aciu
Jakatos staliukai nerealūs eičiau ieškot, kad gyvai pažiūrėčiau o kad nereikėtų kaip žiemą žibuoklių po visą senamiestį ieškot,- pasufleruokit, kur man tiesiu taikymu lėkt ?
AudraB graži dėžutė su rože
estete labai patraukli jūrinė dėželė, bet viena mažytė smulkmenytė man krenta i akį... bet šiandien diena be kritikos todėl tyliu
AudraB graži dėžutė su rože
estete labai patraukli jūrinė dėželė, bet viena mažytė smulkmenytė man krenta i akį... bet šiandien diena be kritikos todėl tyliu
Estetės dėžutė labai patiko ir gerai įsipaišė ten dekoravimo pasta
AudraB man ta rudoji dėžutė akiniams labai daili
Jakatos staliukai
AudraB man ta rudoji dėžutė akiniams labai daili
Jakatos staliukai
Sobieska gražus veidrodis
Lachese, kaip gražu Šaunuolė
Zlata, Tavo dėžutės ir nerealios
Mamukas Indriukas, raudona dėžutė Atrodo lyg pavasaris ir rudenis < du viename > Pipirinė dėžutė fainutė, bet netokia kaip tOji '' Raudona ''
Estete, Gražūs rėmeliai
*Mulate*, kokie drambliukai Superinė dežutė
Grite, pamačius Tavo braškinę dėžutę, užsimaniau braškių ;o
Kvartetas, man taip patinka dabar violetinė, kad net užsinorėjau tokios
Deimushka, Gražu
Angeliux1, Laikrodis
Gugu, Tavo remeliai kvepia pavasariu
Visos tikros Šaunuolės, labai gražūs Jūsų darbeliai Sekmės toliau darant stebuklus
Zlata, Tavo dėžutės ir nerealios
Mamukas Indriukas, raudona dėžutė Atrodo lyg pavasaris ir rudenis < du viename > Pipirinė dėžutė fainutė, bet netokia kaip tOji '' Raudona ''
Estete, Gražūs rėmeliai
*Mulate*, kokie drambliukai Superinė dežutė
Grite, pamačius Tavo braškinę dėžutę, užsimaniau braškių ;o
Kvartetas, man taip patinka dabar violetinė, kad net užsinorėjau tokios
Deimushka, Gražu
Angeliux1, Laikrodis
Gugu, Tavo remeliai kvepia pavasariu
Visos tikros Šaunuolės, labai gražūs Jūsų darbeliai Sekmės toliau darant stebuklus
Balte , labai grazu tas tavo "pasicackinimas " , man visokie mazi daikciukai labai mieli, su jais daug darbo, bet paskui ziuri ir net seile tysta
Nors imk ir prisiskalbus baltu nosinuku (cia , kad groziai ryskiai sviestu ), kokiam balkonely prisidziak... , tikrai labai liuks
Nors imk ir prisiskalbus baltu nosinuku (cia , kad groziai ryskiai sviestu ), kokiam balkonely prisidziak... , tikrai labai liuks
QUOTE(versus* @ 2009 04 15, 17:31)
Sobieska gražus veidrodis
Aciux Jau sita puoda kaip ir uzpildem graziais darbeliais, tuoj "dangti" Supermama uzdes
nelabai cia yr kuo girtis, siaip parodysiu - iki skausmo zinomas motyvas, cia paauglei duktereciai dariau - ateme net lakui neisdziuvus tai sorry uz foto kokybe, kaip vaikas galejo taip nufotografavo
Maša > Nėra žodžių, nuostabu
Sobieska > Nedėkok, juk Tu darei
Sobieska > Nedėkok, juk Tu darei
QUOTE(Zlata @ 2009 04 15, 00:48)
labai jau gražūs staliukai Šturmuosim dabar Vilniaus kavines ir ieškosim tų stalelių
jakata, Vilniaus kavinėms apyvartos augimas garantuotas
Ingusia31, labai labai šauniai...
Betgi kas bus toliau?
estete, įdomiai, novatoriškai...
sobieska, gerą beržą išauginai, su atvaizdu...
Atvirai pasakius, man ta servetėlė šiaipsoka, bet Tu ją reabilitavai su kaupu
Gražūs baltės darbai...ir dėžutė, ir pasicackinimai
AudraB, motyvai žinomi, bet labai gražiai prakalbinti darkart...
Maša, naujai ir gražiai suskambėjęs populiarusis motyvas
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.