Sveiki.
Norėjau pasiteirauti kiek pilnai kainuoja to nemokamo rinkinuko atsisiutimas? ar tikrai tik 5 dolerius? ta prasme ar bankai dar netaiko papildomų didelių mokesčių ir panašiai.
taigi galima EM puslapy pasiziuret,susidedi viska i shopping bag ir spaudi calculate shipping ar kazkas pan ir paraso,man rodos tik rinkinukas 4.85,kazkas iki 5 doleriu
taigi galima EM puslapy pasiziuret,susidedi viska i shopping bag ir spaudi calculate shipping ar kazkas pan ir paraso,man rodos tik rinkinukas 4.85,kazkas iki 5 doleriu
skaiciau EM forumuose kad Europoje ivairiai laukia siuntiniu kokioj Prancuzijoje buna ir per 10d Suomijoj tai nuo 2sav iki 3sav, varijuoja stipriai cia turbut grynai del pasto darbo. Dar ten pat uztikau gandu, kad keisis salygos tu nemokamu meginuku atsisiuntimo, nezinau kiek tiesos, bet gaila dabar labai liuks yra
Aš turiu jų tris šepetėlius - Long Handled Kabuki, Foundation Brush ir Angled Blush Brush. Jie super super švelnūs! Man labai patinka. Dabar dar laukiu užsakymo su Flat Top Brush ir Everyday Eye Shadow Brush, tikiuosi ir jie bus tokie pat geri.