Siandien prisipyliau mineralinio vandens tiesiog i purkstuka, apipurskiu po kremo veida ir sepeteli ir makaluoju Man jausmas geresnis ir graziau pasidengia.
o kas cia per nemokamas rinkinukas? tiesiog issirenki ir gauni isvis for free?
kas ten ieina, apsvieskit biski
kur ji galima rasti, kazkaip nerandu as
QUOTE(Spicas @ 2009 08 02, 18:33)
o kas cia per nemokamas rinkinukas? tiesiog issirenki ir gauni isvis for free?
Gali isidet tris pudras (meginuko dydzio),maskuokli ir skaistalus. Kainuoja tik atsiuntimas. Tinklapyje viskas yra.
https://www.everyday...?...6&Itemid=40
QUOTE(Via @@@ @ 2009 08 02, 18:43)
Gali isidet tris pudras (meginuko dydzio),maskuokli ir skaistalus. Kainuoja tik atsiuntimas. Tinklapyje viskas yra.
nu gal visai fainai
o kiek siuntimas?
Papildyta:
nu kaip man nepatinka tas jus psl nieko neina suprast, kaip spalvas pasirinkt
Pasirenki ta Free Sample Makeup Kit, paskui ten kur yra skyrelis MakeUp issirenki Base ir renkiesi spalvas tempdama ta spalva neatspausdama pelytes klaviso i Shopping Cart desineje puseje, gali issirinkti 3 Base spalva. Veliau ta pati darai su Blush ir Concealer Nezinau, nemoku as gerai paaiskinti o siuntimas lygtais 4,60dol kainuoja Reikia uzsiregistruoti ten ir parodys kainas i reikiama sali
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 08 02, 19:24)
Pasirenki ta Free Sample Makeup Kit, paskui ten kur yra skyrelis MakeUp issirenki Base ir renkiesi spalvas tempdama ta spalva neatspausdama pelytes klaviso i Shopping Cart desineje puseje, gali issirinkti 3 Base spalva. Veliau ta pati darai su Blush ir Concealer Nezinau, nemoku as gerai paaiskinti o siuntimas lygtais 4,60dol kainuoja Reikia uzsiregistruoti ten ir parodys kainas i reikiama sali
gal butu kuri man galetu padeti ir nupirkti, nes visvien neturiu kreditines
Man free sample kit atėjo per 9 dienas
Atsiliepimas apie presuotą pudrą pasidažius kelis kartus:
Maskuoja tikrai panašiai kaip intensive ir kas įdomu, kad tepant pirštu palei nosį ar ant spuogelio ji tokia kaip ta kompaktinė kreminė tepasi. puikiai užmaskuoja. Atspalviai tikrai tamsesni nei miltukais. Ir spindi kaip Original glo panašiai. Dengiu Flat top šepetėliu. Gražiai ir lygiai rodos dengiasi.
Taip pat gerai dengia ir pridėta kempinėlė. Makiažui pataisyti :
Efektas gaunasi panašesnis kaip su krempudra.
Kol kas tikrai patinka :
Maskuoja tikrai panašiai kaip intensive ir kas įdomu, kad tepant pirštu palei nosį ar ant spuogelio ji tokia kaip ta kompaktinė kreminė tepasi. puikiai užmaskuoja. Atspalviai tikrai tamsesni nei miltukais. Ir spindi kaip Original glo panašiai. Dengiu Flat top šepetėliu. Gražiai ir lygiai rodos dengiasi.
Kol kas tikrai patinka :
QUOTE(jadzka @ 2009 08 03, 10:59)
Atsiliepimas apie presuotą pudrą pasidažius kelis kartus:
Kol kas tikrai patinka :
Kol kas tikrai patinka :
Aš kadangi nusipirkau per šviesią, tai man maskavimui irgi kuo puikiausiai tinka Kažkaip ji geriau "prilimpa" nei birus maskuoklis
QUOTE(Povila$ @ 2009 08 03, 20:30)
Aš kadangi nusipirkau per šviesią, tai man maskavimui irgi kuo puikiausiai tinka Kažkaip ji geriau "prilimpa" nei birus maskuoklis
o kokia spalva pirkot?
as taip pat laukiu dabar presuotos mineralines, taip pat keliu biriu. Siandien nusipirkau sepetuka, flat top, jau svelnumas neispasakytas, ir padenge tikrai graziai. Patiko. Taip pat dar viena pakuote pudros, sviesesnes, Light neutral, tik maisymui su tamsesnemis. Tiesa skaistalu meginuka taip pt isbandziau Lucent Winter Bronze. Fainas, noreciau pilnos pakuotes.
pasirodysiu savo turimus meginukus, gal kam pades, tik sunkiai gavosi nufotografuot aiskiai