Įkraunama...
Įkraunama...

Karcher dulkių siurbliai, plovimo įranga

Kokie atsiliepimai būtų apie šią prekę langams valyti?

user posted image

Langų valytuvas KARCHER WV 50 Plus
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 07 04, 02:41)
Kokie atsiliepimai būtų apie šią prekę langams valyti?

user posted image
Langų valytuvas KARCHER WV 50 Plus

Nevykes daiktas, su mikrofibros skudureliu geriau nusivalo, o sitas aparatas palieka ruozus. Labai norejau, bet nusivyliau...
Atsakyti
Patirtis su gariniu siurbliu karcher sv 1802 labai prasta. Naudojom
tikrai neintensyviai, gal kartą per mėnesį, o gal ir rečiau,
tačiau per porą metų visai pasidarė neįmanoma. Įjungus pats
leidžia garą, sandūra šlangos su vamzdžiu nesandari, garas eina ir svilina rankas, siurblio funkcija kartais neįsijungia visai, o įsijungus pati savaime varinėja nuo maksimalios galios iki minimalios ir vėl iš pradžių. Už tokią kainą - visiškas nusivylimas. Jau geriau 10 kinietiškų siurblių vienas po kito "sudėvėti". Remontuoti turbūt net neieškosiu kur, geriau jau kokį pigiausią siurbliuką nusipirkti, pigiau kainuos ir mažiau nervų. Panašu, kad ar į Lietuvą eina kokia tai antrarūšė produkcija, netinkanti vakarams, arba karcher yra tiesiog išpūstas brandas, brangiai stumdantis tokį patį niekalą kaip ir visi kiti.
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2012 07 04, 11:29)
Sveiki, dairomes plaunamo siurblio, nemazai cia neblogu atsiliepimu apie SV1902, ar su juo galima plauti medines grindis, laminata? Ar galima isvalyti su juo minksta kampa? Valyti baldus medinius arba is plokstes? Namie mazas vaikas ir du katinai, tai kencia baldai labai labai... Ypatingai prasosi nuolat valomas minkstas kampas, jau nusibodo pries svecius raudonuoti del demeto supilto sultimis, jogurtais, pritrinto uogomis minksto kampo  doh.gif

turiu tą siurblį apie 3 metus. Baldus išgarint gerai su juo,vaikai alergiški dulkėm, tai prasiurbiu-pragarinu ir gerai. Laminatą bandžiau plaut, tose vietose kur labiau apsinešę buvo kraštuose (laminatas ne lygus, tai purvas renkasi) tai gerai išplovė, bet man atrodo su juo negalima medinių grindų plaut. Baldus bandžiau valyt, tai dėmių tokių stipresnių jis neišima, jis tik išgarina. Ėmiau plaunamą siurblį pas draugę ir ploviau dėmes. Patiko kaip plyteles vonioj plauna, plytelių siūles. Dujinę irgi ploviau garais, gerai riebalus nugarino. Ir dar patinka, kad radiatorius gerai pravarau su garais, visas dulkes nuvaro. smile.gif

QUOTE(VyR @ 2012 11 28, 20:56)
tačiau  per porą metų visai pasidarė neįmanoma. Įjungus pats
leidžia garą, sandūra šlangos su vamzdžiu nesandari, garas eina ir svilina rankas, siurblio funkcija kartais neįsijungia visai, o įsijungus pati savaime varinėja nuo maksimalios galios iki minimalios ir vėl iš pradžių. Už tokią kainą - visiškas nusivylimas. Jau geriau 10 kinietiškų siurblių vienas po kito "sudėvėti". Remontuoti turbūt net neieškosiu kur, geriau jau kokį pigiausią siurbliuką nusipirkti, pigiau kainuos ir mažiau nervų. Panašu, kad ar į Lietuvą eina kokia tai antrarūšė produkcija, netinkanti vakarams, arba karcher yra tiesiog išpūstas brandas, brangiai stumdantis tokį patį niekalą kaip ir visi kiti.

kaip keista, Jums gal papuolė koks brokinis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VyR @ 2012 11 28, 21:56)
tačiau  per porą metų visai pasidarė neįmanoma. Įjungus pats

keista skaityt... Musiskis SV1902, bet nieko panasaus tikrai nevyksta, ka aprasete, viskas veikia be priekaistu, naudojam neilgai, neuzilgo bus puse metu. Aplamai Karcher produkcija esam patenkinti, turim ir paprasta ju siurbli jau 4 metai, ir dabar dar kai atsirado namie mazi vaikai ir si garini, tai jokiu nusivylimu schmoll.gif O i garantini nesikreipete?

