Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(dovila @ 2009 04 18, 12:52)
na va,gavau siandien savo meginukus.super pudryte!taip graziai sulygina veido spalva ir visiskai nesimato kad kas tepta ant veido.tik kazkodel man mazoka maskavimo g.gif  bet,manau,pirksiu didele pakuote pudrytes thumbup.gif

O kokią formulę ėmei?

Aš irgi šiandien savo siuntinuką gavau, tai tik viską išpakavau, bet nieko nespėjau išbandyti rolleyes.gif Dovanų gavau du lūpų blizgius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 04 18, 16:39)
O kokią formulę ėmei?

Aš irgi šiandien savo siuntinuką gavau, tai tik viską išpakavau, bet nieko nespėjau išbandyti  rolleyes.gif Dovanų gavau du lūpų blizgius  wub.gif

emiau visus 3 meginukus semi mate.vienas meginukas is golden linijos medium tan,tada is beige light tan ir is warm sandy medium.tai pastaroji pudryte graziausia.spalva tokia naturali,negeltonina veido wub.gif .su light tan veidas kaip istepliotas kuo,negraziai atrodo schmoll.gif o medium tan per tamsus man kazkoks,ir irgi morkinis atspalvis kazkoks lenda ax.gif manau uzsisakinesiu didele dezute warm sandy wub.gif
Atsakyti
Tai gal pabandyk intensive formulę, ji labiau maskuojanti bus nei semi-mate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2009 04 18, 16:56)
emiau visus 3 meginukus semi mate.vienas meginukas is golden linijos medium tan,tada is beige light tan ir is warm sandy medium.

o tavo odos atspalvis saltas ir siltas? prie sviesesniu ar labiau ideges?
Atsakyti
Gal kas turit skaistalus: Soft Bronzer arba Natural? Ka gero padaro? Noreciau kasdienai ka nors uzsisakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MŽ: 19 balandžio 2009 - 16:17
QUOTE(*MŽ @ 2009 04 19, 17:14)
Gal kas turit skaistalus: Soft Bronzer arba Natural? Ka gero padaro? Noreciau kasdienai ka nors uzsisakyti.

Turiu abu, natural tai man bent jau praktiskai ant veido jokio atspalvio neduoda, tik lieka truputeli parlamutrinis zvilgesys, nezinau, as antra karta neimciau
o soft bronzer, bandziau visam veidui, tai pakankamai naturalus rudumas, nors man spalva neatitiko 100 proc, tai irgi neimiau didesnes pakuotes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 04 19, 17:14)

turiu natural, dienai, kol neidegus, visai gerai, duoda vos vos lengva rozini atspalvi, labiau svytejima, spalvos mazai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 04 19, 21:38)
Turiu abu, natural tai man bent jau praktiskai ant veido jokio atspalvio neduoda, tik lieka truputeli parlamutrinis zvilgesys, nezinau, as antra karta neimciau
o soft bronzer, bandziau visam veidui, tai pakankamai naturalus rudumas, nors man spalva neatitiko 100 proc, tai irgi neimiau didesnes pakuotes. ax.gif

As noreciau ko nors kasdienai, kad svytetu,o ne blizgetu ir spalvos noreciau kokios nors pusiau smelio pusiau rozines, galvojau gal pamaisyti, nes maciau youtubej mergaites deda is pradziu viena po to kita blush'a. Bijau, kad soft bronzer bus per rudas, o del natural apsiprendziau, kad ne smile.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 04 18, 11:08)
ir ka, apmuitino? visi siuntiniai keliauja per muitine ax.gif tik ne visus apmuitina.

Ne, neapmuitino.

QUOTE(Pievagele @ 2009 04 18, 16:11)
O kaip pastebejot?  g.gif

Antspaudas muitines buvo.
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 04 19, 22:08)
As noreciau ko nors kasdienai, kad svytetu,o ne blizgetu ir spalvos noreciau kokios nors pusiau smelio pusiau rozines, galvojau gal pamaisyti, nes maciau youtubej mergaites deda is pradziu viena po to kita blush'a. Bijau, kad soft bronzer bus per rudas, o del natural apsiprendziau, kad ne smile.gif Aciu

as maisau natural ir wet sand, iseina thumbup.gif
Atsakyti
O kuri formule tiktu labai sausai odai? g.gif
Nes matte siek tiek sausina .
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2009 04 21, 10:29)
O kuri formule tiktu labai sausai odai?  g.gif
Nes matte siek tiek sausina .

pagal viska tai original glo yra "riebiausia", paskui semi mat, intensive. matine man irgi dabar kai nusausejo oda paryskina serpetojimus, o taip patiko, kad praktiskai dideliam siuntini tik matines ir intensive uzsisakiau unsure.gif o dabar taip noreciau semi mat- nes intensive per daug kaip kauke atrodo ax.gif
Atsakyti