Turiu savo karcheriuką ( sv 1902) jau porą mėn. ir negaliu atsidžiaugti. Aišku kam ko reikia, kažkam patinka su šluostėmis, skudurėliais valinėti, o man didžiausias pliusas, kad išsivalai visus namus vienu priėjimu. Užtrunka aišku netrumpai, bet rezultatas idealus. Faktiškai pakaktų valyti namą kartą į savaitę, kad būtų švaru, nes taip išsiurbia, išplauna, kad valymo su paprastu siubliu ar šluoste net nepalyginsi, grindys blizga, kilimai purūs, vnz. aš tam siurbliui kaip ir neturiu priekaištų.
Gal vienintelis diskomfortas jo plovimas, man jau vien estetiniais sumetimais siublį plauti vonioje atrodo netinkama. Paskui turbūt vonią pusdienį dezinfekuočiau. Tai gaunasi truputį terlionės, nes išplaunu lauke. Nors vasara bus aišku paprasčiau.
O šiaip palengviną darbą, pagerina kokybę valymo, pas mane du maži vaikai, šuo, dvi katės, tai valyti yra tikrai ką. Dabar jau neįsivaizduoju kai be jo išsiversčiau
Tiesa, rekomenduoju pirkti tik su normalia gamintojo garantija, sudėtingi mechanizmai, siurblys aišku nėra amžinas, taip jau yra, kad technika mėgsta gesti, ir patogiausia, kai atstovas yra šalia, o ne kolioj lenkijoj, arba dar blogiau bankrutavusios firmos.