issirinkau ir as pagaliau nemokamus meginukus. Privargau su atspalviais. Kol issirinkau! Ziuresim, ar pataikiau. Tik vakar viska pildant kazkodel neleido sepeteliu pasirinkti. Labai norejau Flat top. kas turit ji, ar jis toks svelnus? ar kietesnis?
QUOTE(ANOUK @ 2009 05 15, 17:03)
issirinkau ir as pagaliau nemokamus meginukus. Privargau su atspalviais. Kol issirinkau! Ziuresim, ar pataikiau. Tik vakar viska pildant kazkodel neleido sepeteliu pasirinkti. Labai norejau Flat top. kas turit ji, ar jis toks svelnus? ar kietesnis?
Tai gal buvo "Out of stock"? Šiaip tai visi EM šepetėliai yra vienodo švelnumo, skiriasi, tik plaukelių ilgis, kirpimas, forma...
Taip , kai kurie sepeteliai "out of stock" ir vienas is ju Flat Top Brush
QUOTE(Wika 111 @ 2009 05 15, 17:31)
aisku dabar
Pastebejau, kad isplovus sepeteli, jis nera toks svelnus kaip buvo, na svelnus, bet nebetoks. Kaip jum po plovimo?
QUOTE(*MŽ @ 2009 05 15, 18:09)
Pastebejau, kad isplovus sepeteli, jis nera toks svelnus kaip buvo, na svelnus, bet nebetoks. Kaip jum po plovimo?
esu girdejus, kad ju plauti negalima. O valomi labai paprastai. I puodeli isiberi ryziu sauja ir pavalai i juos sepeteli, ikisi, istrauki, kiek reikia kartu ir svaru
QUOTE(ANOUK @ 2009 05 15, 18:13)
esu girdejus, kad ju plauti negalima. O valomi labai paprastai. I puodeli isiberi ryziu sauja ir pavalai i juos sepeteli, ikisi, istrauki, kiek reikia kartu ir svaru
nieko sau pirmakart girdziu
panos, negasdinkite su tuo siuntimo laiku, mano mineraline jau i pabaiga, tai jau reikia atsargu papildymo
QUOTE(Odora @ 2009 05 11, 10:47)
o kodel matiniams ne? man kaip tik prie dusios matiniai
Gal todel, kad nesu pratus matiniu naudoti Naudoju tik balta matini, tai toki ir uzsisakiau ir dar begales pearl ir shimmer seseliu Lauksiu dabar vel siuntinio kaip Kaledu
QUOTE(materiallove @ 2009 05 13, 18:04)
Gal kas nori keisti koki blusha i dvr saturday ?
O kodel nepatiko? Neatitiko spalva? Norejau pati toki imti, tai todel smalsu
QUOTE(Wika 111 @ 2009 05 15, 17:31)
Labai daug ko nera Nei mano noreto eye kabuki nei angle brush skaistalams
Matet, siandien idejo nauju prekiu truputi
Sepetelis naujas seseliu spalvoms maisyti
Akiu seseliu mini palete kazkaip man keistai atrodanti
Lupu balzamu, blizgesiu
Nauju spalvu seseliu kazkiek
Bronzinanciu saules pudru
Dar daugiau pagundu
As savo siuntinuka ir jau 3.5 savaites laukiu
QUOTE(ANOUK @ 2009 05 15, 16:13)
wau net nebuciau sugalvojus taip
beje, o kaip EM spuogelius maskuoja?
Gal kas naudoja EM serveteles makiazui nuvalyti? Domina atsiliepimai.