QUOTE(paprikutė @ 2012 11 28, 22:59)
turiu tą siurblį apie 3 metus. Baldus išgarint gerai su juo,vaikai alergiški dulkėm, tai prasiurbiu-pragarinu ir gerai. Laminatą bandžiau plaut, tose vietose kur labiau apsinešę buvo kraštuose (laminatas ne lygus, tai purvas renkasi) tai gerai išplovė, bet  man atrodo su juo negalima medinių grindų plaut. Baldus bandžiau valyt, tai dėmių tokių stipresnių jis neišima, jis tik išgarina. Ėmiau plaunamą siurblį pas draugę ir ploviau dėmes. Patiko kaip plyteles vonioj plauna, plytelių siūles. Dujinę irgi ploviau garais, gerai riebalus nugarino. Ir dar patinka, kad radiatorius gerai pravarau su garais, visas dulkes nuvaro. smile.gif
kaip keista, Jums gal papuolė koks brokinis  unsure.gif

Aciu uz atsakyma, jau turime mes si siurbli, esu patenkinta, vonios plyteles tai pritarsiu, kad tikrai valo super thumbup.gif Laminata irgi gerai valo, bet as dar pereinu paskiau dregnu skuduru, nes grindys neblizga, baldai - pritarsiu, kad demiu neisima, jas reikia isimt su kazkokia tai chemija, o paskiau pereinu dar visa balda su siuo siurbliu, tai liuks ax.gif o ypac kai namie turim 2 katinus, tai labai gerai nuima plaukus ir atsviezina balda, vienintelis minusas, kad jis velnioniskai sunkus, didelis ir dar kai reikia ji visa isvalyti, tai paskiau visa vonia reikia issiplauti doh.gif
Atsakyti
gal kas turite šį dulkių siurblį su vandens filtru DS 5600 Mediclean ax.gif Dairausi siurblio būtent su vandens filtru, nes nervuoja tas kvapas po siurbimo... Gal kas turite, ar nesunku prižiūrėti, t.y. po siurbimo išvalyti ir pan. ax.gif
Atsakyti
sveiki, vienas konsultantas man minejo, kad zmones randa alternatyvesniu pigesniu, nei orignaliu gofruotu filtru,,,gal kas ir is jusu juos kur randa, nes uz orginala moketi 130 doh.gif

va kalbu apie toki

http://www.e-senukai...500-gofr_2.html
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2012 11 30, 20:13)
gal kas turite šį dulkių siurblį su vandens filtru DS 5600 Mediclean ax.gif  Dairausi siurblio būtent su vandens filtru, nes nervuoja tas kvapas po siurbimo... Gal kas turite, ar nesunku prižiūrėti, t.y. po siurbimo išvalyti ir pan. ax.gif

Turim ir neatsidžiaugiam thumbup.gif Kiek siurblių turėję,šis pakolkas labiausiai vykęs ax.gif
Priežiūra paprasta,tik tiek,kad išsiurbus reikia išplauti vandens talpą ir kartais filtrą su kempinėle išplaunu. Kaip suprantu,tuos filtrus reikia kas 12 ir 18 mėn keist naujais,tai apie tai dar negalvojam,nes nesenai naudojam.
Kas dar,dar reikia pilti spec. skysčio,kad vanduo neputotų vandens talpoje,bet mes nepilam blush2.gif nes kvapas mums jo žiauriai nemielas blush2.gif
Aišku paprastas siurblys paprasčiau,pakeitei kokį dulkių maišelį ir viskas.Čia kas kart reikia vandenį išpilt.Siurbiu kasdien,tai jau įpratus ir nevargina.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif buvau taip prisisvajojus apie sv1902, jau ruosiausi ji pirkt, bet kaip ten yra su minkstu baldu valymu? Man tai kaip ir aktualiausia siuo metu... supratau, kad didesniu demiu neisvalo, bet tas demes as siaip ar taip iskart pavalau su chemija, man svarbu, kad sviesia spalva atgautu, tuos patamsejimus nuimtu smile.gif
o jei ne sv1902, kuris siurblys su siuo reikalu susitvarkytu? kaip karcher se4001? gal kas gali pakomentuot? 4u.gif
Atsakyti
O pasirodo visa tema apie šiuos siurblius yra.

