Nusipirkau ir as Karcheri SV 1902. Uz tokia suma bijau ka nors ir bloga apie ji sakyti Siaip gal ir nieko, dar visu antgaliu neisbandiau, bet va kila itarimas del burzgesio, kai as ji ijungiu (tik power mygtuka, dar nesiurbiu) pradeda burzgti, atrdo kad prasisuska varikliukas, tik kelias sekundes. Siurbiant, trumpam isjungiu, vel kelias sek. burzgia. Kas cia yra, ar taip turi buti? Patarkite, ka daryti
Mano SV 1902 irgi truputi suburzgia ijungus, o jeigu dar paspaudi mygtuka valymui garais, tai paburzgia ir ilgiau Kaip suprantu cia taip ir turi buti, manau tai susije su vandens sildymu. Pastudijuokite instrukcija atidziai, jei atmintis manes neapgauna ir ten apie burzgima yra uzsiminta.
Sveikos, ar kas nors valete orkaite su situo siurbliu (SV 1902). As siandien valiau ir uzsiknisau negyvai, gal as ka nor ne taip dariau.... slegi nustatciau ant 5, valiau su keliais antgaliai, bet nieko, tik riebalus pirmyn-atgal bruzinau Orkaite nebuvo labai nesvari. Idomu kaip jums sekesi
aš valiau ir nieko nesigavo pajemiau orkaičiu valykli ir išvaliau atsibodo žaisti,o aš norejau paklausti pas mane sv1802 ir man jis neko netraukia siurbiu ir visas šukšlies lieka ant grindu
o aš norejau paklausti pas mane sv1802 ir man jis neko netraukia siurbiu ir visas šukšlies lieka ant grindu
Vyras sako, kad uzsikimso zarnoje arba siurblio viduje, itrauke siuksle. Gal jusu vyras gali prasiardyti ir paziureti? Nes tie siurbliai siurbia puikiai, jei viskas gerai
Papildyta:
Sveikos, ar kas nors valete orkaite su situo siurbliu (SV 1902). As siandien valiau ir uzsiknisau negyvai, gal as ka nor ne taip dariau.... slegi nustatciau ant 5, valiau su keliais antgaliai, bet nieko, tik riebalus pirmyn-atgal bruzinau Orkaite nebuvo labai nesvari. Idomu kaip jums sekesi
Siurblys neskirtas valyti orkaitei Tam naudokite valiklius
Nesugalvojom su siurbliu valyti nei orkaiciu, nei dujiniu, nei voniu, nei unitazu
-neissirenku optimalaus var.-ir langams, ir grindims..
Tam reikalui pats geriausias SV1902, tai valys ir langus, ir veidrodzius, ir plyteles, ir parketa, ir laminata, ir kilimus, ir ciuzinius, net sviezias demes is baldu apmusalu(senu demiu neisima)
Senesnes modifikacijos yra SV1802. Irgi geras.
Labai cia smagu, greitai gavau atsakyma. Aciu labai. Dar vienas klausimelis. Kaip zarna valyt SV1902,po vandeniu nekisi gi,nes valdymas ten. Ji jau smirdet pradejo,dar ir kaip. Traukia gerai,del to galvoju, kad ten nera nieko uzsilike.
Vyras pakraupo, sako, siaubas, kodel niekas nepaaiskino, kam smarve tokia namie laikyti VISOS zarnos yra kisamos po vandeniu(ne merkiamos, o perpilama per krana) iskart po siurbimo, nelieka tada priskrete. Juk per ta pacia zarna ir taip eina dregme(garas), tad jokiam valdymui nepakenksit tikrai Viskas plaunama:antgaliai, zarnos, filtrai, indai, kur laikomas vanduo-viskas
Po siurbimo, vyras vonioj per krana paleidzia silta vandeni, viska isplauna, visus filtrus, zarnas, antgalius, talpas ir palieka ten nudziuti kokiai valandai. Kercheri naudojam jau seniai, apie 5 metus-nesinaudojom jokiom garantijom, o valo kaip naujas. Bet ir priziuri ja vyras kaip automobili(as tai nesuprantu ten nieko ir pirstu nekisu ).
Gal pagelbėsite ir man. Reikia karčerio lauko terasos valymui. Svarbiausia - kuo mažiau priežiūros aparatui, nereikia jokių skysčių susiurbimų. Tiesiog optimalus įrenginys purvui nuo plytelių nuplauti.
A-ūūūū! Ar be SV 1902 būna kitokių karčerių
Man tik terasai nuplauti