Įkraunama...
Įkraunama...

Karcher dulkių siurbliai, plovimo įranga

sveiki, gal galit parasyt atsiliepimus apie KArcher wv50 langu valytuva? Ar apsimoka ji isigyti? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
mane taip pat domina KArcher wv50 langu valytuvas,
ar jis pilnai atlieka savo funkcijas?

Atsakyti
Turiu Karcher 1902 su lygintuvu. Vasarą bus 4 metai kaip įsigijom. Kadangi gyvename nuosavam name, tai buvo mano išsvajotas daiktas, bet kai įsigijau, supratau, kad ne toks jis jau paprastas ir smagus darbuotis smile.gif. Sesuo turi ~ 5-6 metai, ir džiaugiasi. O aš to padaryti negaliu. Na ką, nepasisekė mums su šiuo aparatu smile.gif.
Maždaug po pusmečio ne itin intensyvaus naudojimo įlūžo rankena ir pradėjo byrėti iš vamzdžių visi vamzdeliai pro kuriuos eina garas, dėl to surinkti juos buvo sunku. Nekreipiau į tai didelio dėmesio neardžiau vamzdžio ir naudojau toliau. Į garantinį kai kreipiausi, gavau atsakymą kad ojoi, tipo kažką neteisingai darėm. Po kelių mėnesių rankena atlūžo, nepatogiai, bet vistiek sukandus dantis siurbiau, maniau gal ne taip laikiau už rankenos g.gif . Garinimas man patiko (tik ne baldų minkštos dalies), nepatiko svoris, o po namo kelis aukštus tampytis su juom tikrai be galo sunku ir atima laiko kol dalimis jį susineši kur reikia, taigi pagrinde naudojausi tuom, kad išsigarindavau kilimus, nes mažas vaikas namuose. Taip pratraukėm dvejus su puse metų. Tada pradėjo nelaikyti garas, t.y. aš jau pastebėjusi buvau, kad žarnoje garo vamzdelis kažkoks susikreivinęs ir man panašu buvo, kad nuo besilankstymo jis ten buvo gal ir įtrūkęs (neįlindęs nepamatysi). Tai vat po garinimo jeigu išjungdavau siurblį, garas nesustodavo dar ilgai ilgai - to anksčiau nebuvo. Vėliau pradėjo girdėtis kažkoks garsas ir pasijautė dulkių kvapas. Apžiūrėjusi radau įtrūkusią žarną, aišku aš kaip savarankiška moterėlė ją apvyniojau ir nulėkiau pas pardavėjus. Parduotuvėje pasakė, kad reiks pirkti jau visą žarną su rankena, o ji tai KAINUOJA g.gif doh.gif Galiausiai pradėjo iškristi hepa filtras, nes atlūžo kampas laikiklio, kuris jį prispausdavo. Ir jau tada mano kantrybė baigėsi, padėjau aš šitą „gerą“ daiktą į šoną ir jau du mėnesiai nesinaudoju.
Nemanau kad ir naudosiuosi, nes ta šlanga girdėjau kainuoja kone kaip pusė šio siurblio. O ir nepatogus jis man daugelyje atvejų, pvz. kokiems langams garinti , ne visur lengvai su juom prieiti galima, reikia kelti sunkų siurblį aukštai ant kažko pasidėti, žiūrėti kad neapvirstų ir t.t.
Manau taip: daug daiktų viename niekad nėra gerai, kad ir kokia gera firma butų. Geriau jau keli daiktai lengesni ir patogesni darbui ir aišku ne tokia kaina.
Beje, lygintuvo neišbandžiau,stovi spintoje naujas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akrima: 28 kovo 2013 - 20:28
QUOTE(pinokiene @ 2013 03 26, 17:46)
sveiki, gal galit parasyt atsiliepimus apie KArcher wv50 langu valytuva? Ar apsimoka ji isigyti? smile.gif  4u.gif

QUOTE(romodama @ 2013 03 26, 19:44)
Sveiki,

as taip pat laukiu atsiliepimų wink.gif, labai sudomino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rino @ 2013 04 04, 21:32)
as taip pat laukiu atsiliepimų wink.gif, labai sudomino smile.gif

