Įkraunama...
Įkraunama...

Everyday minerals

QUOTE(Monica @ 2009 04 08, 18:12)
pasiėmiau savo siuntinuką, tai nekantravau išbandyti. Gavau šepetėlius flat top ir akims.Tai iš mėginėlių su flat top blogai dažytis, per didelis šepetėlis.Gal kokį būdą gerą žinot, kaip neišbarstyt pudrų imant su šiuo šepetėliu iš miniukų? O jūs perteklių pudros kur nukratot?

nu as asmeniskai, tai is miniuko paberiu siek tiek ant kremo dangtelio (pasiemiau nuo nenaudojamo) ir tada kuo puikiausia viskas gaunasi 4u.gif
Atsakyti
paziurejau, kad neturiu nei vieno miniuko su intensive formule, reikia siandien uzsakyti bigsmile.gif
Atsakyti
As siandien gavau savo antra nemokoma rinkinuka ir dar dovanu buvo ideti mini seseliai clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu labai jums uz atsakymus 4u.gif laukiu savo meginuku... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pievagele: 09 balandžio 2009 - 20:17
as taip pat laukiu savo rinkinuko,labai nekantrauju. dabar kur ziurejau spalvas pirmam psl ikeltas,tai vistiek ,jei reiketu pirkti pilna pakuote,neissirinkciau kokia man tiktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2009 04 09, 09:42)
As siandien gavau savo antra nemokoma rinkinuka ir dar dovanu buvo ideti mini seseliai clap.gif  thumbup.gif

Na bet ir sekasi, man tai niekada nebūna... mastau.gif
Atsakyti
o as gavau dovanu du lupu balzamus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2009 04 15, 15:06)
o as gavau dovanu du lupu balzamus thumbup.gif

bigsmile.gif Ką užsisakinėjot? 4u.gif
Atsakyti
nemokama rinkinuka ir du sepetelius wink.gif
Atsakyti
laukiu ir as savo meginuku parkeliaujant.jau trecia savaite laukiu,tai manau iki penktadienio tureciau gauti bigsmile.gif jei patiks ir tiks spalva,iskart uzsisakysiu didele pakuote,nes mineraline pudra man nepakeiciamas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2009 04 15, 17:43)
nemokama rinkinuka ir du sepetelius wink.gif

Kaip šepetukai? Aš laukiu parkeliaujant Flat Top'o, tai labai nekantru ax.gif
Atsakyti
rytoj pabandysiu, bet siaip jau svelnumas wub.gif
Atsakyti