QUOTE(As_nematoma @ 2009 06 09, 15:33)
Įdomu, įdomu... Man tos pabaigimo pudros kažkaip nelabai patinka pačios vienos, nes atrodo jau normaliai užsitepi pudrą, o ji ant viršaus jau kaip ir nieko neduoda, tik kartais jeigu daugiau užtepi, sudaro miltų efektą. Bet gal sumaišius ir išeitų kas nors įdomaus...
Bet vis dėlto, jeigu sumaišai visokių mėginukų ir labai patinka rezultatas, tai ką daryt toliau? Pirkt visų po didelį kiekį? Ir kaip atsirinti proporcijas, kad vėl pakartotum?
Man baisu, kad paskui gali nebepavykti susimašyti iš naujo, o kaip apmaudu bus jeigu patiks... Ar čia tik aš viena iš anksto dėl tokių dalykų nerimauju?
Bet bandysiu ir aš maišyti, nes kai yra per šviesių ir per tamsių, tai sumaišius tikrai gal bus gėris
man tos baigiamosios riebalavimasi siek tiek pamazina, o miltu efektas dazniausiai praeina palaukus kokias 5min, isvis visos ju pudros tikra spalva ir vaizda igauna truputi luktelejus.
del to maisymo man irgi galvosukis, kol kas maisausi kiekviena karta besidazyma truputi sio truputi ano ziupsnelis sito
galiu derint veido spalva prie rubu nuotaikos ir dienos meto
kai rasiu idealiausia miksa gal pirksiu pilnus nzn
QUOTE(Bitute32 @ 2009 06 09, 15:37)
Merginos, o kaip jums EM seseliai laikosi ant akiu voku ?
As turiu meginuka pudrytes veidui, bet kadangi spalva labai grazi tai meginau vietos seseliu tepti, nu laikosi kokias 10 minuciu
as kai tepdavau sviesiu skaistaliukus vietoj seseliu ir man nelabai laikesi, bet tie kur "tikri" seseliai atrodo laikosi normaliai tik dar neturejau progos rimtam isbandymui, nors mano akys uzkrite tai visi seseliai linke i rauksles sueiti