Įkraunama...
Įkraunama...

Karcher dulkių siurbliai, plovimo įranga

Na mes turim sios firmos, tik neplaunama. Kas labiausiai patinka, tai svoris -lengvas, nes mazas, ir galingas. Minusas - atgaliai, kuriuos reikejo dasipirkti brankoki (pirkom parketui, nes komplekte nebuvo). Kol kas naudoju tik metus laiko, kazko blogo dar ir neatsitiko... biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Turime KARCHER siurblį, tik ne plaunamą (nepatiko atvira vandens šlangelių gausa) , o dulkes renkanti i vandenį. Nusiskundimų nėra, tik keli minusiukai: 1- filtrai gan greitai susidėvi, o nuo jų priklauso dulkių trauka(tačiau tai ne bėda, jų galima lengvai įsigyti tose parduotuvėse, kuriose prekiaujama šiais siurbliais), 2- vandenio talpinimo indas idealiai neišiplauna...., lieka dulkių nuosėdų....., Tačiau nekreipiant dėmesio į nedidelius nepatogumus, firmos vardas pasiteisina. Kitiems patarčiau įsigyti KARCHER dulkių siurblį wink.gif ir pliusas - gaivus oras po siurbliavimo... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulru @ 2008 12 18, 12:53)
Sveiki,
Turime KARCHER siurblį, tik ne plaunamą (nepatiko atvira vandens šlangelių gausa) , o dulkes renkanti i vandenį. Nusiskundimų nėra, tik keli minusiukai: 1- filtrai gan greitai susidėvi, o nuo jų priklauso dulkių trauka(tačiau tai ne bėda, jų galima lengvai įsigyti tose parduotuvėse, kuriose prekiaujama šiais siurbliais), 2- vandenio talpinimo indas idealiai neišiplauna...., lieka dulkių nuosėdų....., Tačiau nekreipiant dėmesio į nedidelius nepatogumus, firmos vardas pasiteisina. Kitiems patarčiau įsigyti KARCHER dulkių siurblį wink.gif ir pliusas - gaivus oras po siurbliavimo... wink.gif

Mes irgi toki turim. Naudojam dar tik apie pusmeti ir jis man thumbup.gif
Atsakyti
Turiu valanti garais.Kai buvo namuose vien kilimai,buvo nepamainomas daiktas.Dabar kilimu nebera,tai sunkoka su tokiu siurbliuot.Labiausiai nervindavo,kad po kiekvieno siurbliavimo reik viska isplaut.Bet + puikiai susiurbia skysti.
Dabar turiu paprasta Miele.O su Kercheriu darau generaline tvarka-puikiai valo plyteles vonioj,virtuvej.Dar gerai isvalo langus.Gaila neturiu priedu lyginimui.
Atsakyti
mes naudojames kercher 3 metus minusai aisku kaip ir visom didelis ir sunkus o siaip esu labai patenkinta turiu ir ta antgali kur plaukus surenka tai pasaka dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Turim valanti garais, man nepamainomas daiktas namie. Kilimu nedaug, bet kai namuose du mazi ropliukai tai man jis nepamainomas daiktas. Geras pirkinys nors ir nelabai pigus ax.gif
Atsakyti
Turiu kambariam sauso valymo ir kita masinoms plauti, langams ir t.t. Man jie patinka, tik svoris didokas smile.gif

Atsakyti
turim tik neplaunamą, superinis dalykas thumbup.gif .Turim jau kokius 5 metus, ir labai džiaugiamės, didelis, bet labai patogus plauti, nes turėjom Thomas, tai nelabai patiko. Šiap viskas gerai, tik tas išplovimas labai sunkus, daug visokių skudurėlių, ko nėra Karcherį. Labai patiko priedas kurį gavom , tokia šluota elektrinė trupiniam rinkti ir turbo antgalis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ruošiames įsigyti aukšto slėgio plovimo įrenginuką. Planuojam plauti mašinas ir kiema kartkartemis nupurkšti.

Gal kas turit panašų įrenginį namuose? Kokie + ir - ? O gal geriau kitos firmos: mačiau dar Bosch firmos kažką panašaus.

Būčiau labai dėkinga už info.

Papildyta:

Dar va radau ju firminiam puslapi idomu dalykeli, tai kazkoks prietaiselis langu valymui. kiek supratau, tai jis susiurbia purvina vandeni kai brauki su guminiu antgaliu per stikla. Butinai reiks apziuret, nes kai name gyveni ir langus tenka valyti (min 3 kart per metus) tai nelabai smagu visa diena tuo uzsiimineti.

O gal kas turit toki langu valytuva: http://www_karcher_l...x.php?399005094
Sakau kai dabar nestuke.gif tai gal issikauslisiu dovanu is vyro smile.gif velyku proga

Lauksiu ziniu
Atsakyti
QUOTE(bondis @ 2009 04 02, 12:26)

Mes turim 4u.gif Plaunam masina, aplinka, kai statybininkai terliai uzdrebe langus-naudojom tik ta auksto slegio plovykla thumbup.gif
Bet ka norit suzinoti konkreciai?
Tokio langaus valytuvo neturim, turim garu siurbli Kercheri, kuris daro ta pati, puikiai valo langus ir veidrodzius, tad mums toks irenginys neaktualus.
O siaip jei jus domina kas nors is kercherio, galit parasyti man i az, prekiaujam kercheriais ir kur kas pigiau, nei siuloma kaina. mirksiukas.gif
Bet jokios reklamos nedarom, jei tinka koks Boch-labai gerai ir Boch 4u.gif
Atsakyti
o man nepatinka SV Karcher 1902 verysad.gif , turim jau du metus, taisėm tris kartus ir dabar neaiškus doh.gif . Antgalių pakeisti neįmanoma, tai tik grindis ir plyteles juo plaunu, dėl svorio į antrą aukštą neužtempiu, tai kai vyrą pagaunu tai padeda nunešti arba su švabra plaunu g.gif. Užima nemažai vietos, problema paslėpti žarną, kai siurbi labai garsiai ūžia apsiklausyti neįmanoma, be to reikia ir jėgos nemažai panaudoti, na nežinau nepateisino jis mano lūkesčių kažko jame trūksta verysad.gif Labiausiai nervina, kad negaliu pasikeisti antgalių doh.gif ir išsisiurbti baldų verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2010 01 14, 17:33)
o man nepatinka SV Karcher 1902 verysad.gif , turim jau du metus, taisėm tris kartus ir  dabar neaiškus doh.gif . Antgalių pakeisti neįmanoma, tai tik grindis ir plyteles juo plaunu, dėl svorio į antrą aukštą neužtempiu, tai kai vyrą pagaunu tai padeda nunešti arba su švabra plaunu  g.gif. Užima nemažai vietos, problema paslėpti žarną, kai siurbi labai garsiai ūžia apsiklausyti neįmanoma, be to reikia ir jėgos nemažai panaudoti, na nežinau nepateisino jis mano lūkesčių kažko jame trūksta  verysad.gif Labiausiai nervina, kad negaliu pasikeisti antgalių  doh.gif ir išsisiurbti baldų verysad.gif  .

Kur isigijot? Ar naudojotes garantija? Kokias bedas diagnozavo meistrai? Kodel negalima pakeisti antgaliu? Ir apie garsuma nustebinot... Skaitau kaip apie kita siurbli kad... unsure.gif
Atsakyti