Įkraunama...
Įkraunama...

Karcher dulkių siurbliai, plovimo įranga

Sveiki.Planuoju pirkti karcher ds 6000 , namie alergiskas vaikas,tai tikiuos kad jis man gerai baldus prasiurbs nuo erkuciu.Kaip manot,ar tai geras pasirinkimas?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas turit garinį dulkių siurblį Kärcher SV7 g.gif Kokie būtų apie jį atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2015 07 01, 10:01)
Sveikos 4u.gif
Gal kas turit garinį dulkių siurblį Kärcher SV7  g.gif Kokie būtų apie jį atsiliepimai? ax.gif

Ir man labai įdomu. Šiaip čia atnaujintas sv 1902. Tai bus panašus tik su patobulinimais.
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite toki karcher DS 6.000 Mediclean dulkiu siurbli, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikos :4u:Reikia patarimo, sugalvojau isigyti siurbli, kad galeciau baldus, kilimus praplauti, nes tiek dulkiu pritraukia... patarkite kokios firmos geriausi, patvariausi g.gif is kuriu rinktis cool.gif
dabar tik pamaciau, kad cia Karcher temute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 30 lapkričio 2015 - 14:38
QUOTE(Editukė @ 2015 07 01, 10:01)
Sveikos 4u.gif
Gal kas turit garinį dulkių siurblį Kärcher SV7  g.gif Kokie būtų apie jį atsiliepimai? ax.gif

Neseniai pirkau mirksiukas.gif patinka! bet pvz veidrodžių dar neišmokau su juo valyti, matyt reikia laiko perprasti metodiką rolleyes.gif siurbia galingai, net nenaudoju "aukščiausių apsukų", nes neatplėščiau grindų šepečio nuo plytelių, valymas garais super
Atsakyti
Sveiki,

Norėčiau įsigyti Karcher WV 2 Plus Langų valytuvas,
Tačiau dar abejoju ar pasiteisins investiciją. Gal kas naudojate? Prašau pasidalinti savo patirtimi.
Reklaminiame filmuke nelabai aišku ar tik iš vidaus langus valo ar ir gerai ir iš lauko nuvalo?
Pas mane name langų tikrai daug, tai va ir mąstau, gal palengvintu šis prietaisas man gyvenimą?
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2016 02 18, 15:19)
Tačiau dar abejoju ar pasiteisins investiciją. Gal kas naudojate? Prašau pasidalinti savo patirtimi.

Esu girdėjusi kad geras daikčiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2016 02 18, 20:35)
Esu girdėjusi kad geras daikčiukas thumbup.gif

Na gal reikės nusipirkti
smile.gif
Atsakyti
Kas su SV7?
Pirkti ar nepirkti ji? Vat kur klausimas g.gif ar patenkintos? Ar tikrai patobulinta ta rankena?
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2016 02 18, 16:19)
Sveiki,

Reklaminiame filmuke nelabai aišku ar tik iš vidaus langus valo ar ir gerai ir iš lauko nuvalo?
Pas mane name langų tikrai daug, tai va ir mąstau, gal palengvintu šis prietaisas man gyvenimą?

Tikrai geras daiktas ir laiko sutaupo tikrai daug, nors pries isigyjant gan skeptiskai i ziurejau biggrin.gif (vyras mintis bo biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(escada_ @ 2016 01 26, 15:05)
Neseniai pirkau  mirksiukas.gif patinka! bet pvz veidrodžių dar neišmokau su juo valyti, matyt reikia laiko perprasti metodiką  rolleyes.gif siurbia galingai, net nenaudoju "aukščiausių apsukų", nes neatplėščiau grindų šepečio nuo plytelių, valymas garais super

Sveiki:) ar vis dar patenkinta sv7?.. smalsu ar tikrai vieno valymo metu ir susiurbia siuksles ir isplauna grindis kaip kad reklamuojama?biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(annushka @ 2016 03 05, 09:46)
Kas su SV7?
Pirkti ar nepirkti ji? Vat kur klausimas  g.gif ar patenkintos? Ar tikrai patobulinta ta rankena?

Sveiki:) smalsu ka nusprendet, nes ir as si sv7 nusiziurejus? Ar jau isigijot koki siurbli?smile.gif
Atsakyti