galu gale baigti varniukai
QUOTE(Stirna222 @ 2009 04 01, 15:18)
labai labai grazu. o tos gelytes piestos?
ne cia tokia servetele aciu uz pagyras
Deimushka - kaip is karaliu rumu tavo dezute
Mamukas Indriukas - linksma dezute, ir taip mielai tviska
O as tesiu svyturiu tema
Mamukas Indriukas - linksma dezute, ir taip mielai tviska
O as tesiu svyturiu tema
estete dekui o tavo remeliai ir puikus as pati uzsikretus marianistine tema laukia eiles tie juriniai dabar
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 01, 16:16)
Grazi dezute
QUOTE(estetė @ 2009 04 01, 16:23)
Remelis labai patiko
QUOTE(Amura @ 2009 04 01, 15:53)
dekui tikiuos,kad patiks kokiai mazai damutei
amura kada savu darbeliu parodysi,vis giri mus visas,norim ir tave pagirt
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 04 01, 17:01)
amura kada savu darbeliu parodysi,vis giri mus visas,norim ir tave pagirt
siuo metu dekupazas i sona atidetas kai atsiras nauju darbu pasirodysiu
[quote=Amura,2009 04 01, 16:08]
[/quotlaukiam
[/quotlaukiam
Mdaaaaa...truputeli panardziau, ties svyturiais i kranta issivilkau, uzkliuvau uzsiziopsojusi i varniukus uz povo uodegos noredama grybztelt damos dezute....pamatytumet mano akis- is kinieciu pasidare . Labai, labai grazu...einu toliau miegot, labai noreciau rast ka nors atsikelusi Mano teptukams siandien "sausasis rezimas"
QUOTE(sobieska @ 2009 04 01, 17:59)
Mdaaaaa...truputeli panardziau, ties svyturiais i kranta issivilkau, uzkliuvau uzsiziopsojusi i varniukus uz povo uodegos noredama grybztelt damos dezute....pamatytumet mano akis- is kinieciu pasidare . Labai, labai grazu...einu toliau miegot, labai noreciau rast ka nors atsikelusi Mano teptukams siandien "sausasis rezimas"
kaip visada sobieska moki pakelt nuotaika
Mamuk, labai grazi dezute tokios gaivos uznese kaip gazirofke as cia juokauju bet juk ir pakaba dar tokia yra?
jau taip norisi, kad mediziai zydetu ir kaip tas varniukas po kokiu didziuliu zydinciu medziu ant zolynelio paguleti..
sobieska, issimiegok laukia ilga naktis
jau taip norisi, kad mediziai zydetu ir kaip tas varniukas po kokiu didziuliu zydinciu medziu ant zolynelio paguleti..
QUOTE(efauto @ 2009 04 01, 18:07)
Mamuk, labai grazi dezute tokios gaivos uznese kaip gazirofke as cia juokauju bet juk ir pakaba dar tokia yra?
jo dar po naktiniu pokalbiu ir as atsigaut negaliu kai po baliaus jauciuos siandien aciu uz grazius zodzius taip yra ir pakabele, sioks toks rinkinukas gaunas