Man irgi penktadieni bus 3 savaites kaip laukiu
mano sirdis jau prasosi naujo uzsakymo is EM tuo labiau, kad paziurejau, neturiu nei vienos intensive formules
QUOTE(Odora @ 2009 04 16, 10:55)
dar priminkit nuo 75lt ar nuo 300lt siuntinio sumos prisideda mokesciai lietuvoj?
Nuo 75 lt. rodos :
Gal kuri turit skaistalus : Yard Sale? Pirkciau arba keisciau.
QUOTE(jadzka @ 2009 04 16, 11:20)
Nuo 75 lt. rodos :
taip,tikrai nuo 75 lt.bet kai siunciau is braskiu kazka uz 40 lt,tai man ir cia sugebejo uzdet mokesti
Ar iš EM siunčiantis būna tokios blogybės su muitais kaip siunčiant iš braškių? Aš užsisakiau krūvą visokio gėrio iš EM ir tik tada suvokiau, kad gi ne iš europos sąjungos, tai išsigandau... Labiausiai gaila laiko, kurį reikia sugaišt pvz siunčiant iš braškių...
Pagaliau atkeliavo pirmas nemokamas rinkinukas. ir kaip pastebejau , ejo siuntinukas per muitine.
QUOTE(Wika 111 @ 2009 04 17, 16:48)
Pagaliau atkeliavo pirmas nemokamas rinkinukas. ir kaip pastebejau , ejo siuntinukas per muitine.
ir ka, apmuitino? visi siuntiniai keliauja per muitine tik ne visus apmuitina.
na va,gavau siandien savo meginukus.super pudryte!taip graziai sulygina veido spalva ir visiskai nesimato kad kas tepta ant veido.tik kazkodel man mazoka maskavimo bet,manau,pirksiu didele pakuote pudrytes
QUOTE(Wika 111 @ 2009 04 17, 17:48)
O kaip pastebejot?
QUOTE(Pievagele @ 2009 04 18, 16:11)
O kaip pastebejot?
muitine uzdeda savo antspauda,is to ir matosi.