as irgi gavau pagal antspauda matau kad savaite paste pragulejo
oi turiu geru dalyku dabar eisiu bandyti
QUOTE(Odora @ 2009 05 21, 11:06)
as irgi gavau pagal antspauda matau kad savaite paste pragulejo
O kurios dienos uzsakymus gaunat?
QUOTE(beibis @ 2009 05 21, 12:07)
O kurios dienos uzsakymus gaunat?
as uzsakinejau pries 3.5 savaites
Merginos, parasykit komentarus apie tai ka gavot, ka uzsakinejot As t.p. laukiu savo 2-ju siuntinuku ir, manau , 3-a siusti, nes kaip tik atsirado sepeteliai
QUOTE(Odora @ 2009 05 21, 06:51)
muitus ir pvm pradeda skaiciuoti jei vienu atveju perlipi 75lt kitu 300rodos
QUOTE(As_nematoma @ 2009 05 21, 07:19)
Aš pirkau už 40$ ir jokių muitų nebuvo, nors išeina tikrai daugiau negu 75Lt. Bet negaliu garantuoti, kad niekam nebus, nes ir pati bijojau laukdama.
jau pavyko uzsisakyti ten rodo suma taxes tai ten nulis, gal jei butu mokesciai, rasytu is anksto ar visgi galima gauti staigmenele?
QUOTE(begike @ 2009 05 21, 22:56)
jau pavyko uzsisakyti ten rodo suma taxes tai ten nulis, gal jei butu mokesciai, rasytu is anksto ar visgi galima gauti staigmenele?
ten raso vietinius (JAV) taxus. O cia gali gauti mokescius is Lietuvos muitines, kai atkeliaus siuntinukas:)
QUOTE(beibis @ 2009 05 21, 22:15)
ten raso vietinius (JAV) taxus. O cia gali gauti mokescius is Lietuvos muitines, kai atkeliaus siuntinukas:)
nu aisku tik cia jau turbut nesuzinosi taiko jie cia mokescius ar ne galu gale nedaug as emiau, kad muitus uzdetu. Bet ateiciai naudinga butu zinot
Gavau savo siuntinį, praėjo lygiai 3 savaitės. Užsakiau prieš tris sav. ketvirtadienį, tai šiandien kaip itk ir gavau (ketvirtadienį) Labai patiko Sandcastle Palette, taip pat ir juodi šešėliai, gerai laikosi, nebyra
as ismeginau jau si bei ta
buvau emus fair medium cool matte pudra spalva lyg ir artima tai pasiemiau likusiu formuliu pameginti ir ka intense yra pati tamsiausia ant mano balto veido gaunasi kazkokia vos ne plytine indenes spalva kitu dar nemeginau
toliau teptukas seseliu beabejo labai puikus kaip ir visi kiti, labai patogiai dengia
seselius tik pameginau patepti tai konsistencija kitokia nei kitu produktu (as naudojau labai sviesu blusha seseliams tai nuo sito skiriasi) turetu neblogai laikytis
is tu dovaniniu triju seseliuku matau bus einamas tik pilksvas, na gal dar violetinis o zalsva nebent iseitu kaip concealeri panaudoti
dar emiau lupdaziuka pavadinime kur slide zodis yra uogu spalvos na atidarius biski sokas nes jis labai toks sakyciau gervuogiu spalvos tamsios, bet dazo grazia spalva tik toks nelabai stabilus, ta prasme dengimas kaip lupdazio o stabilumas kaip lupu balzamo tai su ryskia spalva norisi tiksliai nudazyt kad neatrodyt juokingai, gal reiktu zaisti su lupu konturu ir dengti teptuku nezinau neturiu nei to nei kito man visai gerai atrode pasitepus bespalviu balzamu ir tiesiog pirstu patepus spalvos, beje dar sitas lupdaziukas toks daugiau matinis. na svarbiausia spalva tiko kas neitiketina nes jau lupdaziu 99% ant manes tragiskai atrodo
Papildyta:
tik su vienu dalyku nezinau kaip tvarkytis, man rodos em man stipriai oda sausina
buvau emus fair medium cool matte pudra spalva lyg ir artima tai pasiemiau likusiu formuliu pameginti ir ka intense yra pati tamsiausia ant mano balto veido gaunasi kazkokia vos ne plytine indenes spalva kitu dar nemeginau
toliau teptukas seseliu beabejo labai puikus kaip ir visi kiti, labai patogiai dengia
seselius tik pameginau patepti tai konsistencija kitokia nei kitu produktu (as naudojau labai sviesu blusha seseliams tai nuo sito skiriasi) turetu neblogai laikytis
is tu dovaniniu triju seseliuku matau bus einamas tik pilksvas, na gal dar violetinis o zalsva nebent iseitu kaip concealeri panaudoti
dar emiau lupdaziuka pavadinime kur slide zodis yra uogu spalvos na atidarius biski sokas nes jis labai toks sakyciau gervuogiu spalvos tamsios, bet dazo grazia spalva tik toks nelabai stabilus, ta prasme dengimas kaip lupdazio o stabilumas kaip lupu balzamo tai su ryskia spalva norisi tiksliai nudazyt kad neatrodyt juokingai, gal reiktu zaisti su lupu konturu ir dengti teptuku nezinau neturiu nei to nei kito man visai gerai atrode pasitepus bespalviu balzamu ir tiesiog pirstu patepus spalvos, beje dar sitas lupdaziukas toks daugiau matinis. na svarbiausia spalva tiko kas neitiketina nes jau lupdaziu 99% ant manes tragiskai atrodo
Papildyta:
tik su vienu dalyku nezinau kaip tvarkytis, man rodos em man stipriai oda sausina
QUOTE(Odora @ 2009 05 22, 09:35)
buvau emus fair medium cool matte pudra spalva lyg ir artima tai pasiemiau likusiu formuliu pameginti ir ka intense yra pati tamsiausia ant mano balto veido gaunasi kazkokia vos ne plytine indenes spalva
Ar teisingai supratau, kad to paties pavadinimo skirtingų formulių pudra skiriasi? As kazkaip isivaizdavau kad jos turi but vienodos spalvos, tik viena formule sausai odai, kita riebiai ir pan.