gerai, plaunant grindis koki 20min pucia pastoviai, po to reikia dapilti vandens. Taciau sudejus visa paruosima(kol pasildo vandeni, o po darbo kol visa iranga isplauni) grindis man greiciau issiurbti paprastu siurbliu ir po to isplauti skuduru. Senajame bute, pries issikraustant, bandziau valyti vonios plyteles, tai prie tarpeliu glaisto visur liko prilipe dulkiu pukeliai, teko pervalyti rankom. Langu valymas irgi kazkoks nesusipratimas, nors pabandziau tik karta g.gif , stikla nuvalau, bet visi remai apsitasko ir vistiek tenka imti dar sluoste.
Vienu zodziu visiskai nemoku juo naudotis, tai ir stovi supakuotas palepeje. Dar pries menesi buvau issitraukusi, sakau gal is naujo susidraugausime, bet tik dar karta nusivyliau schmoll.gif Vadinu ji blogiausiu savo pirkiniu verysad.gif

del langu, manau neteisingai antgalis naudojamas, per 1-2 kartus tai nieko neiseis reik praktikos. Siurblys puikus tik reik su juo moket elgtis. Puikiai ir tarpus tarp grindinių plyteliu isvalo tik reik neskubet. tai uztrunka laiko. ir reik kantrybes, joks siurblys neisvalys grindiniu plyteliu virtuveje, joks skuduras neiplaus taip, kaip SV1902 su garais, jis padaro plyteles kaip naujas, jokios pleveles, jokiu riebalu, viska isvalo. Tik, kaip sakiau, reik kantrybes ir praktikos.

SV1902 vienintelis minusas-tai kad uztrunka surinkimas ir paskui jo isplovimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cia vel as,tiesiog rasiau is brolio kompo. Mes kazkodel nesusisnekam,sugedes telefonas. As nerasiau,kad negamina garu. Garai eina tikrai,bet eina neistisai,kai paspaudi gal 15 sekundziu eina garai,tada gesta garu lempute ir lasa vanduo,tada po mazdaug 30 sekundziu vel uzsidega lempute ir vel eina garai,bet istisai neeina,tik su tokiom pertraukelem. Butu gerai suzinot,ka apie tai galvoja Jusu vyras. Jei reikes kita karta ijungus galesiu tiksliai pamatuot kiek sekundziu eina garai,o kiek neeina.

Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 09 17, 22:40)
Cia vel as,tiesiog rasiau is brolio kompo. Mes kazkodel nesusisnekam,sugedes telefonas. As nerasiau,kad negamina garu. Garai eina tikrai,bet eina neistisai,kai paspaudi gal 15 sekundziu eina garai,tada gesta garu lempute ir lasa vanduo,tada po mazdaug 30 sekundziu vel uzsidega lempute ir vel eina garai,bet istisai neeina,tik su tokiom pertraukelem. Butu gerai suzinot,ka apie tai galvoja Jusu vyras. Jei reikes kita karta ijungus galesiu tiksliai pamatuot kiek sekundziu eina garai,o kiek neeina.

Cia raso Senos Pazistamos vyras:
As pries darba su siurbliu pakeliu angalius (surinkta su zarna) ir nuspaudziu garu mygtuka (kai uzsidega garu lempute) ir laikau, pradziai eina kazkiek garu ir pradeda eiti vanduo, laikau toliau kol is zarneliu ir antgalio (vamzdziu) garas isstums vandeni, po to pradeda eiti garas, nors garu lempute ir uzgeso. Darbo metu, kiek pastebejau, ji buna uzgesus. Paruoskite siurbli darbui ir kai uzsidegs lempute pakelkite nuo zemes ir nuspauskite garu mygtuka (siurblio pacio, kad trauktu ora nereik, nes nesimatys garu, ijungsite veliau darbo metu) ir paziurekite ar isstumus garams vandeni toliau eis garai, nes is siurblio negali eiti vanduo, jis atsiranda, kai plaunu vamzdzius ir zarna po darbo vonioje po kranu. Plius fizikos desnis, ant salto pavirsio garai kondensuojasi, tai kol vamzdeliai nesusils nuo garu, tol eina vanduo, nes siurblys negali duoti garo porcijom, tai duoda, tai ne, jis arba duoda garo, arba ne. Pas jus viskas gerai, tik isstumkite su garais vandeni ir galesi dirbti, nereik laukti, kol uzsidegs lempute (ji turi tik is pradziu uzsidegti, darbo metu ji uzges).
Jei kas neiseina ar kyla klausimai-rasykit, bandysim susisiekti per az, davus skype, tiesiogiai pabendrausim siurbimo metu 4u.gif
Atsakyti