labai grazi dezute, grite
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 01, 21:15)
Rašyk adresą dar kelios liko atsiūsiu
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 01, 22:22)
nu ligu ne arba as kazko nezinau
Matai save prisiminiau, kaip vyras iš darbo braškes kišenėj nešė, nes irgi baisiai užsimaniau Dėl to ir klausiu
Gera dėžutė, šitiek prisiminimų sukėlė
QUOTE(grite @ 2009 04 01, 21:12)
Nu prie pipirų prašom braškių:
o cia RETRines braskytes...liubaaaa
Zlata, geriau prisipazink is kokios mociutes palepes istraukei dezute, bet gerai voratinklius nuvaliusi
QUOTE(sobieska @ 2009 04 01, 22:24)
o cia RETRines braskytes...liubaaaa
Zlata, geriau prisipazink is kokios mociutes palepes istraukei dezute, bet gerai voratinklius nuvaliusi
Daug ką traukiau iš palėpių močiutės, bet va dėžučių nebuvo, reik daryt dabar tipo senas
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 01, 18:59)
mmm... pakvipo afrika
QUOTE(pukučiai @ 2009 04 01, 19:03)
labai fainai isnaudota servetelel viskas taip vietose bent mano akim as taip pati net nebuciau ismasciusi nu labai fainai
QUOTE(sobieska @ 2009 04 01, 19:45)
Nu ir ka as galiu pasakyt...graziai sukomponuota
QUOTE(Zlata @ 2009 04 01, 20:16)
Mulate - labai vientisa ir išbaigta viskas. Ėch Afrika ..Pati kelias afrikines servetėles tik sugadint sugebėjau, tai vat dabar seilė ištyso į tavo dėžutę bežiūrint
aciukas
o braskiu ir as uzsimaniau ,miela dezute
QUOTE(Zlata @ 2009 04 01, 21:23)
Matai save prisiminiau, kaip vyras iš darbo braškes kišenėj nešė, nes irgi baisiai užsimaniau Dėl to ir klausiu
nors prigazdinai dabar,toks noras,o vdruk
grite niugis seile nutyso ant klaviaturos, taip skaniai tos braskes atrodo ir cia su tuo naujuoju artmanijos
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 04 01, 21:46)
grite niugis seile nutyso ant klaviaturos, taip skaniai tos braskes atrodo ir cia su tuo naujuoju artmanijos
Tikrai taip
Ačiū mergaičiukės kad gero žodžio nepagailėjot mano braškėms
Gerai kad lietus nelyja ,o tai į užverstą mano nosį prilytų ir paskesčiau
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 01, 22:22)
nu ligu ne arba as kazko nezinau
Net i parasa paziurejau, o ten dukryte tik diena veliau uz mane gimus, as 10 13, aisku metai skiriasi