Kaip manot kokį iš jų rinktis, jei reik kad išvalytų visus pakampius... (pas mus laai iš lauko nešas, plius vaikai, gyvūnai..) bet negaliu mokėt milijono.

Gal kas turit sauso/drėgno valymo? Kuo jis ypatingesnis už sauso?

Aišku pasvaigstu ir apie garinį, tik brangus labai, ir ijau dėl to buzoto vandens.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2012 11 28, 22:59)
turiu tą siurblį apie 3 metus. Baldus išgarint gerai su juo,vaikai alergiški dulkėm, tai prasiurbiu-pragarinu ir gerai. Laminatą bandžiau plaut, tose vietose kur labiau apsinešę buvo kraštuose (laminatas ne lygus, tai purvas renkasi) tai gerai išplovė, bet  man atrodo su juo negalima medinių grindų plaut. Baldus bandžiau valyt, tai dėmių tokių stipresnių jis neišima, jis tik išgarina. Ėmiau plaunamą siurblį pas draugę ir ploviau dėmes. Patiko kaip plyteles vonioj plauna, plytelių siūles. Dujinę irgi ploviau garais, gerai riebalus nugarino. Ir dar patinka, kad radiatorius gerai pravarau su garais, visas dulkes nuvaro. smile.gif
kaip keista, Jums gal papuolė koks brokinis  unsure.gif

pritariu, mes taip pat naudojames jau metai laiko SV 1902, pirma menesi gal i savaite ir 3-4 kartus valydavausi namus nes vienas malonumas buvo, taciau, veliau grizus i darba, tiek laiko nebeliko skirti namams, tai savaitgali prasinesdavau su juo thumbup.gif langams valyti man jis per sunkus, bet veidrodzius nugarinus po to tik su sausu popieriniu ranksluosciu praeini ir svaru, visi duru langai taip pat taip vvalomi ir langai is vidaus... vonioje tikrai gerai nuvalo visas plyteles, tik prisiruosimo reikia siam darbui moraliskai blush2.gif wc issidezinfekuoju... baldus taip pat prasieinu su siuo, ypac vaiku kambaryje kilimine danga ir ciuzinukus visus, o minksta kama isvalius jis palieka toks sviezus, zinoma issisenejusiu demiu neisima, bet susikaupusias dulkes, nuo kuriu baldai papilkeja iveikia gerai...
man tik vienas minusas, del kurio beveik nebeissirtaukiu sio siurblio, tai jo svoris blush2.gif ir tikriausiai tinginys... o dabar dar name planuojame isirengti centrini dulkiu siurbli, tai praktiskai jo visai nebeissitrauksiu... bet priekaistu jokiu neturiu siam siurbliui, veikia tikrai puikiai...
Atsakyti
isigijom ir mes SV1902, tai stebuklo aisku nera, bet is esmes geras daiktas, esu labai patenkinta biggrin.gif

Labiausiai man patinka kad vienu metu issiurbia ir isplauna grindis, ir grindys is karto beveik sausos. Is kilimu dulkes irgi gerai istraukia, bandziau valyti ir su garu, tai siek tiek slapia lieka, vasara bandysiu visa kilima isplaut. Duso kabina irgi valau, rezultatas geras, aisku jei nera labai daug kalkiu, tada reik po garo su kempine pasveist.
Dar valiau virtuves sienele, pas mus akmens plokste, tai riebalu pedsakus irgi gerai nueme, zvilgejo kaip nauja, su skudureliais taip nesigauna.
Langus bandziau, tai is pradziu nesigavo, buvau jau labai susinervinus kad nevalo nieko, bet paskui perpratau kaip antgali laikyt, tai rezultatas geras, ypac dideliems langams thumbup.gif Maziems siek tiek nepatogu, nes sunku kampus isvalyt del slangos. Bet uztai nereikia su skudureliais ir purskikliais terliotis. Ir siaip pliusas kad be jokiu chemiju viskas issivalo. thumbup.gif
Sumoj su siuo garinuku man gaunas greiciau nei su paprastu siurbliu ir sluostem thumbup.gif

minusiuka deciau tai kad jis sunkus, bet kai pripranti tai sunkus neatrodo. Is pradziu vyras man ji i antra auksta nesiodavo ir plaut padedavo, bet dabar ir pati uzsinesu. Uzsiauginau raumenis beplaunant lotuliukas.gif Dar nepatogu keist antgalius, jie pakankamai sunkiai nusiima, ir aisku siurblio plovimas tai nedziugina g.gif bet kaip sakant nieko tobulo nera ax.gif
Atsakyti