turiu sita ax.gif
net nezinau ar verta ji pirkti uz tokia kaina..vis tiek lieka ruozeliai, kuriuos reikia dar patrinti su sausa sluoste. plius reikia labai jau tiksliai ji laikyti siurbian nes biski atpalaidavus is kart atsiranda ruozai. tenka pradeti procedura is naujo..
o kadangi baterijos veikimo laikas max 20 min, tai daug vienu kartu neisvalysit..
siaip pazaidimui gal ir nieko.. cia jau kas laabai negali pakesti langu valymo, vis nereikia isijuosus blizginti viso stiklo, tik ruozelius pablizginti po valymo su Karcher.
bendras ivertinimas 50/50 4u.gif
Atsakyti
Pritariu dėl langų valiklio. Kas mėgsta gerai išvalytus langus, kad net pačio stiklo nesimato, netiks jokia galybe. Vaikai pamozoja pas save kambaryje, o aš su maximine geltona tokia šluoste pereiti vis tik turiu ir tuo nelemtus ruožus nusiblizginti. Turime jau trys metai, naudoju, bet antro nepirkčiau
Atsakyti
Kraustomes i naujua nama ir kartais atrodo, kad langu daugiau nei sienu, todel nusipirkau ir as langu valytuva, kol kasesu patenkinta, susitaupo laiko ir popieriniu ranksluosciu. Be to valau su juo ir spintas, plyteles baldus, zo voska ka valau slapiai po to ptaeinu ir susiurbiu su tuo valytuvu.

Vienintelis ko noretusi, kad baterijaveiktu ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(romodama @ 2013 03 26, 20:44)
Sveiki,

as turiu si valytuva, naudoju, man geriausia jis maziem langam, veidrodziam ir pan dar prabraukiu duso kabina po maudymosi, lieka maziau kalkiu. ruozu kartais kazkiek lieka, reikia dar su popieriniu ranksluosciu pereit
Dideliem langam man geriau garinis sv1902, greiciau gaunas ir ruozu maziau
Atsakyti
Isigijau KArcher wv50 langu valytuva ir likau labai patenkinta, nes name labai daug langu ir jie ziauriai dideli, kai kurie nuo lubu iki zemes. Tad langu valymas man buvo katastrofa, o ir mikrofibros sluosciu langams is abieju pusiu valyti, sunaudodavau apie 7vnt vienu valymu, o dar kiek purskalo issinaudodavo.. dar tenka daznai valyti is gatves puses, nes salia zvyrkelis, o ir mazi pirstukai greitai pasidarbuoja nuciupnojant langus. tai sis valytuvas man kaip issigelbejimas, kol neiperkama brangesniu aparatu. tad pradzioj pameginau parduotuvej ant parodomojo lango (klaipedos akropoli, topo centre yra pabandymui) ir tikrai jis nesunkus, patogu dirbti, tad gryzus namo iskart puoliau meginti ant langu ir veidrodzio, kuris taip pat milzinas per puse sienos. tik kai langas iki zemes sudetingiau valyti apacia, nes aparatas didelis ir kliuna i zeme, tad teko horizontaliai valyti. ruozeliai lieka kai tvirtai neprispaudi ir kai per sausas langas, nes viena langa lauke tik papurskus purskalu vejas iskart nugarino, tai ten kur sausiau liko ruozeliu, bet su sluoste pavalius tas vietas, problemu man per daug nesukele, nes nereikejo sveisti viso lango. o jei purskalo slapiau papurski, tai nuvale labai gerai ir jokiu balu po savim ant zemes/palanges nepaliko, kaip seniau vargdavau. dar pastebejau ruozelius paliko jau po kelinto lango valymo kai prisikaupe tarp gumu dulkiu, jas isvalius vel gerai vale. o del pakrovimo, kad nereiktu 20min padirbti ir 3val. kenteti, tai kai issikrove pakraudavau ir vel greit valydavau, tad apsisukau visam name per valandziuke ir tikrai nesigailiu. manau, kad kiekvienam aparatui ar priemonei kiekvienas individualiai prie saves prisiderins tinka jam ar ne smile.gif nes jei buciau klausiusi kitu neigiamu atsiliepimu, kad per sunkus, nepatogus ir ruozelius palieka, vargciau ir toliau su sluostem. tad tikrai labai dziaugiuosi, nes po tokio valymo jokio nuovargio nesijaute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseniki: 17 balandžio 2013 - 07:48
labai domintu atsiliepimai is tu, kas turi wd 5.300. Ik savaites galo reik apsisprest, imti ji ar ne..o gal kokiu alternatyvu uz panasia kaina?
Lauksiu AZ
Atsakyti
Mes jau 4 metus naudojam DS 5500 siurbli, esu be galo patenkinta juo, jokiu dulkiu ismetimo, viskas susisiurbia i vandeni, po siurbimo tereikia isplaut vadens talpa ir kas kazkiek laiko praplaut filtra su kempine blush2.gif
Atsakyti
Gal kas turite tokia lyginimo sistema? Ar verta isigyti, patogi, naudojate?
http://pigu.lt/lt/bu.....aign=5 dienos
Atsakyti