O kokias priemones naudojat plauti kilimams, sofoms. Girdejau, jog yra spec naikinanciu erkutes. Musu ne garinis, o plaunantis siurblys
sakykit, o kaip sitas "daikciukas" langu valymui gal kas turit, pasidalinkit patirtim, negi toks geris kaip filmukuos rodo
Gal žinovai pagelbėtų - Karcher SC2 ir Karcher SV7? Kuo jie taip skiriasi?
Mane taip pat domintu nuomones apie garu siurbli karcher sc 2? ar tinkamas valyti laminatui?
QUOTE(Ingaja @ 2015 03 02, 20:21)
sakykit, o kaip sitas "daikciukas" langu valymui gal kas turit, pasidalinkit patirtim, negi toks geris kaip filmukuos rodo
veidrodžius puikiai išvalo Bet lango kraštas palei rėmą man kažkodėl lieka neišvalytas. Gal dar nemoku naudotis, nes nesenai turiu jį ir mažai praktikos
QUOTE(sigulka @ 2015 03 20, 19:38)
Mane taip pat domintu nuomones apie garu siurbli karcher sc 2? ar tinkamas valyti laminatui?
aš turiu kitokio modelio, tai valau.
QUOTE(Mistica @ 2015 03 22, 00:26)
aš turiu kitokio modelio, tai valau.
sakykit o praktiskas? ar reikia pirmiau grindis issiurbliuoti paprastu siurbliu o paskui su gariniu pereiti, ar iskarto su gariniu isvalote?ar pacio surblio prieziura sudetinga?
QUOTE(sigulka @ 2015 03 22, 10:27)
sakykit o praktiskas? ar reikia pirmiau grindis issiurbliuoti paprastu siurbliu o paskui su gariniu pereiti, ar iskarto su gariniu isvalote?ar pacio surblio prieziura sudetinga?
pirmiausia reikia išsiurbti. Priežiūra nesudėtinga.
Sveikos, gal kuri naudoja Garo valytuvas Kärcher SC 5.800 C? Ar gerai valo?
Man tikrai geris, per pusvalandi buto langai svyti.
Sveikos, isigyjau garu valytuva SC4. Gal kuri turit toki ir galetumet pakomentuoti, nors manau visi jie panasiu principu,veikia...Ar normalu, kad purksdamas garus,tuo paciu ir kazkiek vandens ispurskia (nedaug,ypac pradzioje naudojimo); kaip valote laminata-ar renkates didesni garu srauta ar mazesni (valiau pasirinkusi mazesni, tai grindys liko gan dregnos, o didesnio pabijojau pasirinkt, kad laminato nesugadint);baigius valyma vandeni is bakelio reikia ispilt,o ar isjungus reikia dar ispurkst likuti, kas like slangose?Aciu uz atsakymus
drauge turi, tai patenkinta, bet jau daugiau nei metai naudoja, tai sake, visu namo langu nenuvalysi, nes greitai issikrauna jei turite buta, tai tokiu problemų nebus ir su laiku, vistik pradeda blogai valyti, lieka družės