Na tikrai, segės nuostabios
Mane irgi, jei galima, be kritikos praleiskit
QUOTE(efauto @ 2009 04 15, 02:40)
Gabii, radau tavo sena veikianti puslapiuka ir daug dalykeliu i kuriuos paziurejus tik noras kyla kuo greiciau prasisukti pro juos. bet dekupazintu darbeliu tik vienoj foto tebuvo tai laukiu naujo puslapiuko
ne ten ziurejai:))) nesvarbu...gi nebukit tokios...nepristokit, kai bus visi tai ir pamatysit:))))
Ingusia 31 grazu patiko tas asimetriskas karoliuku pasiuvimas, o antra tai isvis jega ir raukinukas man kaip raukinuku megejai labai netgi vietoj. Saunuole
Estete kaip zavu dangus toks saulelydis prie juros. Puiki ideja!
ziurejau ziurejau kas ten per atsuktuvai kairiam kampe ogi irklai ten
Estete kaip zavu dangus toks saulelydis prie juros. Puiki ideja!
ziurejau ziurejau kas ten per atsuktuvai kairiam kampe ogi irklai ten
QUOTE(Salne @ 2009 04 15, 09:09)
Nu kadangi kirtikos nepriimi..o būtum gavus velnių, kad per daug gerai viską darai..galėtum kartais ir kokį liapsusą padaryti.. ..Tai giriamasis mano žodis..Nu gundančios sagės.. ..Ypač ta antroji man tokia romantiška, paslaptinga..
Amen
Net nefaina pasidare, tiek ieskojau prie ko prikibt Ingusios31 sagese, nu neradau, tarpukai tarp karoliuku jau tokie lygus...vos nepradejau padalinus sege per puse ju skaiciuot, anuz vienoje puseje bus vienu per daug
QUOTE(estetė @ 2009 04 15, 09:40)
Na tikrai, segės nuostabios
Negaliu praeiti pro šalį nepakomentavus - man ši dėžutė tokia tokia... labai graži iš ties... net žodžių trūksta... Ačiū už tokį grožį
QUOTE(estetė @ 2009 04 15, 09:40)
jau man ta glamzyta servetka kaip vietooooj. Cool dezuke
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 15, 08:27)
Del kritikos as tik siaip juokavau siandien as ant bangos juokeliams
Del pirmosios sages. Klimto bucinys nusibodes ir man bet tiesiog nepatikesi kliente man atnese pati nupirkus net tris serveteles su buciniu ir prase buten tik to o karoliukais as tik pazaidziau kaip skaiciau kad bus neuzgoziant pacio klimto margumo ir spalvu.
Antra irgi uzsakymukas dartytas, bet neklonuotas pagal neseniai daryta apyranke ir mezgineliai nemaise uzsakovei zodziu KAS MOKA PINIGUS TAS UZSAKINEJA IR MUZIKA
Del pirmosios sages. Klimto bucinys nusibodes ir man bet tiesiog nepatikesi kliente man atnese pati nupirkus net tris serveteles su buciniu ir prase buten tik to o karoliukais as tik pazaidziau kaip skaiciau kad bus neuzgoziant pacio klimto margumo ir spalvu.
Antra irgi uzsakymukas dartytas, bet neklonuotas pagal neseniai daryta apyranke ir mezgineliai nemaise uzsakovei zodziu KAS MOKA PINIGUS TAS UZSAKINEJA IR MUZIKA
Supratau, tada nebeliko kritikos
Man asmeniškai raukinukai ne prie širdies visoms sagėms, va be jų man atrodo supper
Geros dienelės visoms
estetė - grazu:) ir tobulejimas, nauju dalyku isbandymas jauciasi:)
Ačiū visoms, labai malonu, vien dėl to verta dirbti
grazu sobieska:))as ir turiu sita servetele, baisiai grazi:)))bet dar niekur neuzlipo:)
Sobieska - labai mielas šiltas rėmelis, kraštai dėkingai stori
Kai "ranka sudreba" aš baltai užpaišau, o ant baltos vėl ką noriu piešiu, čia kaip su korektorium
Kai "ranka sudreba" aš baltai užpaišau, o ant baltos vėl ką noriu piešiu, čia kaip su korektorium